problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod dzejkej 07 Jan 2009 01:04

SB je 38/3/3/WTSD 39% po 62 rukach. River AF 4.5, freq 64% (14).

Spokojny s touto rukou nie som. Nesustredil som sa :fish: .

velkosti betov flop/turn male? imo, yes
3bet na flope?
call, keby pushol? imo, igen
call na riveri? imo, wth

The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: $14.72
Hero (BB): $9.95
UTG: $5.14
MP: $11.65
CO: $4.65
BTN: $4.65

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with JObrázok 2Obrázok
4 folds, SB calls $0.05, Hero raises to $0.35, SB calls $0.25

Flop: ($0.70) JObrázok 4Obrázok 2Obrázok (2 players)
SB checks, Hero bets $0.40, SB raises to $0.90, Hero calls $0.50

Turn: ($2.50) AObrázok (2 players)
SB checks, Hero bets $1.50, SB calls $1.50

River: ($5.50) 9Obrázok (2 players)
SB bets $5.50, Hero calls $5.50
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod TuKE 07 Jan 2009 01:55

Flop OK, možno si mohol dať .5/.6, ale pokiaľ cbetuješ obvykle menej, tak nevidím dôvod to teraz meniť. Ja používa obvyklý cbet 2/3 potu.
Na turne bet pot, river happy call :)
Push tiež call.

IMO otvárať proti rybám IP je v pohode, ale nesilil by som to, J2s je ozaj trash a nevidím dôvod sa snažiť zväčšovať pot PF proti tupcovi, ktorý ti to tak či onak doplatí a pokiaľ ťa netrafí, tak sa ho dosť ťažko zbavíš. Ahi/pár nižší ako celý board sú niekedy nepoložiteľné monster hands pre týchto borcov :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 07 Jan 2009 07:43

3betol by som flop pekne mastne, neverim ze by dokazal polozit Jx a chcem dostat do potu vela penazi kym pride nieco strasidelne (ako napr A) na turne a on sa zlakne

as played tak je to ok i ked to vyzera ze mal J9
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Jan 2009 11:04

yegon napísal:as played tak je to ok i ked to vyzera ze mal J9

Jh9h :poklona: :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod 7castle 12 Jan 2009 11:20

Vcera v Hrone som uspesne v priebehu hodinky isiel z chiplidra out, na presne 5 rukach, spolocna pravdepodobnost prehry asi 8%, takze vsetko ako ma byt ;) Jedna ruka ma tam ale hodne zaujala, preto sa chcem spytat na nazor... ocenim samozrejme hlavne nejaky vyargumentovany, specialne sa tykajuci taktiky v MTTckach. ;)

150E freez, prize pool 19k, prva 6k, druha 3k, tretia 2k,... siesta 900... sestnasta (posledna ITM) 225. Ostava 17 hracov na 2 stoloch, avg. je cca 88k. Ja mam asi 105k, blindy 2/4/ante 500. Cely stol fold, Kojak z BTN ide allin 42k, SB fold, ja na BB A9o.

Kojak je mimoriadny TAG, vie ze 10BB sa len pushuje. Urcite nepushuje cely range co by mal. Ruku predtym na SB vsetci fold ponho, on raise, BB AI, Kojak zahodil, cize predpokladam, ze to bola jeho hranica raise/foldu, teraz uz pojde AI so vsetkym okrem monsterov.

Volam 38k do potu 52k, cize pot odds su 42%.

Jeho range moze byt povedzme 44+, A8o, A6s, KJo, KTs, QJs, vtedy mam odds 41.5%. Na druhej strane, je dost pravdepodobne, ze pushne aj 22,33, mozno horsie A, mozno obcas nahodne nieco ovela horsie, a tiez asi nepushne KK+. Po takejto uprave sa dostanem niekde na 45%. Predpokladajme teraz, ze VIEME, ze proti jeho range mame 44%, takze call je cEV.

Je to dobry call?

