cash game
Re: cash game
chodit k stolu s vyrazne menej ako 100BB (v tvojom pripade $2) asi nebude ziskove
skus si viac prechadzat pokrove fora, zakladne strategie CG hry, pozeraj videa, ktore su tu na fore a pozeraj si ich aj niekolko krat (prave idem asi 3x kuknut NL10 by yegon), pozeraj komentare k postnutym rukam a verim, ze podobne otazky si zodpovies za chvilku aj sam..good luck
skus si viac prechadzat pokrove fora, zakladne strategie CG hry, pozeraj videa, ktore su tu na fore a pozeraj si ich aj niekolko krat (prave idem asi 3x kuknut NL10 by yegon), pozeraj komentare k postnutym rukam a verim, ze podobne otazky si zodpovies za chvilku aj sam..good luck
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
petardo napísal:Hravam CG 0.01/0.02
Moj system je nasledovny.Pridem,sledujem,hrajem ,vyhrajem bye bye na druhy stol.Ked chytim zleho hraca vyberem ho celeho ale trva to okolo tych 20 az 40 ruk.Konecne som sa zase dostal do plusu po testovacom hrani,kde som oplieskal par $.Nejde teraz kolko je to $ ale statistiku.
Moja otazka je s akym pociatocnym vkladom mam ist ku stolu? Vzdy dam iba 1$ a potom malo platia. Zase sa bojim,ze ked dam 5$ necallnu moj allin. Pozrite moju prvu a zaroven poslednu ruku dnesneho dna. Dal by mi call na moj allin keby som mal 5$ na stole?
Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (BB): $1.00
carlos390 (UTG): $2.51
Puzzleman111 (MP): $2.15
Trix4RKids (CO): $1.82
pholios (BTN): $2.10
davidcfres (SB): $3.45
Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with K J
carlos390 calls $0.02, 3 folds, davidcfres calls $0.01, Hero raises to $0.08, carlos390 calls $0.06, davidcfres calls $0.06
Flop: ($0.24) 3 J 6 (3 players)
davidcfres bets $0.06, Hero raises to $0.92 all in, carlos390 folds, davidcfres calls $0.86
Turn: ($2.08) A (2 players - 1 is all in)
River: ($2.08) K (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $2.08
Hero shows K J (two pair, Kings and Jacks)
davidcfres shows 8 J (a pair of Jacks)
Hero wins $1.98
(Rake: $0.10)
Nechapem tvoju otazku? To akoze keby mas BI 100USD na limite 0,1/0,2, tak das All in s TPGK? Ved keby mas BI 5USD, tak mozes uplne rovnako raisnut, len sa to nebude volat raise All in, ale len raise. Ak sa bojis hrat so 100BB, tak hraj so 70BB, ale nhravaj ako short. Pride ti monster a potom si budes buchat hlavu, ze preco si nemal viac, ked dvaja deep hraci isli All in.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ved to je to.Takych prikladov ako co som dal mozem dat viacej. Aj ked som nemal monsters na ruke vacsinou to kazdy zahodi pri CG. Ked ostanem pri stole pri ktorom som takto vyhral ,niekedy ak je vysoky pot spravim bluff a pot je moj.Je mi uplne jedno co mam na ruke. Ale musi to vyzerat ,ze mi prisiel bud straight alebo flush.Flush je najlepsia tam zahodia na 99% vsetci. To 1% je akurat ked niekto ozaj drzi tu flush s A. Toto som cital od nejakeho dobreho hraca co takto hrava tak trenujem. Trenoval som tie 3bety a podobne veci a dostal som sa do minusu.Najviac vyhranych penazi mam pre showdownom na grafe. Pri showdowne som pozadu.Z tych mojich all in su dobre karty iba allini na flope tak ako teraz. Kebyze mi nepride J na flop tak mu tam dam raise na 0.20 a cakam na K na turne alebo Riveri.Ak by neprislo zahodil by som to lebo ziaden flush tam nehrozil ani straight myslim.
