w4444x napísal:paneboze ty si ten co vyhral 15k na turnajoch ? ako sa potom mozes stazovat ze prehras 60:40 pf ai ?????
+1
w4444x napísal:paneboze ty si ten co vyhral 15k na turnajoch ? ako sa potom mozes stazovat ze prehras 60:40 pf ai ?????
vlade napísal:
tak to ti prajem pevne nervy , schvalne skus si tam zahrat teraz, to je cisty vysmech
speksSVK napísal:niekto hra so statistikami a teoriami,niekto pozna vsetky pomery handov v percentach a je sam zo seba v prdeli a niekto inac...nepoviem keby mu prislo len 4 alebo 5..ale oba hned na flop..tak to ma nasralo,a nestalo sa mi to len raz,ci 2krat-...ale neva...vidim ze som sem nemal davat ziadne vysledky..lebo tu su asi len tiez sprostí ludia...dalej ani nejdem hovorit....ten kto chape vie preco..cize diky:)..mozes sa smiat dalej,mozes byt aj majster vesmiru heh, ja si idem aj tak po svojom:)
speksSVK napísal:..lebo tu su asi len tiez sprostí ludia...dalej ani nejdem hovorit....ten kto chape vie preco..cize diky:)
speksSVK napísal:jasne jasne..cakal som takuto odpoved:)...precitaj si jeho reakciu na moj prispevok...ale vsak pokracujte v dodrbavani:)..keby som sem tie vysledky nedal...co som ani povodne nechcel..sa stavym ze by taku reakciu nenapisal..len som proste poznamenal sem ako kazdy iny co sa mu prihodilo,a nestalo sa mi to len raz ale velmi vela krat...a on hned zacne vytahovat peniaze a ty si ten debilko co tolko vyhral a co sa stazujes lebo to je 60:40...co bolo podla mna zbytocne,ale nevadi...rieste dalej
speksSVK napísal:ved ale ja som nevravel ze to je o peniazoch...on tu zacal vytahovat ze ty si ten co vyhral tolko..naco to vytahuje?..za to sem nemozem pisat?..ci co?..je to o skille...lenze vysledky(umiestnenia) z turnajov ci cash games,cize v podstate peniaze(lebo tu asi uz kazdy hrava o real peniaze) ti ukazuju v podstate tvoj skill...ci nie?...ale nejde o to..ide o to akym stylom to napisal
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.