PokerTracker
Re: PokerTracker
pls neda sa nejak obist ta licencia na Ppokertracker 2?..ak hej pls ozvite sa tu alebo icq 276-215-703..diky moc
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
zdravim chcel by som sa spitat borcov ze jake statistiky by som si mal pridat na SNG turnaje pre 10 hracov . Mali to by len tie zakladne veci alebo nieco este naviac ? A este ako sa nastavuje statistika aby som vydel kolko je hrac celkovo v pluse ci minuse v buy inoch lebo tam je amount won ci co ale to ukazuje len zetony . diky moc
- Adrian1990
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Výsledky
Je pravda, že som to ešte nenastavoval, ale zahral som si pár sit and go. Turnaje tam mám, ale nemám tam svoje umiestnenie. Bol som na platených miestach a nemám to to tam zaznamenané. Ak dakto vie tak pomôžte .
- WolverinSK
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
PokerTracker
Zdravim
Som uplne novy hrac pokru. Velmi som si oblubil na P****Stars turnaje "double or nothing". V podstate prvych 5 hracov z desiatich vyhrava dvojnasobok. Ktory z tychto softverov by sa mi hodil najlepsie.Chcem hrat viac stolov ,tam sa mi to zide. Vdaka za radu.
PS: Vobec nepoznam este terminologiu pokru takze take SNG turnaj a pod mi nevravi nic.Nie je tu niekde na fore vysvetlenie takychto skratiek pre novacikov?
Vdaka za kazdu radu
Som uplne novy hrac pokru. Velmi som si oblubil na P****Stars turnaje "double or nothing". V podstate prvych 5 hracov z desiatich vyhrava dvojnasobok. Ktory z tychto softverov by sa mi hodil najlepsie.Chcem hrat viac stolov ,tam sa mi to zide. Vdaka za radu.
PS: Vobec nepoznam este terminologiu pokru takze take SNG turnaj a pod mi nevravi nic.Nie je tu niekde na fore vysvetlenie takychto skratiek pre novacikov?
Vdaka za kazdu radu
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
SnG turnaje su take, ktore maju dopredu urceny pocet hracov.Pri tychto turnajoch nie je presne urceny ich zaciatok, je to cisto v zavislosti od poctu hracov. Cize ak mas SnG pre 180 hracov, tak sa prihlasis a pockas. Akonahle sa prihlasi 180 hracov turnaj zacina.
Turnaje ktore hravas Ty a teda double or nothing su pre 10 ludi a zacnu akonahle sa turnaj naplni, cize ide tiez o SnG turnaj.
Co sa softu tyka Ti najlepsie poradia hraci, ktori SnG hravaju, urcite sa niekto taky najde, tak to checkuj ..co ja viem, tak velmi casto sa pouziva ako HUD (zobrazovanie stats priamo na stole) sharkscope a pokial si chces svoje turnaje trackovat, pozerat ruky, grafy a svoje vysledky, tak Pokertracker 3 je good. Velmi dobry je aj Holdem manager, ale neviem ci trackuje turnaje.
Turnaje ktore hravas Ty a teda double or nothing su pre 10 ludi a zacnu akonahle sa turnaj naplni, cize ide tiez o SnG turnaj.
Co sa softu tyka Ti najlepsie poradia hraci, ktori SnG hravaju, urcite sa niekto taky najde, tak to checkuj ..co ja viem, tak velmi casto sa pouziva ako HUD (zobrazovanie stats priamo na stole) sharkscope a pokial si chces svoje turnaje trackovat, pozerat ruky, grafy a svoje vysledky, tak Pokertracker 3 je good. Velmi dobry je aj Holdem manager, ale neviem ci trackuje turnaje.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Holdem Manager ma turnajovu podporu nanic momentalne, avsak teraz sa vyvija verzia, kde to ma byt znacne vylepsene. Momentalne je to vo faze bety, takze uz o par tyzdnov to asi bude vonku ako ostra verzia.
Ak si spravne pamatam, tak PT3 sa predava v jednej verzii, kdezto HEM ma verziu pre Small Stakes na cash games do NL50 a turnaje (SNG/MTT) do $22 buy-inov za $50 s tym, ze za dalsich $30 sa to da upgradnut na profesionalnu verziu.
http://holdemmanager.net
Ak si spravne pamatam, tak PT3 sa predava v jednej verzii, kdezto HEM ma verziu pre Small Stakes na cash games do NL50 a turnaje (SNG/MTT) do $22 buy-inov za $50 s tym, ze za dalsich $30 sa to da upgradnut na profesionalnu verziu.
http://holdemmanager.net
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Celkom fajn softik.Aspon vidim kde robim ake chyby.(tu statistiku co zobrazuje na stole mam vzdy najhorsiu ). Ako nastavim pri SNG turnajoch aby mi pri hracoch,s ktorymi uz som hral predosle turnaje ratalo aj tie stare statistiky pri nich a nie odzaciatku kazdeho turnaja?
Dalej mi to to blblo pri multitable turnaji. Nejakym zazrakom som skoncil 24 a ziskal som vela handov ale neukzaovalo mi pri hracoch s ktorymi som hral pri predoslych stoloch ich statistiku predtym.Ratalo to odznova.Moju nie.Kde sa to nastavuje?
PS: Prvy krat v zivote som mal vcrea RoyalFlash Z mojich kariet Q3 som to ani necakal.Mam z toho aj screen shot len neviem ako sa sem obrazky davaju.
Dalej mi to to blblo pri multitable turnaji. Nejakym zazrakom som skoncil 24 a ziskal som vela handov ale neukzaovalo mi pri hracoch s ktorymi som hral pri predoslych stoloch ich statistiku predtym.Ratalo to odznova.Moju nie.Kde sa to nastavuje?
PS: Prvy krat v zivote som mal vcrea RoyalFlash Z mojich kariet Q3 som to ani necakal.Mam z toho aj screen shot len neviem ako sa sem obrazky davaju.
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
petardo napísal:PS: Prvy krat v zivote som mal vcrea RoyalFlash Z mojich kariet Q3 som to ani necakal.Mam z toho aj screen shot len neviem ako sa sem obrazky davaju.
No samozrejme k Royalu gratulacia.
Je sice pravda, ze som poker uz dlhsie nehral ale pokial viem tak royal je 10-A vo farbe..to ako prislo na board 10-J-K-A v jednej farbe ???
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Luucifer napísal:No samozrejme k Royalu gratulacia.
Je sice pravda, ze som poker uz dlhsie nehral ale pokial viem tak royal je 10-A vo farbe..to ako prislo na board 10-J-K-A v jednej farbe ???
..a co je na tom take nepochopitelne ? ..co tak takyto scenar, mame na BB pozicii Q 3 , dostaneme sa zadarmo na flop T J K kde uz s monsterdraw neskladame turn pride A a je to
petardo napísal:Mam z toho aj screen shot len neviem ako sa sem obrazky davaju.
..obrazok pridas tak, ze pod oknom kde pises kliknes na "pripojit prilohu" a "prehladavat", vyhladas v compe, kliknes na pridat prilohu a je to ..tiez gratulujem k royalu a rychlo nam ho ukaz.
-
..Tak mi napadlo, skoda, ze sa tu uz neukazuje chipfeeder, zas by robil ramena aky je Q3o monster
-
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.