Keso26 pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Keso26 pokrovy blog

Odoslaťod TuKE 21 Jan 2009 09:50

w4444x napísal:paneboze ty si ten co vyhral 15k na turnajoch ? ako sa potom mozes stazovat ze prehras 60:40 pf ai ?????

+1 :lol2:
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod APminer 21 Jan 2009 10:40

vlade napísal:
tak to ti prajem pevne nervy :wall:, schvalne skus si tam zahrat teraz, to je cisty vysmech :lol2:

a kdyz jsem to psal ja :apminer2: , tak jste meli ze mne srandu :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod speksSVK 21 Jan 2009 14:43

w4444x napísal:paneboze ty si ten co vyhral 15k na turnajoch ? ako sa potom mozes stazovat ze prehras 60:40 pf ai ?????

niekto hra so statistikami a teoriami,niekto pozna vsetky pomery handov v percentach a je sam zo seba v prdeli a niekto inac...nepoviem keby mu prislo len 4 alebo 5..ale oba hned na flop..tak to ma nasralo,a nestalo sa mi to len raz,ci 2krat-...ale neva...vidim ze som sem nemal davat ziadne vysledky..lebo tu su asi len tiez sprostí ludia...dalej ani nejdem hovorit....ten kto chape vie preco..cize diky:)..mozes sa smiat dalej,mozes byt aj majster vesmiru heh, ja si idem aj tak po svojom:)
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod trikoza 21 Jan 2009 14:50

speksSVK napísal:niekto hra so statistikami a teoriami,niekto pozna vsetky pomery handov v percentach a je sam zo seba v prdeli a niekto inac...nepoviem keby mu prislo len 4 alebo 5..ale oba hned na flop..tak to ma nasralo,a nestalo sa mi to len raz,ci 2krat-...ale neva...vidim ze som sem nemal davat ziadne vysledky..lebo tu su asi len tiez sprostí ludia...dalej ani nejdem hovorit....ten kto chape vie preco..cize diky:)..mozes sa smiat dalej,mozes byt aj majster vesmiru heh, ja si idem aj tak po svojom:)

tebe tusim tych 15k trosku vliezlo na mozog, vsak? :facka:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod buschle 21 Jan 2009 14:58

speksSVK napísal:..lebo tu su asi len tiez sprostí ludia...dalej ani nejdem hovorit....ten kto chape vie preco..cize diky:)
Prílohy
douche.jpg
douche.jpg (86.12 ) Zobrazená 1877 krát
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod speksSVK 21 Jan 2009 15:02

jasne jasne..cakal som takuto odpoved:)...precitaj si jeho reakciu na moj prispevok...ale vsak pokracujte v dodrbavani:)..keby som sem tie vysledky nedal...co som ani povodne nechcel..sa stavym ze by taku reakciu nenapisal..len som proste poznamenal sem ako kazdy iny co sa mu prihodilo,a nestalo sa mi to len raz ale velmi vela krat...a on hned zacne vytahovat peniaze a ty si ten debilko co tolko vyhral a co sa stazujes lebo to je 60:40...co bolo podla mna zbytocne,ale nevadi...rieste dalej
Obrázok používateľa
speksSVK

Odoslaťod tucniak 21 Jan 2009 15:07

ja myslim, ze ti uplne unika ta behind line, toto vobec nie je o peniazoch, ale o skille:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod speksSVK 21 Jan 2009 15:13

ved ale ja som nevravel ze to je o peniazoch...on tu zacal vytahovat ze ty si ten co vyhral tolko..naco to vytahuje?..za to sem nemozem pisat?..ci co?..je to o skille...lenze vysledky(umiestnenia) z turnajov ci cash games,cize v podstate peniaze(lebo tu asi uz kazdy hrava o real peniaze) ti ukazuju v podstate tvoj skill...ci nie?...ale nejde o to..ide o to akym stylom to napisal
Obrázok používateľa
speksSVK

Odoslaťod dzejkej 21 Jan 2009 15:17

speksSVK napísal:jasne jasne..cakal som takuto odpoved:)...precitaj si jeho reakciu na moj prispevok...ale vsak pokracujte v dodrbavani:)..keby som sem tie vysledky nedal...co som ani povodne nechcel..sa stavym ze by taku reakciu nenapisal..len som proste poznamenal sem ako kazdy iny co sa mu prihodilo,a nestalo sa mi to len raz ale velmi vela krat...a on hned zacne vytahovat peniaze a ty si ten debilko co tolko vyhral a co sa stazujes lebo to je 60:40...co bolo podla mna zbytocne,ale nevadi...rieste dalej

no v prvom rade ma w4444x taky ostry humor a TuKE sa na tom pobavil, to neber ako osobnu urazku:) .. si to zobral prilis vazne, ved tu vsetci obcas do seba rypnu :crazy:

kazdy z nas sa niekedy extra vytoci a nemusi to byt 99 : 1 v Tvoj prospech :good: .. ale tak ked uz raisol, tak to callnut uz aj dost musel, ak nemal maly stack :)

inak je vtipne sledovat MTT videjka tych best of best, ked hraju nejaky $1K buy-in a pod, su na bubbli, vyletia na totalny suckout a povedia s usmevom: "well, what can i do .. lets start another MTT" .. respekt :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod trikoza 21 Jan 2009 15:19

speksSVK napísal:ved ale ja som nevravel ze to je o peniazoch...on tu zacal vytahovat ze ty si ten co vyhral tolko..naco to vytahuje?..za to sem nemozem pisat?..ci co?..je to o skille...lenze vysledky(umiestnenia) z turnajov ci cash games,cize v podstate peniaze(lebo tu asi uz kazdy hrava o real peniaze) ti ukazuju v podstate tvoj skill...ci nie?...ale nejde o to..ide o to akym stylom to napisal

slo skor o to, ze si vyhral 11$ rebuy z 2214 ludi a vycashoval 13k a ked si pozriem vysledky ostatnych tvojich turnajov, tak si trufnem povedat ze v tom turnaju si musel mat aj huge luck a urcite si povyhraval dost situacii kde si bol dost pozadu, takze ano, stazovat sa na jednu situaciu kde si bol 60:40 favorit a prehral je dost.. eee... podivne
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!