Sun Wu-kchung poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Sun Wu-kchung poker blog

Odoslaťod yegon 03 Jan 2009 23:44

v porovnani s NL10 je dost tazke najst dobre stoly. Bud maju waitlist 6-8 ludi, alebo su tam vsetci tight. Na NL10 som pritom mal na takmer kazdom stole aspon jedneho typka s VPIP > 50. Pri prechode na party preto budem silno uvazovat o zakupeni hands a vyskusam spadeeye asi hned od zaciatku.

zase neprehanaj ja mam na stars na NL400 skoro vzdy na stole jedneho typka s 50+ VPIP :) ale teda to je 6max

na party mozes dataminovat aj sam, potrebujes na to soft freephg ktory zapisuje HH zo stolov ktore mas otvorene aj ked na nich nesedis a nehras. Potom staci vzdy na noc otvorit 18 okien a nechat sosat a mas to zadarmo a vzdy aktualne :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Sunwu 03 Jan 2009 23:47

yegon napísal:zase neprehanaj ja mam na stars na NL400 skoro vzdy na stole jedneho typka s 50+ VPIP :) ale teda to je 6max

moze byt, hral som prvy den, mozno som len mal smolu :-)

yegon napísal:na party mozes dataminovat aj sam, potrebujes na to soft freephg ktory zapisuje HH zo stolov ktore mas otvorene aj ked na nich nesedis a nehras. Potom staci vzdy na noc otvorit 18 okien a nechat sosat a mas to zadarmo a vzdy aktualne :)

ok, vdaka za tip
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Jan 2009 23:49

Na Party je kombo FreePHG + HEM/PT3 + SpadeEye uplne NUTS.

Inak v tej ruke by som ja osobne na tom flope betoval viac. Ono dostal si to tam na riveri vsetko, takze alles gut, ale na takom flope ked Ta niekto callne, tak to len tak zo srandy nebude a nieco ma a ak teda callne tento bet, tak callne aj vyssi bet. Taktiez si neviem predstavit, ze by niekto okrem par "vyvolenych" jedincov tento flop ever ever ever bluffoval.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Sunwu 03 Jan 2009 23:55

dzejkej napísal:
Inak v tej ruke by som ja osobne na tom flope betoval viac.

toto inak robim dost casto. Asi to je chyba, ale stale sa mi zda, ze ked betnem nieco malo pod pot, tak to ma psychologicky ucinok a lahsie sa im to calluje :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Sunwu 06 Jan 2009 20:22

no, dal som prvych 500 ruk na Party.

- je to nejake pomale a to som uz povypinal animacie. Som zvedavy, ako to bude zvladat 6 stolov, dnes som hral najskor dva a potom styri

- stoly su 10 miestne, cize akcia veskera zadna, mozem v pohode hrat viac stolov

- kde su fishky??? Sice som netableselectoval, kedze si len zvykam na soft, ale za tie dve hodinky som mal pri stoloch len 2 hracov s VPIP> 40 a aj to boli shorti

- neda sa niekde nastavit, aby si herna pamatala layout stolov? Lebo nove, ktore otvaram maju niekedy rovnaku velkost a poziciu aku chcem, ale vacsinou vobec nie :D

- vcera som vyskusal FreePHG. Mozno to bolo tym, ze som depozitoval az dnes, ale herna mi vzdy po case napisala, ze som mal dlhsi cas necinnosti, prerusila spojenie a tym padom som za noc nacital 1000 hands :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod dzejkej 06 Jan 2009 21:54

- je to nejake pomale a to som uz povypinal animacie. Som zvedavy, ako to bude zvladat 6 stolov, dnes som hral najskor dva a potom styri

jj, ich soft je extra pomaly, ja hravam 6 stolov a s HUDom je to len tak tak

- stoly su 10 miestne, cize akcia veskera zadna, mozem v pohode hrat viac stolov

vyssie mas aj 6max, ale hej, dole su len 10max .. no neviem, ja som tam akcie mal viac nez dost :)

- kde su fishky??? Sice som netableselectoval, kedze si len zvykam na soft, ale za tie dve hodinky som mal pri stoloch len 2 hracov s VPIP> 40 a aj to boli shorti

ja som kupil ruky a dokladne tableselectoval, fishiek tam bolo .. na fast stoloch ich byva obycajne viac

