Sun Wu-kchung poker blog
Re: Sun Wu-kchung poker blog
ja si dam len cvicnu teoriu amatera
ak by mal AA/KK imo by to chcel dostat AIPF
jeho dorovnanie raise a reraise PFR sa mi vidi cudne s niecim inym ako QQ(JJ)/AK a z tych ruk rerais na flope s AK pri 3 hracoch?
imo QQ ale som len
jeho dorovnanie raise a reraise PFR sa mi vidi cudne s niecim inym ako QQ(JJ)/AK a z tych ruk rerais na flope s AK pri 3 hracoch?
imo QQ ale som len
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
proti slusnemu hracovi by som flop len dorovnal a nechal ho betovat dalej kvoli suchosti flopu
proti hentomu a na NL25 sa nebranim reraisu allin uz na flope, jeho range imo QQ+/AQ/KQ mozno dokonca horsie Qx a sem tam 66/44 ale asi len velmi malo - odhadom mame tak 60-70% sancu na vyhru aj ked to dostaneme allin (lebo neratam s tym e by Qx niekedy foldol)
proti hentomu a na NL25 sa nebranim reraisu allin uz na flope, jeho range imo QQ+/AQ/KQ mozno dokonca horsie Qx a sem tam 66/44 ale asi len velmi malo - odhadom mame tak 60-70% sancu na vyhru aj ked to dostaneme allin (lebo neratam s tym e by Qx niekedy foldol)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Sunwu napísal:Nainstaloval som ten AHK skript, je to sice fajn, ale... hram len 4 stoly, ale otvorenych mam tak 5, vzdy som na nejakom vo waitingliste. Stoly, ktore sa prekryvaju, mi ale nejako skacu! Kliknem na jeden a on zmeni poziciu a vymeni sa s vedlajsim. To je dost zavazny nedostatok, ktory budem musiet este nejako poriesit.
Skacu preto, lebo ked kliknes na miesto, kde ma zadefinovanu list dalsieho stola, tak si mysli, ze ich chces prehodit a preto to tak spravi. Ak nechces, aby sa to tak spravalo, tak odskrti to arrangovanie stolov pri hrani. Ked nejaky zatvoris a iny otvoris, znova to zaskrtni, ono sa to naaranzuje a mozes odskrtnut . Nie je to zrovna idealne, ale riesi to situaciu s prekryvajucimi stolmi .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Skacu preto, lebo ked kliknes na miesto, kde ma zadefinovanu list dalsieho stola, tak si mysli, ze ich chces prehodit a preto to tak spravi. Ak nechces, aby sa to tak spravalo, tak odskrti to arrangovanie stolov pri hrani. Ked nejaky zatvoris a iny otvoris, znova to zaskrtni, ono sa to naaranzuje a mozes odskrtnut . Nie je to zrovna idealne, ale riesi to situaciu s prekryvajucimi stolmi .
yo, vdaka, zda sa, ze takto to ide
yegon napísal:proti slusnemu hracovi by som flop len dorovnal a nechal ho betovat dalej kvoli suchosti flopu
proti hentomu a na NL25 sa nebranim reraisu allin uz na flope,
been there, done that rovnaky postup aj pri koordinovanom flope? napr TJKs?
Horsey7 napísal:ja si dam len cvicnu teoriu amatera
imo QQ ale som len
a zahodil by si to? a jasne, mal QQ
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Sunwu napísal:a zahodil by si to? a jasne, mal QQ
popravde asi nezahodil s tym ze by som dufal ze zahral dost loose preflop AQ, resp. slowplayoval KK
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Tak nam to vcera ale islo, co? Ja som im to ale hned dnes rano vratil... :-) A v grafe na PS mam tym padom krater, ci skor priepast? Neviem, ako to nazvat.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
tak dnes som sa aspon trochu zahojil, konecne som suckoutoval aj ja
ale prestala ma konecne prenasledovat smola, aj ked aj dnes som narazil JJ vs QQ a QQ vs AA, nastastie len s halfstackmi
+1 BI, takze celkovo moj prvy tyzden na Party a na NL25 -2BI, ale k tomu sa vratim zajtra.
Pomaly riesim zaludnosti noveho softu, este mam jeden problem. Ked dataminujem, naotvaram >10 stolov, no casto sa mi stava, ze po chvili (najlepsie, ked odidem od kompu spat) mi vypise connection lost a stoly zatvori. Net mam pritom stabilny a ide, dnes som si to odskusal cez den.
toto bola taka nudna ruka spociatku
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 10 players - View hand 2989
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG+2: $5.84
MP1: $24.95
MP2: $23.50
MP3: $18.55
CO: $13.72
BTN: $25.80
SB: $25.00
Hero (BB): $25.00
UTG: $4.75
UTG+1: $25.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 9 4
3 folds, MP1 calls $0.25, 5 folds, Hero checks
Flop: ($0.60) 7 4 Q (2 players)
Hero checks, MP1 checks
Turn: ($0.60) 9 (2 players)
Hero bets $0.50, MP1 calls $0.50
River: ($1.60) 9 (2 players)
Hero bets $1.50, MP1 raises to $12.25, Hero raises to $24.25 all in, MP1 calls $11.95 all in
Final Pot: $50.00
MP1 shows T A (a flush, Ace high)
Hero shows 9 4 (a full house, Nines full of Fours)
Hero wins $0.05
Hero wins $47.45
(Rake: $2.50)
ale prestala ma konecne prenasledovat smola, aj ked aj dnes som narazil JJ vs QQ a QQ vs AA, nastastie len s halfstackmi
+1 BI, takze celkovo moj prvy tyzden na Party a na NL25 -2BI, ale k tomu sa vratim zajtra.
