trikoza´s road to bankrupt
Re: fero in action
uz to je tam tak easy ze na co stats ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Mmm, ak nemate historiu, ze zboznuje float a bet na turne, tak calluj o106 a call rivera ak nepride draw. Ak ma made hand, ktoru poklada za najlepsiu, tak by ju checkovat na takom turne prilis casto zrovna nemal. Ak by si ty mal pocket pair alebo nejaky draw (co je vsetko krasne v Tvojom range), tak nemoze cakat, ze budes turn betovat. Skor mi to pride, ze ma draw on alebo je to (semi)bluff.
Teda samozrejme moj low stakes nazor .
Teda samozrejme moj low stakes nazor .
Naposledy upravil dzejkej dňa 04 Jan 2009 00:19, celkovo upravené 1 krát.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
trikoza napísal:hram bez stats ale cekol som ho v pt
Tak načo ti kua ten tracker je?
trikoza napísal:187 hands - solidny regular, 17/13/1.6
takí na LuckyAce neexistujú
Inak ten AF je ešte otázny, 190 rúk je predsalen malá vzorka
trikoza napísal:vazne by ste uvazovali nad callom? ak dorovnam, pot bude okolo 110 a mne zostane nejakych 50...
Nie, neuvažoval, na turne je to doslova snapcall
Pokiaľ si ho floatoval, tak ti toto IMO môže spraviť aj s niečim ako AK/AQ/ATs, čiže turn call je povinný.
Ak betne river, tak to callneš
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Dnes som buď ja pomalý alebo ostatní rýchli, ale vždy pokiaľ dopíšem, tak to už niekto napíše predo mnou
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
to ze si ho 2x floatoval a zobral mu pot na turne zvysuje sancu ze takto bude hrat 88-TT alebo nieco comu pribudol FD na turne - teda mas SD value a nemusis bluffovat tym ze by si raisol
na druhej strane to ze je to nit znizuje sancu ze tu bluffuje
TP+FD ale s tymi odds nemozes foldnut, to ci sa rozhodnes len dorovnat alebo pushnut uz pri zostavajucich stackoch nehra velku rolu
na druhej strane to ze je to nit znizuje sancu ze tu bluffuje
TP+FD ale s tymi odds nemozes foldnut, to ci sa rozhodnes len dorovnat alebo pushnut uz pri zostavajucich stackoch nehra velku rolu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
u mna osobne to bola volba z dvoch moznosti - push alebo fold, neviem preco, mozno mam nejake pomylene myslenie...
pushol som, ukazal set sedmiciek, flush nedochcil
som zvyknuty hrat bez stats, regularov poznam celkom dobre, proti fisham sa vacsinou hra jednoducho, skusal som hrat s nimi, nehralo sa mi dobre... naviac ich musim rucne nahadzovat cez gametime+... zatial to funguje bez nich tak preco nie
a preco by na luckyace nemali byt dobri regulari?
a vdaka za reakcie, ja som si po hande dost nadaval ze som to nefoldol tak je fajn vediet ze to nebolo uplne katastrofalne zahrate
pushol som, ukazal set sedmiciek, flush nedochcil
som zvyknuty hrat bez stats, regularov poznam celkom dobre, proti fisham sa vacsinou hra jednoducho, skusal som hrat s nimi, nehralo sa mi dobre... naviac ich musim rucne nahadzovat cez gametime+... zatial to funguje bez nich tak preco nie
a preco by na luckyace nemali byt dobri regulari?
a vdaka za reakcie, ja som si po hande dost nadaval ze som to nefoldol tak je fajn vediet ze to nebolo uplne katastrofalne zahrate
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Blah, set...
Ale urcite to moze robit s podstatne sirsim rangom a kopu z tych ruk porazas + tie odds a stacky. Dlhodobo by to v takejto situacii stratove byt hadam nemalo .
Ale urcite to moze robit s podstatne sirsim rangom a kopu z tych ruk porazas + tie odds a stacky. Dlhodobo by to v takejto situacii stratove byt hadam nemalo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
A mozme my v takejto situacii ratat za outs aj 2xJ a 3x9? Myslite, ze tight hrac by taketo nieco urobil na turne s niecym ako AK, AQ, 88 - TT, FD, SD?...proste sa len pytam...na mojom microlimitiiiku, by som ako outs mohol pouzit len 9 x clubs a to uz mi odds na call nedava.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hulmazas2 napísal:A mozme my v takejto situacii ratat za outs aj 2xJ a 3x9? Myslite, ze tight hrac by taketo nieco urobil na turne s niecym ako AK, AQ, 88 - TT, FD, SD?...proste sa len pytam...na mojom microlimitiiiku, by som ako outs mohol pouzit len 9 x clubs a to uz mi odds na call nedava.
...sniecym...tak toto som si dal
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hulmazas2 napísal:...sniecym...tak toto som si dal
ved svoje prispevky mozes upravovat, staci kliknut na "upravit"
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.