Faktory ktore vidim ja, len neviem celkom ako ich vyhodnotit:

1. Edge na tom stole urcite mam, a to pomerne solidny. Sedia tam minimalne 2 uplne fishky, ostatni su v pohode, ale predpokladam ze zdaleka nemaju dostatocne sajnu o nejakych vhodnych pushovacich rangoch - i.e. su to tie typy, ktorych rozmyslanie pri pushoch superov je redukovane na otazku "mas par?" resp. "to uz musim voci potu".

2. Chcem hrat na prvu, len neviem co to v tomto pripade znamena. Ak prehram tento pot, ostane mi 60k, co je este v pohode na pushovanie, pri ktorom mi vacsina hracov nebude volat ruky ktore by mali. Ak ho vyhram, budem mat 160k, hodne nad avg, a v tejto pushovacej faze to uz budem moct zneuzivat. Este ale nie sme ITM cize teoreticky mozem vypadnut 17.

3. Kojak je z tych lepsich hracov v push/folde, ak ho vyhodim, jeho button miesto na moj BB preberie hrac, ktory NEMA sajnu o pushovani, co je velka vyhoda.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod dzejkej 12 Jan 2009 11:24

No ja osobne fold. To nie su spoty, kde su pot odds a equity voci rangeu vsetko. Riskujes polovicu stacku s tym, ze ak vyhras, tak z Teba ziadny superuzasny bigstack nebude, ale ak prehras, tak si v push/fold mode a Tvoj edge sa zasadne zmensuje. Keby to bol ale cash game, tak kludne call :-P.

EDIT: nema niekto poriadnu ICM kalkulacku aj na takuto MTT situaciu :) ? Mne to pride znacne nejednoznacne a by som rad videl aj nejake cisla :fish:
Naposledy upravil dzejkej dňa 12 Jan 2009 11:44, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 11:35

-ak ta zaujima amatersky nazor,tak prosim

-ak su tam dve uplne fishky zameral by som sa na to hrat viac proti nim ak je to mozne

-otazka je ked ty vies o nom tolko info,co si on moze mysliet o tebe,ak si mysli,ze budes dorovnavat tak ako by si mal,bude jeho push range o nieco uzsi a casto budes viac pozadu ako si vypocital

-zabit dve muchy jednou ranou-ziskat slusne mnozstvo zetonov a vyradit dobreho supera je velmi lakave
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod buschle 12 Jan 2009 12:40

zaujimava teoria , uz som ju velakrat pocul " ze ak su pri stole fishky zamerat sa hrat proti nim" , neviem ako to funguje clovek hra podla mna na karty a poziciu. A to ze hram na fishky casto to preto ze mam na nich poziiciu a oni calluju z blindov a utg ,
znamena to take nieco ze z CO izlolujem fishku s QTo ? aby som hral proti nemu a keby on nelimpol tak to QT polozim ?
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod palo1973 12 Jan 2009 12:45

buschle napísal:zaujimava teoria , uz som ju velakrat pocul " ze ak su pri stole fishky zamerat sa hrat proti nim" , neviem ako to funguje clovek hra podla mna na karty a poziciu. A to ze hram na fishky casto to preto ze mam na nich poziiciu a oni calluju z blindov a utg ,
znamena to take nieco ze z CO izlolujem fishku s QTo ? aby som hral proti nemu a keby on nelimpol tak to QT polozim ?

-cital som o tom zaujimavy clanok tusim od M.Cara,da sa to vsak robit skor v uvodnej faze,ale ak mam nad niekym vyhodu,chcem s nim hrat radsej po flope ako pushnut pred flopom byt sice favorit ak mam dorovna,ale v konkretnom turnaji,ktorych nehram vela riskovat trebars 60:40 sa mi moc nepaci
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod buschle 12 Jan 2009 12:49

nj, len skor si myslim ze "hrat na fishku " sa skor vyvinie z toho ze on chce hrat na mna (lebo sa mu paci jeho ruka, nevadi mu ze je OOP, hra kazdu druhu ruku a podobne)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!