ak by mal AA/KK imo by to chcel dostat AIPF
jeho dorovnanie raise a reraise PFR sa mi vidi cudne s niecim inym ako QQ(JJ)/AK a z tych ruk rerais na flope s AK pri 3 hracoch?
imo QQ ale som len

Sunwu napísal:Nainstaloval som ten AHK skript, je to sice fajn, ale... hram len 4 stoly, ale otvorenych mam tak 5, vzdy som na nejakom vo waitingliste. Stoly, ktore sa prekryvaju, mi ale nejako skacu! Kliknem na jeden a on zmeni poziciu a vymeni sa s vedlajsim. To je dost zavazny nedostatok, ktory budem musiet este nejako poriesit.
dzejkej napísal:Skacu preto, lebo ked kliknes na miesto, kde ma zadefinovanu list dalsieho stola, tak si mysli, ze ich chces prehodit a preto to tak spravi. Ak nechces, aby sa to tak spravalo, tak odskrti to arrangovanie stolov pri hrani. Ked nejaky zatvoris a iny otvoris, znova to zaskrtni, ono sa to naaranzuje a mozes odskrtnut. Nie je to zrovna idealne, ale riesi to situaciu s prekryvajucimi stolmi
.
yegon napísal:proti slusnemu hracovi by som flop len dorovnal a nechal ho betovat dalej kvoli suchosti flopu
proti hentomu a na NL25 sa nebranim reraisu allin uz na flope,
Horsey7 napísal:ja si dam len cvicnu teoriu amatera
ak by mal AA/KK imo by to chcel dostat AIPF
jeho dorovnanie raise a reraise PFR sa mi vidi cudne s niecim inym ako QQ(JJ)/AK a z tych ruk rerais na flope s AK pri 3 hracoch?
imo QQ ale som len
Sunwu napísal:a zahodil by si to?a jasne, mal QQ
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.