kde se vám hraje nejlíp?
Re: kde se vám hraje nejlíp?
Já teď hraju jedině na U***et, občas na Expektu ... rozhodně už ne B**n nebo sportingbet , to je podvod jak má bejt.
- Steepanek
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ja hram najradsej u seba v izbe .
K P****Stars - ved ten ich VIP program koncipovany tak, ze akonahle dosiahnes dostatocny level, tak mas s tymi bodmi aj celkom vyhodny rakeback, nie? Aspon podla http://www.twoplustwo.com/magazine/issu ... rs-vip.php .
K P****Stars - ved ten ich VIP program koncipovany tak, ze akonahle dosiahnes dostatocny level, tak mas s tymi bodmi aj celkom vyhodny rakeback, nie? Aspon podla http://www.twoplustwo.com/magazine/issu ... rs-vip.php .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Ja hram najradsej u seba v izbe .
6max NL400 - supernova ma 24.9% akoze rakeback - to mi pride dost malo a namakas sa kvoli tomu ako blazon
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ja som amater a začínam hrať v herni P*R celkom fajn
- Juro92
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Nie vsetky vypocty v tom clanku su mi uplne jasne, ale v zasade plati ze ako supernova mas cca 27.5% "rakeback", pricom tie uvodzovky znamenaju jednak neistotu, ci ho dostanes (lebo si ho musis uhrat), jednak stratu casu (lebo musis nieco hrat), ale na druhej strane je rakeback dobreho hraca ovela lepsi, lebo on hra s rovnakou vzorkou ako normalne, cize ho ma z principu vacsi, ale hlavne, z "rakeback" turnajov neplati ziaden rake...
Cize moj sukromny odhad je ze moj tohtorocny RB na PS dosiahne okolo 35-40%.
Co samozrejme neznamena, ze je to nejak vela, su zrejme herne, kde je ovela vacsi.
Co samozrejme neznamena, ze je to nejak vela, su zrejme herne, kde je ovela vacsi.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Nie vsetky vypocty v tom clanku su mi uplne jasne, ale v zasade plati ze ako supernova mas cca 27.5% "rakeback", pricom tie uvodzovky znamenaju jednak neistotu, ci ho dostanes (lebo si ho musis uhrat), jednak stratu casu (lebo musis nieco hrat), ale na druhej strane je rakeback dobreho hraca ovela lepsi, lebo on hra s rovnakou vzorkou ako normalne, cize ho ma z principu vacsi, ale hlavne, z "rakeback" turnajov neplati ziaden rake...
Jedina polozka o ktorej asi mozes hovorit su tie VIP turnaje ale tie su ak si dobre spominam vyratane tak ze sa vypocita ekvivalentny buyin turnaja s rovnakym poctom hracov a prizepoolom a ten buyin sa zarata do rakebacku. To ake v tych turnajoch budes mat roi a zisk uz sa do rakebacku nezaratava lebo to si musis zasluzit hrou v tom turnaji a je to to iste ako keby si zobral tu ciasku co akoze dostanes na rakebacku a hral za nu turnaj s normalnym BI.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Yegon nie celkom ti rozumiem...
Ja pokial viem tak normalne mas FPP, ktore su ti uplne na nic, cize ja za ne hram turnaje - za 5400 FPP hram 10man SNG kde 4 vyhraju $215. Ked to zoberiem tak, ze maju vsetci rovnaky skill tak to vyjde tak ze SN ma rakeback ako otaca FPP z tychto turnajov 27.5%. Kedze moj skill je vacsi a nie je limitovany rakom, tipujem ze si odhryznem z toho kolaca ovela viac, o negativach som pisal.
Tusim existuje aj nejaka moznost vymenit to za prachy priamo, ale to zrejme nie je nejake terno lebo som to uz zabudol...
Ja pokial viem tak normalne mas FPP, ktore su ti uplne na nic, cize ja za ne hram turnaje - za 5400 FPP hram 10man SNG kde 4 vyhraju $215. Ked to zoberiem tak, ze maju vsetci rovnaky skill tak to vyjde tak ze SN ma rakeback ako otaca FPP z tychto turnajov 27.5%. Kedze moj skill je vacsi a nie je limitovany rakom, tipujem ze si odhryznem z toho kolaca ovela viac, o negativach som pisal.
Tusim existuje aj nejaka moznost vymenit to za prachy priamo, ale to zrejme nie je nejake terno lebo som to uz zabudol...
- 7castle
FPP na nic ? Ten vypocet akoze rakebacku pre P****Stars sa prave pocita z vymeny FPP za bubkay. Pri Supernova Elita to uz vyzera ako fajn cislo .
http://www.twoplustwo.com/magazine/issu ... rs-vip.php
EDIT: 5400 FPP by si mal mat ako $86, keby si to pocital ako vymenu, takze ak tie SNG sa Ti veru oplatia
http://www.twoplustwo.com/magazine/issu ... rs-vip.php
EDIT: 5400 FPP by si mal mat ako $86, keby si to pocital ako vymenu, takze ak tie SNG sa Ti veru oplatia
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No dzejkej nemas celkom pravdu imo...
Si ma vyhecoval tak som si to pozrel, ano mozes vymenit priamo, ale ten kurz vobec nie je 5400 -> $86, ale ovela horsi. Hentaky kurz mas LEN pri vymene 250k FPP za $4000, pri nizsich vymenach je to ovela horsie - cize pre vacsinu hracov je ovela horsi. Presne taky je ale average kurz pre ludi co hraju tie SNG, a ako som pisal, moje ocakavania su ovela vacsie.
Priamo za cash ale menis urcite nevyhodnejsie... Napr. 5000 bodov za $50.
Si ma vyhecoval tak som si to pozrel, ano mozes vymenit priamo, ale ten kurz vobec nie je 5400 -> $86, ale ovela horsi. Hentaky kurz mas LEN pri vymene 250k FPP za $4000, pri nizsich vymenach je to ovela horsie - cize pre vacsinu hracov je ovela horsi. Presne taky je ale average kurz pre ludi co hraju tie SNG, a ako som pisal, moje ocakavania su ovela vacsie.
Priamo za cash ale menis urcite nevyhodnejsie... Napr. 5000 bodov za $50.
- 7castle
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.