Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
-kurnik,uz sem nebudem davat nic predtym ako si kupim tracker,lebo vase nazory(ktore si cenim) vychadzaju stale z toho ake ma super stats a ja len ako keby som tipoval lotto
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Len doplnim ..
No ak by hral bet, check/call, bet, tak by ma velmi zaujimalo, co to ma ruku . Ako standard je vhodne foldnut a pozerat sa po nom v inych potoch, s cim to moze robit a napisat si note.
Ak betuje malo, moze byt casto blocking bet a ked budes mat casom ready, ze je weak, tak mozes skusit raise - vybudujes si pekny image, ak callne, no foldne casto. Niektori donkovia tak mozu aj zufalo bluffovat misnute ruke. Ini zase oblubuju tak hrat silne ruky - bet, check, bet sa menej fishy superom calluje lahsie ako bet, bet, bet.
Preto su ready vcelku dolezite .
Na flope myslis asi raise a nie 3bet . Ak raisuje z MP A6o a calluje Tvoj turn bet s Ahi no draws, tak je dost mozne, ze bude callovat aj 3bety so slabsimi rukami ako AQs, takze by som ho kludne 3betol preflop a posmakol si na nom .
tucniak napísal:a inac si to zahral v principe dobre- floatol si flop s over s tym, ze si betol turn..na pripadny riverbet by si uz ale mal polozit
No ak by hral bet, check/call, bet, tak by ma velmi zaujimalo, co to ma ruku . Ako standard je vhodne foldnut a pozerat sa po nom v inych potoch, s cim to moze robit a napisat si note.
Ak betuje malo, moze byt casto blocking bet a ked budes mat casom ready, ze je weak, tak mozes skusit raise - vybudujes si pekny image, ak callne, no foldne casto. Niektori donkovia tak mozu aj zufalo bluffovat misnute ruke. Ini zase oblubuju tak hrat silne ruky - bet, check, bet sa menej fishy superom calluje lahsie ako bet, bet, bet.
Preto su ready vcelku dolezite .
tucniak napísal:vidis, ze z MP raisuje slabe ruky a cbetuje ich..alternativne scenario je teda call PF a 3bet na flope a uvidi sa:)
Na flope myslis asi raise a nie 3bet . Ak raisuje z MP A6o a calluje Tvoj turn bet s Ahi no draws, tak je dost mozne, ze bude callovat aj 3bety so slabsimi rukami ako AQs, takze by som ho kludne 3betol preflop a posmakol si na nom .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
palo1973 napísal:-kurnik,uz sem nebudem davat nic predtym ako si kupim tracker,lebo vase nazory(ktore si cenim) vychadzaju stale z toho ake ma super stats a ja len ako keby som tipoval lotto
Hehe. No stats alebo reads. Napr. na ukludnenie - BalugaWhale HUD nepouziva, ale tak on vidi hracom do duse, ma na nich reads a na rozdiel od NL25 hrava stale s tymi istymi + obcas fishka .
Na NL25 je kopa kope hracov, takze HUD je urcite dobra investicia. $50 su 2 BI. Ja viem 2 BI prehrat za chvilu, takze je to dobra kupa .
-
-uz som to spominal,ze nejde o peniaze za ten tracker,skor o to,ze na sng to nepotrebujem,a hlavne,ze som trochu antitalent na podobne technicke veci a prirodzene sa im branim,ale CG ma zacala celkom bavit,obcas sa na mna nieco z vasich blogov a komentov nalepi,takze sa zda,ze sa tej kupe nevyhnem
-
jaky je rozdiel medzi PokerTrackerom a HoldemManagerom? v com je ktory lepsi? ked sa o tom tu bavi teraz tak dufam ze nevadi ze to pisem sem Palo
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:jaky je rozdiel medzi PokerTrackerom a HoldemManagerom? v com je ktory lepsi? ked sa o tom tu bavi teraz tak dufam ze nevadi ze to pisem sem Palo
-celkom by ma to zaujimalo v skratke,viem o rozdiele v cene pre zaciatocnikov to moze byt zaujimave,HM ma light verziu do NL50
-
igy94 napísal:jaky je rozdiel medzi PokerTrackerom a HoldemManagerom? v com je ktory lepsi? ked sa o tom tu bavi teraz tak dufam ze nevadi ze to pisem sem Palo
Budem uzitocne neuzitocny
No ked som kupoval HEM, tak som vsade cital, ze HEM bol v tej dobe daleko pred PT3. Bohuzial PT3 som nepouzival, avsak oba nastroje maju trial verzie na vcelku dlhu dobu, pokial viem, takze si to mozes vzdy vyskusat . Ja som HEM velmi spokojny. Mam znameho, co presiel z PT3 na HEM, takze mozno ho prinutim sem napisat .
Taktiez na inych forach (google) sa toho pise kopa, ale najlepsie su vlastne skusenosti .
-
-dik,ako sa ja poznam,ak vyskusam trial jedneho,a nebudem nespokojny,nebude sa mi chciet zvykat si na iny,takze prvy vyhrava....
-
palo1973 napísal:-dik,ako sa ja poznam,ak vyskusam trial jedneho,a nebudem nespokojny,nebude sa mi chciet zvykat si na iny,takze prvy vyhrava....
tak vyskusaj HEM
-
ja len tolko ze tiez som sa rozhodoval medzi PT3 a HEM a uzivatelsky je jednoduchsi HEM, tiez sa mi zda ze ma viac filtrov a podla roznych prispevkov z for by mal byt HEM viac stable ako PT3, ale to nemam overene..
samozrejme kazdy si chvali to co si kupil ale aj tak vyskusaj trial HEM
samozrejme kazdy si chvali to co si kupil ale aj tak vyskusaj trial HEM
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.