Poker Heaven
Re: Poker Heaven
Jede vám někomu nějaká herna co jede na BOSSU?
- lol007
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
lol007 napísal:Jede vám někomu nějaká herna co jede na BOSSU?
nejde momentalne...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
chlopi chcem s tejto herne whitdrawnut cashik nejaky len ako takto : za 1 na moneybookers co mam ucet mam iny mail co mi pise ze je problem. potom neberemi to moju visu takze nejaka pomoc ? A este som za keby sa spravil nejaky turnajik buy in na pokerheavne takze sem s napadmi,.
- skmatt
- Založený: Apr 2007
skmatt napísal:chlopi chcem s tejto herne whitdrawnut cashik nejaky len ako takto : za 1 na moneybookers co mam ucet mam iny mail co mi pise ze je problem. potom neberemi to moju visu takze nejaka pomoc ? A este som za keby sa spravil nejaky turnajik buy in na pokerheavne takze sem s napadmi,.
na MB ide pridat dalsi mail a kludne zo zmenit aj na primarny .. ak mu vadi iba mail, tak to potom pojde.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
no neviem ci mu nebude vadit aj meno lebo to je matkin ucet na money ale na pokerheavne som ja pisany a uz som reg na moneb len si ani za nic nepametam heslo a mail to uz je nejaky ten piatok co som tam . takze iny whitdraw ?
- skmatt
dzejkej napísal:skmatt napísal:chlopi chcem s tejto herne whitdrawnut cashik nejaky len ako takto : za 1 na moneybookers co mam ucet mam iny mail co mi pise ze je problem. potom neberemi to moju visu takze nejaka pomoc ? A este som za keby sa spravil nejaky turnajik buy in na pokerheavne takze sem s napadmi,.
na MB ide pridat dalsi mail a kludne zo zmenit aj na primarny .. ak mu vadi iba mail, tak to potom pojde.
jak jsi do herny vkladal ? tou stejnou cestou zpet
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
no praveze nevkladal a mam tam teraz okolo 105 euro takze nieco chcem vybrat
- skmatt
skmatt napísal:no praveze nevkladal a mam tam teraz okolo 105 euro takze nieco chcem vybrat
neznam hernu, ktera by ti dovolila vybrat drive, nez tam neco vlozis
takze vloz tam z MB treba 10 a pak vyberes 100
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
aha dik teda tak nejde si nekdo zahrat ?
- skmatt
ale zas ja som nedostal bonus nejake prachy proste normalka som vyhral freroll a potom sit and go bodov mam nieco okolo 58 tak aj tak myslite ze tam musim vlozit ?
- skmatt
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.