Sun Wu-kchung poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Sun Wu-kchung poker blog

Odoslaťod yegon 21 Jan 2009 00:34

A9s - ten pf presne ako si pisal proti nitovi by som volil limp behind i ked rozhodne raise nie je zly. Flop je uplne standardny - wp
QQ - stack off, je to 3b pot a je kopec parov ktore bijes - stackoval by som sa na kazdom flope na ktorom mam overpair teda aj Jhigh. Velkost 3betu je vzhladom na velkost stacku openera uplne OK.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod w4444x 21 Jan 2009 00:49

yegon napísal:A9s - ten pf presne ako si pisal proti nitovi by som volil limp behind i ked rozhodne raise nie je zly. Flop je uplne standardny - wp
QQ - stack off, je to 3b pot a je kopec parov ktore bijes - stackoval by som sa na kazdom flope na ktorom mam overpair teda aj Jhigh. Velkost 3betu je vzhladom na velkost stacku openera uplne OK.

stackoval by si sa napriklad na flope kde pride flop JJx ? a super ta check raisne ? a je full stack
alebo nastolme situaciu ze mas AA 3betnes a flop pride KKx co vtedy ?
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 21 Jan 2009 07:34

zaviselo by od supera - proti agresivnemu by som sa asi stackol ale sposobom check/call lebo vtedy je vacsia sanca ze bluffne alebo bude valuebetovat nizsi par. Toto je dost vynimocna situacia lebo nas 3b nedorovnal povodny raiser ktory bol short (proti tomu by som sa stackol vzdy) ale fullstackovy hrac (proti tomu vacsinou 3b viac a nemam problem potom sa odovzdat po flope) takze s tym sa clovek tak casto nestretne

viem si urcite predstavit fold KK/AA na QQx boarde a mozno s privretymi ocami AA na KKx boarde ale viem si predstavit aj stackoff v tych situaciach - hlavne na tom KKx lebo ludia proste nedorovnavaju 3bety s AK alebo KQ
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Horsey7 21 Jan 2009 09:36

yegon napísal:..ludia proste nedorovnavaju 3bety s AK alebo KQ

mozno >NL50 :) na NL10 3bet dorovnavaju KJs, AQo, 22-66 a AK sa nedorovnava ale ide insta AI :)

btw. je zla hra dorovnavat 3b s AK ked som IP? nejak s touto rukou chcem min. vidiet flop
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod yegon 21 Jan 2009 09:43

nie je to nic moc lebo flop trafis len v 30% pripadov a vacsinou ked trafis tak maximalne ziskas superov cbet a vacsiu action dostanes len ked si pobity
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Sunwu 22 Jan 2009 23:57

na Party sa znova niekto hral s doomswitchom :crazy:

2/3 mojej dnesnej straty :o :bad:
Prílohy
doom2.png
doom2.png (1.57 ) Zobrazená 1651 krát
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod Sunwu 24 Jan 2009 23:47

1/4 -44

myslim, ze potrebujem pauzu. Tyzden som zacal celkom v pohode, ale od stvrtka nemozem vyhrat ziadnu ruku. Jednak mi nic nechodi a ked uz pride, tak zasadne proti ruke, ktora je lepsia, alebo sa zlepsi. Vacsinou na turne, ked uz je v pote vacsina mojho stacku, aby som sa nemohol ani len na lucky river vyhovarat :D

Este jedno sa mi dari, doteraz som KK prehraval pri AI preflop proti esam, teraz ma vyberaju uz aj sestky a J :bad:

jediny silver lining, ktory vidim na tomto tmavom oblaku je to, ze som schopny hrat dalej svoju hru, aj ked sa mi nedari. Este dobre, ze clearujem bonus, takze tento tyzden nakoniec +6 vratane bonusu.

graf1-4.png
graf1-4.png (17.99 ) Zobrazená 1571 krát

moje monsters zarabaju niekomu inemu

monsters.png
monsters.png (2.2 ) Zobrazená 1566 krát

a ked uz nieco trafim, tak pozbieram blindy. Alebo pridem o cely stack :Bravo:

flop.png
flop.png (1.07 ) Zobrazená 1578 krát

tolko tohtotyzdenny mur narekov :P****Stars: :apminer2: 8-)

Myslim, ze buduci tyzden bude viac studijny ako herny
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod Horsey7 25 Jan 2009 00:07

daj si pauzu..tiez ked som bol asi -5BI som malo hral a viac studoval a teraz sa to obratilo a vsetko vyhravam :gl:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod palo1973 25 Jan 2009 00:08

-beries to pozitivne,to je good,ak naozaj hras dobre vysledky sa dostavia,ber to tak,ze keby si zacal tiltovat,prehras ovela viac :gl:

-Btw dnes som musel v 3 sng zo 4-och zlozit KK po A high flope,raz mi hrdo ukazal A2.....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Jan 2009 01:13

Len si dopraj pauzu. Ja som mal nedobrovolnu kvoli skuskam a tiez to fakt neslo. Som bol po 3 dnoch - 12 buy-inov s tym, ze $EV bola o 8 BI vyssie, ale teraz sa to vracia - suckoutoval som ostatnych hlava-nehlava :D. Neboj, budu aj horsie variance :good: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!