Sun Wu-kchung poker blog
Re: Sun Wu-kchung poker blog
Ja som hral 8 stolov na party, tento skript, HEM s HUDom, SpadeEye a dalo sa aj na NB, i ked ziadna slava to nebola. Firemny Fujistsu-Siemens Lifebook E8110 . Aspon mas dovod investovat do noveho zeleza .
Podla mna ten skript nezatazuje procesor takmer vobec, vacsinu ma na svedomy novy Party soft.
Podla mna ten skript nezatazuje procesor takmer vobec, vacsinu ma na svedomy novy Party soft.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
kupim aspon novu RAM aspon 2GB, lebo ani sem nebudem pisat, kolko mam teraz
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
mne moj stary atlon 3ghz s 1,256 ramu tiez niekedy nezvlada ale myslim ze to je procesorom lebo ramku nemam nikdy vyuzitu ked pracuje naplno, a asi stracam aj vykon tym, ze mam jeden monitor na 1600x1200 a druhy 1920x1200 .. nemeral som to ale mozno je to trochu aj zaber na grafiku tym ze nemam rovnako velke plochy.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no tak dnes ma teda bili hlava-nehlava. -2BI, takze idem radsej od toho prec. Nehovoriac o tom, ze hned po piatich rukach som bol 1,5 BI v pluse
ale potom to prislo:
KK vs AA, board nepomohol
TJ, flop TAJ, chlapik bet, tak sup ho tam... vsetko by bolo krasne, keby nemal QK
QQ, flop 256 proti shortstackovi, sup ho tam, typek rozmysla, potom dorovna, ma A6, turn A...
opat TJ, opat pekny flop 8JT, shortstack to tam hadze, ja dorovnam, ma 89, turn Q...
JJ vs QQ atd, atd
co by ste spravili s tymto?
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 10 players - View hand 1295
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $25.25
Hero (UTG): $26.63
UTG+1: $20.32
UTG+2: $9.65
MP1: $4.40
MP2: $31.30
MP3: $4.90
CO: $37.50
BTN: $35.10
SB: $29.19
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with 4 4
Hero calls $0.25, UTG+1 calls $0.25, 5 folds, BTN calls $0.25, SB calls $0.15, BB checks
Flop: ($1.25) 9 4 Q (5 players)
SB bets $0.25, BB folds, Hero raises to $1, UTG+1 calls $1, BTN raises to $5.44, SB folds, Hero calls $4.44, UTG+1 folds
Turn: ($13.38) 3 (2 players)
Hero checks, BTN bets $29.41 all in, Hero folds
Final Pot: $13.38
BTN wins $12.72
(Rake: $0.66)
set je set, ale ak by mal overpar, tak by pred flopom asi navysil... odhadol som ho na 99 a nechcelo sa mi prehravat dalsi BI, takze som to poslusne zlozil a vypol som hernu. Villain 14/7/2 pri 350 rukach. Mal som to callnut? Dnes uz mi to nejako nemysli.
ale potom to prislo:
KK vs AA, board nepomohol
TJ, flop TAJ, chlapik bet, tak sup ho tam... vsetko by bolo krasne, keby nemal QK
QQ, flop 256 proti shortstackovi, sup ho tam, typek rozmysla, potom dorovna, ma A6, turn A...
opat TJ, opat pekny flop 8JT, shortstack to tam hadze, ja dorovnam, ma 89, turn Q...
JJ vs QQ atd, atd
co by ste spravili s tymto?
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 10 players - View hand 1295
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $25.25
Hero (UTG): $26.63
UTG+1: $20.32
UTG+2: $9.65
MP1: $4.40
MP2: $31.30
MP3: $4.90
CO: $37.50
BTN: $35.10
SB: $29.19
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with 4 4
Hero calls $0.25, UTG+1 calls $0.25, 5 folds, BTN calls $0.25, SB calls $0.15, BB checks
Flop: ($1.25) 9 4 Q (5 players)
SB bets $0.25, BB folds, Hero raises to $1, UTG+1 calls $1, BTN raises to $5.44, SB folds, Hero calls $4.44, UTG+1 folds
Turn: ($13.38) 3 (2 players)
Hero checks, BTN bets $29.41 all in, Hero folds
Final Pot: $13.38
BTN wins $12.72
(Rake: $0.66)
set je set, ale ak by mal overpar, tak by pred flopom asi navysil... odhadol som ho na 99 a nechcelo sa mi prehravat dalsi BI, takze som to poslusne zlozil a vypol som hernu. Villain 14/7/2 pri 350 rukach. Mal som to callnut? Dnes uz mi to nejako nemysli.
-
Ja som sice CG donk, ale toto by som callol. Aj ked ten set 9 hrozi. Tu potom vychadza este jedine, ze by nejak divne zahral QQ. Ale to uz je na tebe, ci si u neho odpozoroval nejake divne spravanie pri hre pocas session.
EDIT: ja osobne by som na jeho mieste aj 99 PF z BTN raisol, aby som si testol, co mas a zaroven vyvinul tlak na blindy. Ale to je moj nazor, vravim, ze som CG donkey.
EDIT: ja osobne by som na jeho mieste aj 99 PF z BTN raisol, aby som si testol, co mas a zaroven vyvinul tlak na blindy. Ale to je moj nazor, vravim, ze som CG donkey.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Preco ten maly raise na flope?
Ja fold. 14/7/2 nemusi nutne raisovat 99, mozno sa boji UTG limpu, mozno sa mu zda pot prilis multiway . Jeho range je na takom boarde fakt extra maly, ak mu priradis Q9, 99, JsTs (a to pochybujem, ze by tak hral na turne), tak to call je, ale tesne. Nic horsie na ruke mat nebude a kedze je to i takto vcelku tesny call, tak by som to nesilil. Bluffovat fakt neblufuje, podla mna .