- neda sa niekde nastavit, aby si herna pamatala layout stolov? Lebo nove, ktore otvaram maju niekedy rovnaku velkost a poziciu aku chcem, ale vacsinou vobec nie :D

v softe to priamo nie je, ale mozes najst na to AHK skript - http://www.overcards.com/wiki/moin.cgi/PartyAHKPlanner funguje paradne

- vcera som vyskusal FreePHG. Mozno to bolo tym, ze som depozitoval az dnes, ale herna mi vzdy po case napisala, ze som mal dlhsi cas necinnosti, prerusila spojenie a tym padom som za noc nacital 1000 hands :D

ked som lognuty, tak mi toto nepise a mininguje mi to celu noc v pohode .. aspon pred 2 tyzdnami, ked som to naposledy skusal
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Sunwu 07 Jan 2009 22:38

no, myslim, ze na Party zosediviem. Pri siestich stoloch a po 500 rukach uz moj starucky comp ocividne nestiha :D budem musiet prerusovat sessions a restartovat, aby to bolo sviznejsie.

Este skusim ten stary dizajn stolov, mozno to nieco pomoze.

Do bonusu to rata len raked ruky, cize treba rozdat flop, co na FR na Party zase nebyva tak casto. Zatial mi to vychadza 2000 ruk na 100 party bodov, cize na cely bonus budem musiet nahrat 80k ruk, co zrejme nestihnem, alebo to bude LTT.

Inak, zatial vysledky velmi ziadne nemam, pohybujem sa po dvoch dnoch tesne nad nulou a s laskou spominam na Stars NL10 a moje krasne cislo pri BB/100 :D

Casom to ale pojde, ak sa mi nebudu stavat taketo veci prilis casto:

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 130
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $29.34
UTG: $28.02
UTG+1: $25.54
Hero (UTG+2): $28.02
MP1: $4.65
MP2: $22.67
CO: $28.59
BTN: $34.35
SB: $4.65

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG+2 with KObrázok KObrázok
2 folds, Hero raises to $1, 3 folds, BTN raises to $3, 2 folds, Hero raises to $9, BTN calls $6

Flop: ($18.35) 6Obrázok 3Obrázok 7Obrázok (2 players)
Hero bets $19.02 all in, BTN calls $19.02

Turn: ($56.39) QObrázok (2 players - 1 is all in)

River: ($56.39) JObrázok (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $56.39
Hero shows KObrázok KObrázok (a pair of Kings)
BTN shows QObrázok QObrázok (three of a kind, Queens)
BTN wins $53.58
(Rake: $2.81)
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod keso26 08 Jan 2009 10:52

dzejkej napísal:

v softe to priamo nie je, ale mozes najst na to AHK skript - http://www.overcards.com/wiki/moin.cgi/PartyAHKPlanner funguje paradne

..tak tento script je kua good, paradna vecicka, uz davno som sa tu na fore chcel spytat, ci nieco take neexistuje, diky moc za to :Rose:

Ako pises gunguje neskutocne dobre, uplne mi sadol. Nie len ze sa da nakonfigurovat velkost stolov a layout, ale ak sa mi niektory nepaci a zavrem ho, ostane mi tam diera, kam otvori nasledovny stol a nepresunie tie co su uz otvorene ako to robil samotny soft na party. Taky isty som si stiahol aj na stars, uzasna vec :)
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Sunwu 08 Jan 2009 11:34

hm, asi to teda vyskusam.

Otazka ale znie inak: ak budem mat 6 stolov + tento skript + PT3 + spadeeye ci pri pomalosti miestneho softu budem vobec schopny hrat :lol2:
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod keso26 08 Jan 2009 11:40

Sunwu napísal:hm, asi to teda vyskusam.

Otazka ale znie inak: ak budem mat 6 stolov + tento skript + PT3 + spadeeye ci pri pomalosti miestneho softu budem vobec schopny hrat :lol2:

..prave som to chcel vsetko naraz otestovat, ale nie su ziadne schopne stoly, tak som mal otvorene len dva (dnes som sa prehodil aj na novy design) a vsetko v pohode stihalo, ziadny problem. Mam Turion X2, 4GB RAM, Vista
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!