Keso26 pokrovy blog
Re: Keso26 pokrovy blog
Keso, tak aby ti nebolo luto, otvoril som si 5x sng s buy inom 10$ az 30$ a takto som dopadol
Vsetky alliny vo faze kedy ak ho vyhram tak na 90% vyhram turnaj, vsetko double or nothing
1. 20$ buy in => ja AA raise allin, call od KQ, flop 9 3 2 turn Q river Q
2. 10$ buy in => ja 99 na BB, SB call, ja allin, mal KQ, flop A 6 2 turn K river 6 - toto beriem, 50 na 50 normalna hra, hned po tom mi ostalo malo, takze idem allin s Q6, BB mal 4h 6h flop 5 8h Kh turn 7h a bolo vybavene
3. 20$ buy in => tu som vyhral, pretoze sa vyradili navzajom, takze som nemohol dostat suckout
4. 30$ buy in => ja QQ, dorovnalo ma 22, flop 9 5 J, turn 2 a bolo vybavene
5. 20$ buy in => ja A9, dorovna ma K9, flop 4 7 7, turn 5, river K
takze ak neratame ten 10$ turnaj kde to bolo priblizne 50 na 50, tak som na suckouty prehral 3 turnaje, takze namiesto 140$ + som 70$-
Vsetky alliny vo faze kedy ak ho vyhram tak na 90% vyhram turnaj, vsetko double or nothing
2. 10$ buy in => ja 99 na BB, SB call, ja allin, mal KQ, flop A 6 2 turn K river 6 - toto beriem, 50 na 50 normalna hra, hned po tom mi ostalo malo, takze idem allin s Q6, BB mal 4h 6h flop 5 8h Kh turn 7h a bolo vybavene
3. 20$ buy in => tu som vyhral, pretoze sa vyradili navzajom, takze som nemohol dostat suckout
takze ak neratame ten 10$ turnaj kde to bolo priblizne 50 na 50, tak som na suckouty prehral 3 turnaje, takze namiesto 140$ + som 70$-
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Keso, tak aby ti nebolo luto, otvoril som si 5x sng s buy inom 10$ az 30$ a takto som dopadol
poznam veru taketo vyyj.by..nie malo krat som si drbal hlavu o stol kvoli riveru...ten ma vie najviac zabit,vzdy ked ide o vela,heh..alebo proste milujem tie nezmyselne vyhry..ako si uviedol hore...alebo co nebolo uvedene je este ze dojdu niekomu 4 farby a davaj vyhraa s nicoho nic..heh
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
Ako hra na iPoker network neprospieva nasmu zdraviu
..ako co je vela to je moc ..jedno velke LOL celej iPoker sieti, akoze som z nich totalne znechuteny. Nie je to len u mna, to iste aj u vlada (hravame tie iste sng) a vidim to aj u inych regov. Proste uroven hracov je sice katasrofalna, ale co robi ten soft je uz vazne sick. Bezny sport je tam minraise na bubble pri 150/300 z prvej pozicie s hnojom typu K6s, ja push z BB s QQ, typek zvesela calluje, river K a to nie je ojedinely pripad. Samozrejme, ze poker nehram jeden mesiac a dobre viem co je to variance a matematika v pokri, ale toto nema obdobu, ako nech sa hanbia. Tolko 70/30 a 80/20 underdog vyhratych hand som nikdy v zivote nevidel. Asi im poslem jeden velky gratulacny e-mail spolu s ohodnotenim kvality ich softu.
Co ma ale totalne vytocilo tak pri blinds 300/600 ked -30% ROI fishka mala poslednych 150 chips, ide AI s J2o a imbecil na SB dorovnava s 88 (mimochodom na AK raise pushol v 1.lvl s 33 na ruke 1500chips a samozrejme ze takyto dement zdvojnasobil), ja check so 73. Myslim si, ze spolupracuje a ideme vyradit rybu, ale samozrejme sa mylim a ten tupec do mna betuje na J3x flope. Jasne ze turn 7, mohlo byt po vsetkom, ale nie je. Fish vyhrava dalsie 3 All-iny a ja vypadavam na bubble
Tolko moje bad beat okienko.
