Keso26 pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Keso26 pokrovy blog

Odoslaťod w4444x 21 Jan 2009 15:19

evidentne nechapes co som ti chcel napisat :) a len si utvrdil moju mienku o tebe tvojimi vyjadreniami .
Napisal som to preto ze mas z 10 turnajov ci kolko 2 krat velky Cash a teda si musel chytit nehorazne dobru seriou pretoze to keby si bol najlepsi turnajovy hrac tak sa ti to len tak nepodari , a prides na forum a zacnes sa stazovat ze prehras kdesi 60:40 situaciiu to je asi tak ako by si vyhral loto 11mega a kupis si stieraci los a vynadas predavacke ze je pica lebo si nevyhral ...
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod buschle 21 Jan 2009 15:20

speks na to si treba proste zvyknut , mam inak tiez ten problem ze niekedy neverim co sa deje , ale to asi kazdy.
Je si treba na to zvyknut.
Myslim ze presne ten tilt a zvladnutie downswingu je dalsia vec co deli tych dobrych od ostatnych. Osobne na tom tiez pracujem.
Dolezity je longrun. Nechci vediet co za cisla mi vyskakuju v mojej DB s 2.5mil handami, ked si najdem nejakeho 60Vpip hraca na jeho state Netwon - to je normalne kruty osud ;)
Obrázok používateľa
buschle

Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Jan 2009 15:22

w4444x napísal:je asi tak ako by si vyhral loto 11mega a kupis si stieraci los a vynadas predavacke ze je pica lebo si nevyhral ...

IMO toto je genialne prirovnanie, fakt :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod palo1973 21 Jan 2009 15:24

dzejkej napísal:
w4444x napísal:je asi tak ako by si vyhral loto 11mega a kupis si stieraci los a vynadas predavacke ze je pica lebo si nevyhral ...

IMO toto je genialne prirovnanie, fakt :)

-alebo genitalne :lol2:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod speksSVK 21 Jan 2009 15:30

trikoza napísal:
speksSVK napísal:ved ale ja som nevravel ze to je o peniazoch...on tu zacal vytahovat ze ty si ten co vyhral tolko..naco to vytahuje?..za to sem nemozem pisat?..ci co?..je to o skille...lenze vysledky(umiestnenia) z turnajov ci cash games,cize v podstate peniaze(lebo tu asi uz kazdy hrava o real peniaze) ti ukazuju v podstate tvoj skill...ci nie?...ale nejde o to..ide o to akym stylom to napisal

slo skor o to, ze si vyhral 11$ rebuy z 2214 ludi a vycashoval 13k a ked si pozriem vysledky ostatnych tvojich turnajov, tak si trufnem povedat ze v tom turnaju si musel mat aj huge luck a urcite si povyhraval dost situacii kde si bol dost pozadu, takze ano, stazovat sa na jednu situaciu kde si bol 60:40 favorit a prehral je dost.. eee... podivne

hm..ano ..stastie treba mat,to je jasne,len ja si nemyslim ze som hrac prave s tym najvacsim stastim,cize skor mam smolu ako stastie,len ide aj o to ked sa dostanes v turnaji do pokrocilej fazy,cize napr.ostavajucich 200 hracov,tak uz velka vaha na upsechu je aj tvoja disciplinovanost a vyckanie si na spravny moment,co vela hracov nevie alebo sa to este nenaucilo,aj ja sa len stale zlepsujem(niekedy sa mi to podari potiahnut do konecnej fazy a niekedy nie),ved nehovorim ze som profik,hram kratko,stale sa snazim zdokonalovat,len vravim ze pak to nie je len o stasti.
a nemyslim si ze to je az take zle s mojimi turnajmi,ked si pozrem vysledky poprednych hracov na OPR..tak tiez nevyhravaju ci neziskavaju baliky na kazdom druhom ci piatom turnaji...cize treba hrat a skusat a zlepsovat sa.
stazovat som sa stazoval lebo som bol nastvany a ked to niekde napises ci povies ci zdelis tak ti trosku odlahne prosto,no neva,asi to bol zly napad ako vidim
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod speksSVK 21 Jan 2009 15:33

w4444x napísal:evidentne nechapes co som ti chcel napisat :) a len si utvrdil moju mienku o tebe tvojimi vyjadreniami .
Napisal som to preto ze mas z 10 turnajov ci kolko 2 krat velky Cash a teda si musel chytit nehorazne dobru seriou pretoze to keby si bol najlepsi turnajovy hrac tak sa ti to len tak nepodari , a prides na forum a zacnes sa stazovat ze prehras kdesi 60:40 situaciiu to je asi tak ako by si vyhral loto 11mega a kupis si stieraci los a vynadas predavacke ze je pica lebo si nevyhral ...

vysvetlil som to v prispevku hore...nemyslim si ze som brutalny hrac, a odohral som viac ako 10 trunajov ..ale ani ty nemusi byt hned arogantny...stacilo napisat sorac kamo ale statistiky 60:40 hovoria za to ze som mal velku sancu na prehru...ci nie?
ci som debil alebo nie v tvojej mienke mi je v pdostate jedno,lebo viem ako to je naozaj,no sorac ze som na teba vybehol,mam skuskove hh(ale na to sa radsej vyhovarat nebudem)lebo ma tu dokillujete aj za to:D
Obrázok používateľa
speksSVK

Odoslaťod w4444x 21 Jan 2009 15:35

a kde som presne bol arogantny alebo napisal ze si debil ?
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod Horsey7 21 Jan 2009 15:38

speksSVK napísal:..len ja si nemyslim ze som hrac prave s tym najvacsim stastim,cize skor mam smolu ako stastie

sorry kamo ale aj dobri turnajovi hraci by imo priznali, ze mali aj urcitu nezanedbatelnu davku stastia v rozhodujucich momentoch pri vyhre $12k na $11 buy-in turnaji

btw. naozaj dobri turnajovi hraci nehraju $11 buy-in s 2000 hracmi
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod speksSVK 21 Jan 2009 15:39

w4444x napísal:a kde som presne bol arogantny alebo napisal ze si debil ?

paneboze ty si ten co vyhral 15k na turnajoch ? ako sa potom mozes stazovat ze prehras 60:40 pf ai ?????

vyznelo to tak trosku
Obrázok používateľa
speksSVK

Odoslaťod speksSVK 21 Jan 2009 15:44

Horsey7 napísal:
speksSVK napísal:..len ja si nemyslim ze som hrac prave s tym najvacsim stastim,cize skor mam smolu ako stastie

sorry kamo ale aj dobri turnajovi hraci by imo priznali, ze mali aj urcitu nezanedbatelnu davku stastia v rozhodujucich momentoch pri vyhre $12k na $11 buy-in turnaji

btw. naozaj dobri turnajovi hraci nehraju $11 buy-in s 2000 hracmi

boze..ved jasne ze clovek musi mat aj stastie:D:D...ty si asi necital dalej ten prispevok ze?....a kua vravim ze som naozaj dobry turnajovy hrac???..kde som to povedal??..a co mam hrat podla teba ked som student bez zamestanania??...5000 buy in??..vsak sa zamysli..treba niekde zacat nie??
Obrázok používateľa
speksSVK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!