Pomaly riesim zaludnosti noveho softu, este mam jeden problem. Ked dataminujem, naotvaram >10 stolov, no casto sa mi stava, ze po chvili (najlepsie, ked odidem od kompu spat) mi vypise connection lost a stoly zatvori. Net mam pritom stabilny a ide, dnes som si to odskusal cez den.
toto bola taka nudna ruka spociatku
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 10 players - View hand 2989
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG+2: $5.84
MP1: $24.95
MP2: $23.50
MP3: $18.55
CO: $13.72
BTN: $25.80
SB: $25.00
Hero (BB): $25.00
UTG: $4.75
UTG+1: $25.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 9 4
3 folds, MP1 calls $0.25, 5 folds, Hero checks
Flop: ($0.60) 7 4 Q (2 players)
Hero checks, MP1 checks
Turn: ($0.60) 9 (2 players)
Hero bets $0.50, MP1 calls $0.50
River: ($1.60) 9 (2 players)
Hero bets $1.50, MP1 raises to $12.25, Hero raises to $24.25 all in, MP1 calls $11.95 all in
Final Pot: $50.00
MP1 shows T A (a flush, Ace high)
Hero shows 9 4 (a full house, Nines full of Fours)
Hero wins $0.05
Hero wins $47.45
(Rake: $2.50)
-
1/2 -50$
takze prvy tyzden na Party mam (ne)uspesne za sebou
a) pravudpovediac, cakal som, ze bude viac fishiek ale so spadeeye sa mi spolupracuje dobre, takze casom sa mozno moj dojem zmeni. Mozno je to tym, ze vacsi rybnik bude na jackpot stoloch, 50c z potu sa mi ale zda na NL25 prilis vela na to, aby som nad tym uvazoval
b) s bonusom to nevyzera velmi ruzovo. Zatial mi to vychadza, ze na clearnutie desatiny potrebujem nahrat tak 8000 ruk. Tento tyzden som dal 5000. Hram ale zase len na 4 stoloch, takze to bolo casovo dost narocne a uz doma zacinam pocuvat nejake to frflanie uvidim, kolko nakoniec stihnem clearnut
c) mam nejaky zalostne nizky AF. Mozno to je tym, ze spociatku som hral prilis opatrne a ostrazito. Uvidime, akym smerom sa to bude vyvijat s pribudajucim poctom ruk, ale mal by som asi viac cerit zuby. Inak, kolko je taky idealny AF na fullringu?
d) s absolutnym vysledkom velmi spokojny byt nemozem, ale beriem to tak, ze prvy tyzden som skusal soft a podobne, okrem toho ma postretlo zopar neprijemnych suckoutov, tak dufam, ze uz bude pokracovat ten trend z konca tyzdna. Malo ruk na vynasanie nejakych zaverov.
takze prvy tyzden na Party mam (ne)uspesne za sebou
a) pravudpovediac, cakal som, ze bude viac fishiek ale so spadeeye sa mi spolupracuje dobre, takze casom sa mozno moj dojem zmeni. Mozno je to tym, ze vacsi rybnik bude na jackpot stoloch, 50c z potu sa mi ale zda na NL25 prilis vela na to, aby som nad tym uvazoval
b) s bonusom to nevyzera velmi ruzovo. Zatial mi to vychadza, ze na clearnutie desatiny potrebujem nahrat tak 8000 ruk. Tento tyzden som dal 5000. Hram ale zase len na 4 stoloch, takze to bolo casovo dost narocne a uz doma zacinam pocuvat nejake to frflanie uvidim, kolko nakoniec stihnem clearnut
c) mam nejaky zalostne nizky AF. Mozno to je tym, ze spociatku som hral prilis opatrne a ostrazito. Uvidime, akym smerom sa to bude vyvijat s pribudajucim poctom ruk, ale mal by som asi viac cerit zuby. Inak, kolko je taky idealny AF na fullringu?
d) s absolutnym vysledkom velmi spokojny byt nemozem, ale beriem to tak, ze prvy tyzden som skusal soft a podobne, okrem toho ma postretlo zopar neprijemnych suckoutov, tak dufam, ze uz bude pokracovat ten trend z konca tyzdna. Malo ruk na vynasanie nejakych zaverov.
-
drzim palce, aby sa to otocilo. Dobre ze to beres tak sportovo a pdola grafu sa zda, ze uz pomalicky zase ides spravnym smerom ..gl !
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
dnes som nebol v praci, tak som mal dostatok casu robit si domace pokrove ulohy. Dopoludnia som dost dostaval na hubu, tak som to zabalil a venoval sa radsej studiu.
Pri popoludnajsej session som si dal za ulohu najma nehrat tak ustrachane a kedze na Party sa mi stoly zdaju dost tight, tak viac kradnut poty.
myslim, ze tieto stats vyzeraju v porovnani s tymi starsimi uz trocha lepsie. Den inak +1 BI a nejake drobne
Pri popoludnajsej session som si dal za ulohu najma nehrat tak ustrachane a kedze na Party sa mi stoly zdaju dost tight, tak viac kradnut poty.
myslim, ze tieto stats vyzeraju v porovnani s tymi starsimi uz trocha lepsie. Den inak +1 BI a nejake drobne
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.