Sun Wu-kchung poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Sun Wu-kchung poker blog

Odoslaťod Horsey7 10 Jan 2009 00:22

ja si dam len cvicnu teoriu amatera

ak by mal AA/KK imo by to chcel dostat AIPF
jeho dorovnanie raise a reraise PFR sa mi vidi cudne s niecim inym ako QQ(JJ)/AK a z tych ruk rerais na flope s AK pri 3 hracoch?

imo QQ ale som len :lama:
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod yegon 10 Jan 2009 00:30

proti slusnemu hracovi by som flop len dorovnal a nechal ho betovat dalej kvoli suchosti flopu

proti hentomu a na NL25 sa nebranim reraisu allin uz na flope, jeho range imo QQ+/AQ/KQ mozno dokonca horsie Qx a sem tam 66/44 ale asi len velmi malo - odhadom mame tak 60-70% sancu na vyhru aj ked to dostaneme allin (lebo neratam s tym e by Qx niekedy foldol)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 10 Jan 2009 00:30

Sunwu napísal:Nainstaloval som ten AHK skript, je to sice fajn, ale... hram len 4 stoly, ale otvorenych mam tak 5, vzdy som na nejakom vo waitingliste. Stoly, ktore sa prekryvaju, mi ale nejako skacu! Kliknem na jeden a on zmeni poziciu a vymeni sa s vedlajsim. To je dost zavazny nedostatok, ktory budem musiet este nejako poriesit.

Skacu preto, lebo ked kliknes na miesto, kde ma zadefinovanu list dalsieho stola, tak si mysli, ze ich chces prehodit a preto to tak spravi. Ak nechces, aby sa to tak spravalo, tak odskrti to arrangovanie stolov pri hrani. Ked nejaky zatvoris a iny otvoris, znova to zaskrtni, ono sa to naaranzuje a mozes odskrtnut :). Nie je to zrovna idealne, ale riesi to situaciu s prekryvajucimi stolmi :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Sunwu 10 Jan 2009 11:11

dzejkej napísal:Skacu preto, lebo ked kliknes na miesto, kde ma zadefinovanu list dalsieho stola, tak si mysli, ze ich chces prehodit a preto to tak spravi. Ak nechces, aby sa to tak spravalo, tak odskrti to arrangovanie stolov pri hrani. Ked nejaky zatvoris a iny otvoris, znova to zaskrtni, ono sa to naaranzuje a mozes odskrtnut :). Nie je to zrovna idealne, ale riesi to situaciu s prekryvajucimi stolmi :).

yo, vdaka, zda sa, ze takto to ide

yegon napísal:proti slusnemu hracovi by som flop len dorovnal a nechal ho betovat dalej kvoli suchosti flopu

proti hentomu a na NL25 sa nebranim reraisu allin uz na flope,

been there, done that :D rovnaky postup aj pri koordinovanom flope? napr TJKs?

Horsey7 napísal:ja si dam len cvicnu teoriu amatera

ak by mal AA/KK imo by to chcel dostat AIPF
jeho dorovnanie raise a reraise PFR sa mi vidi cudne s niecim inym ako QQ(JJ)/AK a z tych ruk rerais na flope s AK pri 3 hracoch?

imo QQ ale som len :lama:

a zahodil by si to? ;) a jasne, mal QQ :)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod Horsey7 10 Jan 2009 12:49

Sunwu napísal:a zahodil by si to? ;) a jasne, mal QQ :)

popravde asi nezahodil s tym ze by som dufal ze zahral dost loose preflop AQ, resp. slowplayoval KK :D
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Pepi 10 Jan 2009 13:21

Tak nam to vcera ale islo, co? Ja som im to ale hned dnes rano vratil... :-) A v grafe na PS mam tym padom krater, ci skor priepast? Neviem, ako to nazvat. :D
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Sunwu 11 Jan 2009 00:14

tak dnes som sa aspon trochu zahojil, konecne som suckoutoval aj ja :D

ale prestala ma konecne prenasledovat smola, aj ked aj dnes som narazil JJ vs QQ a QQ vs AA, nastastie len s halfstackmi

+1 BI, takze celkovo moj prvy tyzden na Party a na NL25 -2BI, ale k tomu sa vratim zajtra.

