Sun Wu-kchung poker blog
Re: Sun Wu-kchung poker blog
A9s - ten pf presne ako si pisal proti nitovi by som volil limp behind i ked rozhodne raise nie je zly. Flop je uplne standardny - wp
QQ - stack off, je to 3b pot a je kopec parov ktore bijes - stackoval by som sa na kazdom flope na ktorom mam overpair teda aj Jhigh. Velkost 3betu je vzhladom na velkost stacku openera uplne OK.
QQ - stack off, je to 3b pot a je kopec parov ktore bijes - stackoval by som sa na kazdom flope na ktorom mam overpair teda aj Jhigh. Velkost 3betu je vzhladom na velkost stacku openera uplne OK.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:A9s - ten pf presne ako si pisal proti nitovi by som volil limp behind i ked rozhodne raise nie je zly. Flop je uplne standardny - wp
stackoval by si sa napriklad na flope kde pride flop JJx ? a super ta check raisne ? a je full stack
alebo nastolme situaciu ze mas AA 3betnes a flop pride KKx co vtedy ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
zaviselo by od supera - proti agresivnemu by som sa asi stackol ale sposobom check/call lebo vtedy je vacsia sanca ze bluffne alebo bude valuebetovat nizsi par. Toto je dost vynimocna situacia lebo nas 3b nedorovnal povodny raiser ktory bol short (proti tomu by som sa stackol vzdy) ale fullstackovy hrac (proti tomu vacsinou 3b viac a nemam problem potom sa odovzdat po flope) takze s tym sa clovek tak casto nestretne
viem si urcite predstavit fold KK/AA na QQx boarde a mozno s privretymi ocami AA na KKx boarde ale viem si predstavit aj stackoff v tych situaciach - hlavne na tom KKx lebo ludia proste nedorovnavaju 3bety s AK alebo KQ
viem si urcite predstavit fold KK/AA na QQx boarde a mozno s privretymi ocami AA na KKx boarde ale viem si predstavit aj stackoff v tych situaciach - hlavne na tom KKx lebo ludia proste nedorovnavaju 3bety s AK alebo KQ
-
yegon napísal:..ludia proste nedorovnavaju 3bety s AK alebo KQ
mozno >NL50 na NL10 3bet dorovnavaju KJs, AQo, 22-66 a AK sa nedorovnava ale ide insta AI
btw. je zla hra dorovnavat 3b s AK ked som IP? nejak s touto rukou chcem min. vidiet flop
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
nie je to nic moc lebo flop trafis len v 30% pripadov a vacsinou ked trafis tak maximalne ziskas superov cbet a vacsiu action dostanes len ked si pobity
-
na Party sa znova niekto hral s doomswitchom
2/3 mojej dnesnej straty
2/3 mojej dnesnej straty
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
1/4 -44
myslim, ze potrebujem pauzu. Tyzden som zacal celkom v pohode, ale od stvrtka nemozem vyhrat ziadnu ruku. Jednak mi nic nechodi a ked uz pride, tak zasadne proti ruke, ktora je lepsia, alebo sa zlepsi. Vacsinou na turne, ked uz je v pote vacsina mojho stacku, aby som sa nemohol ani len na lucky river vyhovarat
Este jedno sa mi dari, doteraz som KK prehraval pri AI preflop proti esam, teraz ma vyberaju uz aj sestky a J
jediny silver lining, ktory vidim na tomto tmavom oblaku je to, ze som schopny hrat dalej svoju hru, aj ked sa mi nedari. Este dobre, ze clearujem bonus, takze tento tyzden nakoniec +6 vratane bonusu.
moje monsters zarabaju niekomu inemu
a ked uz nieco trafim, tak pozbieram blindy. Alebo pridem o cely stack
tolko tohtotyzdenny mur narekov
Myslim, ze buduci tyzden bude viac studijny ako herny
myslim, ze potrebujem pauzu. Tyzden som zacal celkom v pohode, ale od stvrtka nemozem vyhrat ziadnu ruku. Jednak mi nic nechodi a ked uz pride, tak zasadne proti ruke, ktora je lepsia, alebo sa zlepsi. Vacsinou na turne, ked uz je v pote vacsina mojho stacku, aby som sa nemohol ani len na lucky river vyhovarat
Este jedno sa mi dari, doteraz som KK prehraval pri AI preflop proti esam, teraz ma vyberaju uz aj sestky a J
jediny silver lining, ktory vidim na tomto tmavom oblaku je to, ze som schopny hrat dalej svoju hru, aj ked sa mi nedari. Este dobre, ze clearujem bonus, takze tento tyzden nakoniec +6 vratane bonusu.
moje monsters zarabaju niekomu inemu
a ked uz nieco trafim, tak pozbieram blindy. Alebo pridem o cely stack
tolko tohtotyzdenny mur narekov
Myslim, ze buduci tyzden bude viac studijny ako herny
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
daj si pauzu..tiez ked som bol asi -5BI som malo hral a viac studoval a teraz sa to obratilo a vsetko vyhravam
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-beries to pozitivne,to je good,ak naozaj hras dobre vysledky sa dostavia,ber to tak,ze keby si zacal tiltovat,prehras ovela viac
-Btw dnes som musel v 3 sng zo 4-och zlozit KK po A high flope,raz mi hrdo ukazal A2.....
-Btw dnes som musel v 3 sng zo 4-och zlozit KK po A high flope,raz mi hrdo ukazal A2.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Len si dopraj pauzu. Ja som mal nedobrovolnu kvoli skuskam a tiez to fakt neslo. Som bol po 3 dnoch - 12 buy-inov s tym, ze $EV bola o 8 BI vyssie, ale teraz sa to vracia - suckoutoval som ostatnych hlava-nehlava . Neboj, budu aj horsie variance .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.