..ako co je vela to je moc ..jedno velke LOL celej iPoker sieti, akoze som z nich totalne znechuteny. Nie je to len u mna, to iste aj u vlada (hravame tie iste sng) a vidim to aj u inych regov. Proste uroven hracov je sice katasrofalna, ale co robi ten soft je uz vazne sick. Bezny sport je tam minraise na bubble pri 150/300 z prvej pozicie s hnojom typu K6s, ja push z BB s QQ, typek zvesela calluje, river K a to nie je ojedinely pripad. Samozrejme, ze poker nehram jeden mesiac a dobre viem co je to variance a matematika v pokri, ale toto nema obdobu, ako nech sa hanbia. Tolko 70/30 a 80/20 underdog vyhratych hand som nikdy v zivote nevidel. Asi im poslem jeden velky gratulacny e-mail spolu s ohodnotenim kvality ich softu.
Co ma ale totalne vytocilo tak pri blinds 300/600 ked -30% ROI fishka mala poslednych 150 chips, ide AI s J2o a imbecil na SB dorovnava s 88 (mimochodom na AK raise pushol v 1.lvl s 33 na ruke 1500chips a samozrejme ze takyto dement zdvojnasobil), ja check so 73. Myslim si, ze spolupracuje a ideme vyradit rybu, ale samozrejme sa mylim a ten tupec do mna betuje na J3x flope. Jasne ze turn 7, mohlo byt po vsetkom, ale nie je. Fish vyhrava dalsie 3 All-iny a ja vypadavam na bubble
Tolko moje bad beat okienko.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-keso a vlado hravaju sng na sun a vedia,ze sa tam chystam aj ja,zato sem toto pisu,aby ma odradili a mali vsetky minus 30% ROI pre seba
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-keso a vlado hravaju sng na sun a vedia,ze sa tam chystam aj ja,zato sem toto pisu,aby ma odradili a mali vsetky minus 30% ROI pre seba
tak to ti prajem pevne nervy , schvalne skus si tam zahrat teraz, to je cisty vysmech
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-ale nie vazne,ak by to napisal niekto iny tak sa len pousmejem,ale vam nemam dovod neverit
-planujem clearnut ten bonus na sune,ale som velmi spokojny na AP-kombinacia ked vyhravam na dobrom softe s rakebackom je pritazliva,takze zatial ten sun odkladam
-planujem clearnut ten bonus na sune,ale som velmi spokojny na AP-kombinacia ked vyhravam na dobrom softe s rakebackom je pritazliva,takze zatial ten sun odkladam
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
mne sa ipoker celkom pacil ked som tam hraval tie 20 a 50USD jackpot 6max SNGcka
uroven hracov katastrofalna, pekne bonusy a na suckouty v sng som uz davno zvyknuty
uroven hracov katastrofalna, pekne bonusy a na suckouty v sng som uz davno zvyknuty
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no mna opat nasral...tak typek zvysi predomnou na 3k pri 1k blinde...ja mam uz len 8k...tak som dal all in s AQ suit...a on dal call..ukazalo sa ze ma 45 rovnakej farby ako ja...a co nepride na flop 45 prosim pekne...zasraty PS...
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
paneboze ty si ten co vyhral 15k na turnajoch ? ako sa potom mozes stazovat ze prehras 60:40 pf ai ?????
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Ako hra na iPoker network neprospieva nasmu zdraviu
..ako co je vela to je moc .
Pred chvilou CG NL200, ja BB AA, shortstack na Buttne bet 6BB ja rais on rerais AI ukaze AdQd, flop 2d3d5d, takze super...pozdrav na rano vzdy potesi...
..ako co je vela to je moc .
Pred chvilou CG NL200, ja BB AA, shortstack na Buttne bet 6BB ja rais on rerais AI ukaze AdQd, flop 2d3d5d, takze super...pozdrav na rano vzdy potesi...
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.