Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod palo1973 19 Jan 2009 15:01

-kurnik,uz sem nebudem davat nic predtym ako si kupim tracker,lebo vase nazory(ktore si cenim) vychadzaju stale z toho ake ma super stats a ja len ako keby som tipoval lotto :fish:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Jan 2009 15:07

Len doplnim :angel: ..

tucniak napísal:a inac si to zahral v principe dobre- floatol si flop s over s tym, ze si betol turn..na pripadny riverbet by si uz ale mal polozit

No ak by hral bet, check/call, bet, tak by ma velmi zaujimalo, co to ma ruku :). Ako standard je vhodne foldnut a pozerat sa po nom v inych potoch, s cim to moze robit a napisat si note.

Ak betuje malo, moze byt casto blocking bet a ked budes mat casom ready, ze je weak, tak mozes skusit raise - vybudujes si pekny image, ak callne, no foldne casto. Niektori donkovia tak mozu aj zufalo bluffovat misnute ruke. Ini zase oblubuju tak hrat silne ruky - bet, check, bet sa menej fishy superom calluje lahsie ako bet, bet, bet.

Preto su ready vcelku dolezite :crazy: .

tucniak napísal:vidis, ze z MP raisuje slabe ruky a cbetuje ich..alternativne scenario je teda call PF a 3bet na flope a uvidi sa:)

Na flope myslis asi raise a nie 3bet :-P. Ak raisuje z MP A6o a calluje Tvoj turn bet s Ahi no draws, tak je dost mozne, ze bude callovat aj 3bety so slabsimi rukami ako AQs, takze by som ho kludne 3betol preflop a posmakol si na nom :evil: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Jan 2009 15:10

palo1973 napísal:-kurnik,uz sem nebudem davat nic predtym ako si kupim tracker,lebo vase nazory(ktore si cenim) vychadzaju stale z toho ake ma super stats a ja len ako keby som tipoval lotto :fish:

Hehe. No stats alebo reads. Napr. na ukludnenie - BalugaWhale HUD nepouziva, ale tak on vidi hracom do duse, ma na nich reads a na rozdiel od NL25 hrava stale s tymi istymi + obcas fishka :).

Na NL25 je kopa kope hracov, takze HUD je urcite dobra investicia. $50 su 2 BI. Ja viem 2 BI prehrat za chvilu, takze je to dobra kupa :lol2: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod palo1973 19 Jan 2009 15:16

-uz som to spominal,ze nejde o peniaze za ten tracker,skor o to,ze na sng to nepotrebujem,a hlavne,ze som trochu antitalent na podobne technicke veci a prirodzene sa im branim,ale CG ma zacala celkom bavit,obcas sa na mna nieco z vasich blogov a komentov nalepi,takze sa zda,ze sa tej kupe nevyhnem
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod igy94 19 Jan 2009 15:25

jaky je rozdiel medzi PokerTrackerom a HoldemManagerom? v com je ktory lepsi? ked sa o tom tu bavi teraz tak dufam ze nevadi ze to pisem sem Palo ;)
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 19 Jan 2009 15:29

igy94 napísal:jaky je rozdiel medzi PokerTrackerom a HoldemManagerom? v com je ktory lepsi? ked sa o tom tu bavi teraz tak dufam ze nevadi ze to pisem sem Palo ;)

-celkom by ma to zaujimalo v skratke,viem o rozdiele v cene pre zaciatocnikov to moze byt zaujimave,HM ma light verziu do NL50
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod dzejkej 19 Jan 2009 15:34

igy94 napísal:jaky je rozdiel medzi PokerTrackerom a HoldemManagerom? v com je ktory lepsi? ked sa o tom tu bavi teraz tak dufam ze nevadi ze to pisem sem Palo ;)

Budem uzitocne neuzitocny :crazy:

No ked som kupoval HEM, tak som vsade cital, ze HEM bol v tej dobe daleko pred PT3. Bohuzial PT3 som nepouzival, avsak oba nastroje maju trial verzie na vcelku dlhu dobu, pokial viem, takze si to mozes vzdy vyskusat :). Ja som HEM velmi spokojny. Mam znameho, co presiel z PT3 na HEM, takze mozno ho prinutim sem napisat ;).

Taktiez na inych forach (google) sa toho pise kopa, ale najlepsie su vlastne skusenosti :good: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod palo1973 19 Jan 2009 15:44

-dik,ako sa ja poznam,ak vyskusam trial jedneho,a nebudem nespokojny,nebude sa mi chciet zvykat si na iny,takze prvy vyhrava....
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod dzejkej 19 Jan 2009 15:52

palo1973 napísal:-dik,ako sa ja poznam,ak vyskusam trial jedneho,a nebudem nespokojny,nebude sa mi chciet zvykat si na iny,takze prvy vyhrava....

tak vyskusaj HEM ;)
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 19 Jan 2009 17:00

ja len tolko ze tiez som sa rozhodoval medzi PT3 a HEM a uzivatelsky je jednoduchsi HEM, tiez sa mi zda ze ma viac filtrov a podla roznych prispevkov z for by mal byt HEM viac stable ako PT3, ale to nemam overene..

samozrejme kazdy si chvali to co si kupil ale aj tak vyskusaj trial HEM :D
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!