Sun Wu-kchung poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Sun Wu-kchung poker blog

Odoslaťod Pepi 09 Jan 2009 12:03

b) ak by som sa do tejto situacie dostal na zaciatku session, ked som este cerstvy a sviezi :D, ale hlavne even, alebo mierne v pluse, tak by som to zahral inak - na flope by som ten jeho reraise reraisol este raz a cele by som to tam supol => mal som to tak spravit aj teraz => bol som negativne ovplyvneny zlymi vysledkami a par bad beatmi => urobil som velmi dobre, ze som to hned na to pre tento vecer zabalil.

prave preto som prestal hrat CG, lebo som sa nechaval takto vykolajovat. A ak sa nedarilo, tak som potom hral bud bojazlivo, resp. som nebol schopny robit z dlhodobeho hladiska spravne EV rozhodnutia.
Teraz, ked hram SnG. Chytim set over set? NH, zatvorim okno a otvaram dalsi kus...
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Jan 2009 12:59

Pepi napísal:prave preto som prestal hrat CG, lebo som sa nechaval takto vykolajovat. A ak sa nedarilo, tak som potom hral bud bojazlivo, resp. som nebol schopny robit z dlhodobeho hladiska spravne EV rozhodnutia.
Teraz, ked hram SnG. Chytim set over set? NH, zatvorim okno a otvaram dalsi kus...

No na druhej strane, ak mas fishku pri stole a hras cash games, tak mas viacero sanci hrat s nou a snazit sa dostat od nej co najviac bubakov. Samozrejme to, ze bude na Teba suckoutovat na riveri a das jej bubaky Ty, je druha vec, ale co uz :lol2: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 09 Jan 2009 13:05

Pepi napisal

prave preto som prestal hrat CG, lebo som sa nechaval takto vykolajovat. A ak sa nedarilo, tak som potom hral bud bojazlivo, resp. som nebol schopny robit z dlhodobeho hladiska spravne EV rozhodnutia.
Teraz, ked hram SnG. Chytim set over set? NH, zatvorim okno a otvaram dalsi kus...[/quote]

-presne ako ja,napr.vcera na ft v turnaji kde som mal 2x averge stack sme sa po flope 2 5 8 dostali do all inu ja som drzal 55 superi 22 a 88...

-nad tym sa da len pousmiat,napisat do chatu nh a wp,ale v CG prehrat takto 50 alebo 100 $ najlepsie 2-3 krat a na zaciatku session,to by bol iny tilt,by sa asi moj br otriasal v zakladoch,ja viem je to fishy :fish:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Jan 2009 13:32

Hehe, je to fishy :-P

Vsetko je to otazka nazoru. Tak napr. CG hrac moze kludne namietat, ze sa mu nepaci myslienka sediet 3 hodiny pri MTT a potom kusok pred bubble ho nejaka fishka badbeatne, ked callne Tvoj all-in s AA s trashom a vyhra. Moze Ta trafit slak, ze si tam tak dlho a nanic. Zase jednu vyhodu, ktoru to ma oproti CG je, ze pri tom stole uz nemozes zostat a pretiltit peniaze :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Sunwu 09 Jan 2009 13:36

Pepi napísal:Teraz, ked hram SnG. Chytim set over set? NH, zatvorim okno a otvaram dalsi kus...

Teraz, ked hram CG. Chytim set over set? NH, otvorim okno, celemu svetu zakricim, aky je to k...t, zatvorim okno a hram dalej :D

ale nie, celkovo to myslim zvladam, tiltove session mam len velmi zriedka. Len teraz som si uz myslel, aky som cavo, tak ma muselo nieco vratit do reality :)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod Pepi 09 Jan 2009 13:42

Tak napr. CG hrac moze kludne namietat, ze sa mu nepaci myslienka sediet 3 hodiny pri MTT a potom kusok pred bubble ho nejaka fishka badbeatne, ked callne Tvoj all-in s AA s trashom a vyhra. Moze Ta trafit slak, ze si tam tak dlho a nanic.

...a presne preto som vysoko obmedzil hranie MTT. :D
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod TuKE 09 Jan 2009 14:08

dzejkej napísal:CG hrac moze kludne namietat, ze sa mu nepaci myslienka sediet 3 hodiny pri MTT a potom kusok pred bubble ho nejaka fishka badbeatne, ked callne Tvoj all-in s AA s trashom a vyhra. Moze Ta trafit slak, ze si tam tak dlho a nanic

Toto isté som práve pred chvíľkou napísal kamošovi na ICQ, keď sa pýtal, či idem večer do Hronu na ten 150€ 20kGTD :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod tucniak 09 Jan 2009 14:32

cize sme prisli k tomu, ze ak chces byt uspesny v pokri musis byt dobry, nenechat beaty ovplvnit tvoju hru a hlavne rozpustit variance
CG-nahrat desattisice ruk
SNG-nahrat obrovsky objem SNG
MTT-to iste, masovat objem

kazdy si uz len vyberie tu formu, ktora mu je najblizsia:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Pepi 09 Jan 2009 14:51

tucniak to zrhnul... :good:
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod Sunwu 09 Jan 2009 23:50

No, dalsi den, ked sa nemam s cim chvalit. Situacia zacina byt vaaaazna.

Kupil som dodatocnu RAM, takze uz mi ide party ocividne sviznejsie.

Nainstaloval som ten AHK skript, je to sice fajn, ale... hram len 4 stoly, ale otvorenych mam tak 5, vzdy som na nejakom vo waitingliste. Stoly, ktore sa prekryvaju, mi ale nejako skacu! Kliknem na jeden a on zmeni poziciu a vymeni sa s vedlajsim. To je dost zavazny nedostatok, ktory budem musiet este nejako poriesit.

Nahodil som aj Spade Eye a velmo sa mi to pozdava. Az na to, ze darmo sedim na stole s fishkami, ked mi nechodia dobre karty, takze s nimi velmi ani nehram :D

Co toto? Villain 28/7/3

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 10 players - View hand 1928
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $4.65
BTN: $3.90
SB: $7.55
BB: $24.06
UTG: $25.00
UTG+1: $5.78
UTG+2: $35.05
Hero (MP1): $32.98
MP2: $35.76
MP3: $9.51

Pre Flop: ($0.35) Hero is MP1 with AObrázok AObrázok
UTG raises to $1, 2 folds, Hero raises to $3, MP2 calls $3, 5 folds, UTG calls $2

Flop: ($9.35) QObrázok 6Obrázok 4Obrázok (3 players)
UTG checks, Hero bets $7, MP2 raises to $14, UTG folds, Hero ???
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!