Holdem manager
Re: Holdem manager
v HM fore bola nejaka varianta s ukladanim hand na ramdisk skus pozriet v teme releases poslednu betu tam niekde ku koncu o tom diskutuju
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:v HM fore bola nejaka varianta s ukladanim hand na ramdisk skus pozriet v teme releases poslednu betu tam niekde ku koncu o tom diskutuju
to s tym ramdiskom som skusal, ale mal som problem s tym, ze ked som hral napriklad na 5 stoloch tak mi z jedneho nenacitaval ruky vobec. Ja som to robil koli tomu, ze mi za kazdou hrou neskutocne rachotal hard disk, ten ich zapis historie je poriadne zastaraly.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ako ste vyriesili v HM problem kde pri posunuti akychkolvek stats na jednom stole sa posunu zhodne aj stats hraca na rovnakom mieste ale inom stole
skusal som vela roznych kombinacii ponukanych tu http://www.holdemmanager.net/faq/afmmain.aspx?faqid=96 no neuspesne
raz som to asi nahodne dosiahol ale odvtedy sa mi to nepodarilo zopakovat, tj. kombinacia seating, fixing stats, lock layout, spustenie HM po, resp. pred hernou (co asi aj tak nema vplyv) a pod.
btw. U***et je v akej skupine herni?
este taka banalita - ako su vlastne cislovane miesta za stolom..tj. ked sedim dole v strede (6 plrs) tak som na mieste 1?
zopar screenov pre orientaciu v nastaveniach..
dik za akykolvek help
skusal som vela roznych kombinacii ponukanych tu http://www.holdemmanager.net/faq/afmmain.aspx?faqid=96 no neuspesne
raz som to asi nahodne dosiahol ale odvtedy sa mi to nepodarilo zopakovat, tj. kombinacia seating, fixing stats, lock layout, spustenie HM po, resp. pred hernou (co asi aj tak nema vplyv) a pod.
btw. U***et je v akej skupine herni?
este taka banalita - ako su vlastne cislovane miesta za stolom..tj. ked sedim dole v strede (6 plrs) tak som na mieste 1?
zopar screenov pre orientaciu v nastaveniach..
dik za akykolvek help
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:ako ste vyriesili v HM problem kde pri posunuti akychkolvek stats na jednom stole sa posunu zhodne aj stats hraca na rovnakom mieste ale inom stole
defaultne nastavenie holdem manazera je take ze ked to posunies na jednom stole tak sa to posunie na vsetkych (aspon u mna to tak bolo). Ty chces aby to tak nebolo?
- vlade
to mi pride dost zla vlastnost nakolko nemam predsa na kazdom stole tych istych hracov a este na rovnakych miestach..
urcite sa to neda nejak nastavit? jednu session sa mi podarilo mat vsetky stats na oboch stoloch presne vedla toho spravneho hraca..inac to mam ok len na jednom stole a na tom druhom to je uplne random a dost ma to stve..
urcite sa to neda nejak nastavit? jednu session sa mi podarilo mat vsetky stats na oboch stoloch presne vedla toho spravneho hraca..inac to mam ok len na jednom stole a na tom druhom to je uplne random a dost ma to stve..
-
Horsey7 napísal:to mi pride dost zla vlastnost nakolko nemam predsa na kazdom stole tych istych hracov a este na rovnakych miestach..
Asi nerozumiem presne, ale samozrejme pri druhom stole su statistiky druheho hraca ktory sedi prave na tom mieste. Ja som hovoril o polohe toho okna ktore sa zobrazuje pri hracovi. Ty si myslel nieco ine? (Este som trocha ochrapany, pred chvilkou som vstal )
- vlade
hm nejak takto..lavy stol ok, na pravom su stats mimo spravnych hracov
-
nastav si seating v HM, to miesto kde sedis je myslim seat 3 (ak nebude sediet tak skus seat 4)
-
jo a U***et je v HM pod nazvom svojej siete teda prima
-
aha chapem uz kde je problem, na U***et ti totizto otaca poziciu na stole tak, aby si sedel vzdy dole, preto je to posunute.
- vlade
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.