Pomaly riesim zaludnosti noveho softu, este mam jeden problem. Ked dataminujem, naotvaram >10 stolov, no casto sa mi stava, ze po chvili (najlepsie, ked odidem od kompu spat) mi vypise connection lost a stoly zatvori. Net mam pritom stabilny a ide, dnes som si to odskusal cez den.

toto bola taka nudna ruka spociatku :lol2:

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 10 players - View hand 2989
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG+2: $5.84
MP1: $24.95
MP2: $23.50
MP3: $18.55
CO: $13.72
BTN: $25.80
SB: $25.00
Hero (BB): $25.00
UTG: $4.75
UTG+1: $25.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 9Obrázok 4Obrázok
3 folds, MP1 calls $0.25, 5 folds, Hero checks

Flop: ($0.60) 7Obrázok 4Obrázok QObrázok (2 players)
Hero checks, MP1 checks

Turn: ($0.60) 9Obrázok (2 players)
Hero bets $0.50, MP1 calls $0.50

River: ($1.60) 9Obrázok (2 players)
Hero bets $1.50, MP1 raises to $12.25, Hero raises to $24.25 all in, MP1 calls $11.95 all in

Final Pot: $50.00
MP1 shows TObrázok AObrázok (a flush, Ace high)
Hero shows 9Obrázok 4Obrázok (a full house, Nines full of Fours)
Hero wins $0.05
Hero wins $47.45
(Rake: $2.50)
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod Sunwu 11 Jan 2009 14:45

1/2 -50$

takze prvy tyzden na Party mam (ne)uspesne za sebou

a) pravudpovediac, cakal som, ze bude viac fishiek :D ale so spadeeye sa mi spolupracuje dobre, takze casom sa mozno moj dojem zmeni. Mozno je to tym, ze vacsi rybnik bude na jackpot stoloch, 50c z potu sa mi ale zda na NL25 prilis vela na to, aby som nad tym uvazoval

b) s bonusom to nevyzera velmi ruzovo. Zatial mi to vychadza, ze na clearnutie desatiny potrebujem nahrat tak 8000 ruk. Tento tyzden som dal 5000. Hram ale zase len na 4 stoloch, takze to bolo casovo dost narocne a uz doma zacinam pocuvat nejake to frflanie :evil: :D uvidim, kolko nakoniec stihnem clearnut

c) mam nejaky zalostne nizky AF. Mozno to je tym, ze spociatku som hral prilis opatrne a ostrazito. Uvidime, akym smerom sa to bude vyvijat s pribudajucim poctom ruk, ale mal by som asi viac cerit zuby. Inak, kolko je taky idealny AF na fullringu?

d) s absolutnym vysledkom velmi spokojny byt nemozem, ale beriem to tak, ze prvy tyzden som skusal soft a podobne, okrem toho ma postretlo zopar neprijemnych suckoutov, tak dufam, ze uz bude pokracovat ten trend z konca tyzdna. Malo ruk na vynasanie nejakych zaverov.
Prílohy
1-2a.png
1-2a.png (2.5 ) Zobrazená 1956 krát
1-2b.png
1-2b.png (2.58 ) Zobrazená 1960 krát
1-2graf.png
1-2graf.png (19.74 ) Zobrazená 1933 krát
Obrázok používateľa
Sunwu

Odoslaťod keso26 11 Jan 2009 16:52

drzim palce, aby sa to otocilo. Dobre ze to beres tak sportovo a pdola grafu sa zda, ze uz pomalicky zase ides spravnym smerom ;) ..gl !
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Sunwu 12 Jan 2009 22:53

dnes som nebol v praci, tak som mal dostatok casu robit si domace pokrove ulohy. Dopoludnia som dost dostaval na hubu, tak som to zabalil a venoval sa radsej studiu.

Pri popoludnajsej session som si dal za ulohu najma nehrat tak ustrachane a kedze na Party sa mi stoly zdaju dost tight, tak viac kradnut poty.

myslim, ze tieto stats vyzeraju v porovnani s tymi starsimi uz trocha lepsie. Den inak +1 BI a nejake drobne
Prílohy
stats.png
stats.png (2.65 ) Zobrazená 1842 krát
Obrázok používateľa
Sunwu

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!