Inak ja osobne som prestal limpovat 44 na FR, taku ruku bud foldnem alebo raisnem. Ale tak to som ja, i ked na nasich limitoch sa moc bat nemusime, ze sme lahko citatelni .
Ja fold. 14/7/2 nemusi nutne raisovat 99, mozno sa boji UTG limpu, mozno sa mu zda pot prilis multiway . Jeho range je na takom boarde fakt extra maly, ak mu priradis Q9, 99, JsTs (a to pochybujem, ze by tak hral na turne), tak to call je, ale tesne. Nic horsie na ruke mat nebude a kedze je to i takto vcelku tesny call, tak by som to nesilil. Bluffovat fakt neblufuje, podla mna .
Inak ja osobne som prestal limpovat 44 na FR, taku ruku bud foldnem alebo raisnem. Ale tak to som ja, i ked na nasich limitoch sa moc bat nemusime, ze sme lahko citatelni .
-
Set sa neskladá, teda na SH skoro nikdy.
Ty hráš síce fullring, ale jediná relevantná ruka, ktorá ťa bije je 99, je ešte celkom dosť rúk, ktoré biješ ty, resp, je celkom dosť takých kombodrawov, ktoré môže takto zahrať.
Napr. KTs, AJs, JTs, T8s, 56s etc etc.
Podľa mňa môže týpek celkom veselo mať AQ a na turne to od radosti, že neprišiel club takto nasype.
IMO snapcall.
Ty hráš síce fullring, ale jediná relevantná ruka, ktorá ťa bije je 99, je ešte celkom dosť rúk, ktoré biješ ty, resp, je celkom dosť takých kombodrawov, ktoré môže takto zahrať.
Napr. KTs, AJs, JTs, T8s, 56s etc etc.
Podľa mňa môže týpek celkom veselo mať AQ a na turne to od radosti, že neprišiel club takto nasype.
IMO snapcall.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Hehe, tak to by som ja taky siroky range nevytiahol ani z paty ako Ty .
Myslis, ze 14/7/2 to nasype takto na turne s drawom? Mne sa take situacie vyhybali, ale by default by som od takych statsov cakal rozumenjsiu hru, i ked tu poucku o nefoldovani setu poznam . Nefoldoval by si ani keby mal male AF? Proste seriozne naozaj nikdy?
Myslis, ze 14/7/2 to nasype takto na turne s drawom? Mne sa take situacie vyhybali, ale by default by som od takych statsov cakal rozumenjsiu hru, i ked tu poucku o nefoldovani setu poznam . Nefoldoval by si ani keby mal male AF? Proste seriozne naozaj nikdy?
-
dzejkej napísal:Myslis, ze 14/7/2 to nasype takto na turne s drawom? Mne sa take situacie vyhybali, ale by default by som od takych statsov cakal rozumenjsiu hru, i ked tu poucku o nefoldovani setu poznam . Nefoldoval by si ani keby mal male AF? Proste seriozne naozaj nikdy?
Na SH za 1BI nikdy, ani keby prišiel flop 3 4 5 a ja mám 3 3
Na FR si nie som istý, ale skôr nie. Aj keď som FR nikdy vážnejšie nehral, ale príde mi za 1BI nereálne položiť 2nd nuts QQ môžeme asi na 98% vylúčiť, to by aj 14/7 mal otvárať .
Keďže nás teba bije iba jediná prijateľná kombinácia a stále si myslím, že môže mať kľudne AQ/JTs/Q9o, tak je IMO stále dosť dobre možné, že častejšie budeme vpredu ako pozadu.
Väčšina hráčov na týchto stakes ma nízku agresivitu, ale to neznamená, že nie sú schopní spáchať somarinu
Edit:
yo, však ako inak chceš na turne zahrať J T ?
P.S. Škoda, že sa nedozvieme výsledok
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
no, kedze nemozem spat, tak som si sem este prisiel napisat, k comu viedlo moje premyslanie pocas marnej snahy odobrat sa do rise Morfeovej
a) podla mna mal 99. Mal som na NL10 podobne stats, len trochu vyssi AF a PFR, ale neviem, ci by som takto zahral inu ruku ako 99
ale
b) ak by som sa do tejto situacie dostal na zaciatku session, ked som este cerstvy a sviezi , ale hlavne even, alebo mierne v pluse, tak by som to zahral inak - na flope by som ten jeho reraise reraisol este raz a cele by som to tam supol => mal som to tak spravit aj teraz => bol som negativne ovplyvneny zlymi vysledkami a par bad beatmi => urobil som velmi dobre, ze som to hned na to pre tento vecer zabalil.
dufam, ze ked som prisiel k takemuto zaveru, tak sem teraz nepride yegon a nepovie, ze spravny je predsa len fold
a) podla mna mal 99. Mal som na NL10 podobne stats, len trochu vyssi AF a PFR, ale neviem, ci by som takto zahral inu ruku ako 99
ale
b) ak by som sa do tejto situacie dostal na zaciatku session, ked som este cerstvy a sviezi , ale hlavne even, alebo mierne v pluse, tak by som to zahral inak - na flope by som ten jeho reraise reraisol este raz a cele by som to tam supol => mal som to tak spravit aj teraz => bol som negativne ovplyvneny zlymi vysledkami a par bad beatmi => urobil som velmi dobre, ze som to hned na to pre tento vecer zabalil.
dufam, ze ked som prisiel k takemuto zaveru, tak sem teraz nepride yegon a nepovie, ze spravny je predsa len fold
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.