Ja som zatial videl jednok video od yegona.Dost mi pomohlo. Len stale hladam clanok alebo video kde je vysvetlene kedy sa ma a kolko betovat a raisovat. Potom ked tomu nerozumiem ,nerozuniem ani ja vasim raisom a betom ,cbetom a pod.Dam call pride mi monsters a vy ste smutny Keby som vedel,ze mam foldnut tak to foldnem (mozno)
Kde najdem taky clanok?
Ja som zatial videl jednok video od yegona.Dost mi pomohlo. Len stale hladam clanok alebo video kde je vysvetlene kedy sa ma a kolko betovat a raisovat. Potom ked tomu nerozumiem ,nerozuniem ani ja vasim raisom a betom ,cbetom a pod.Dam call pride mi monsters a vy ste smutny Keby som vedel,ze mam foldnut tak to foldnem (mozno)
Kde najdem taky clanok?
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Tu je priklad.Pozrite si PF toho hraca a po mojom raise to zahodil.Ktovie co chudak mal na ruke. Ked som zbadal tu flush na stole a mal som A tak som ho skusil otestovat raise 10BB co ma . No asi mal podla vsetkeho KK alebo podobne.Mozno mal aj Axx ale zlakol sa flashu.Takto to mam stale dokola.Mozem sem postnut stryri ruky neskor ten isty scenar akurat ,ze som chytil Q na flope ale to bolo vsetko zahodil moj 88BB reraraise jeho 30BB raise.Inak ked som nehral ja on ich tam vyberal.Ruku predtym chytil set JJJ ale nezaplatil som mu foldol som jeho reraise.Ja som tam chytil par 8 na turne tak som mu dal iba 6BB.
qlivian (BB): $6.97
SunwalkinMe (UTG): $10.07
NeLoZaure444 (MP): $2.00
Baby Gut (CO): $2.94
krnekdo (BTN): $7.41
Hero (SB): $1.20
Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with 4 A
1 fold, NeLoZaure444 raises to $0.08, 2 folds, Hero calls $0.07, qlivian raises to $0.24, 1 fold, Hero calls $0.16
Flop: ($0.56) Q A 8 (2 players)
Hero bets $0.20, qlivian folds
Final Pot: $0.56
Hero mucks 4 A
Hero wins $0.56
1 fold, NeLoZaure444 raises to $0.08, 2 folds, Hero calls $0.07, qlivian raises to $0.24, 1 fold, Hero calls $0.16
Hero mucks 4 A
Hero wins $0.56
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
petardo napísal:Ved to je to.Takych prikladov ako co som dal mozem dat viacej. Aj ked som nemal monsters na ruke vacsinou to kazdy zahodi pri CG. Ked ostanem pri stole pri ktorom som takto vyhral ,niekedy ak je vysoky pot spravim bluff a pot je moj.Je mi uplne jedno co mam na ruke. Ale musi to vyzerat ,ze mi prisiel bud straight alebo flush.Flush je najlepsia tam zahodia na 99% vsetci. To 1% je akurat ked niekto ozaj drzi tu flush s A. Toto som cital od nejakeho dobreho hraca co takto hrava tak trenujem. Trenoval som tie 3bety a podobne veci a dostal som sa do minusu.Najviac vyhranych penazi mam pre showdownom na grafe. Pri showdowne som pozadu.Z tych mojich all in su dobre karty iba allini na flope tak ako teraz. Kebyze mi nepride J na flop tak mu tam dam raise na 0.20 a cakam na K na turne alebo Riveri.Ak by neprislo zahodil by som to lebo ziaden flush tam nehrozil ani straight myslim.
Kde najdem taky clanok?
No chces sa ucit a to je super...chces napredovat. Niekomu sa tvoje otazky zdaju byt trivialne, presne tak ako niekomu inemu moje otazky. Este si isto neodohral dostatok ruk, na to, aby si vyvodzoval zavery, ze ked dojde tretia farba a ty ju reprezentujes, tak ti na 99% foldnu, lebo 5x ti dorovna donk aj s 22 mimo farby, 5 krat takto prehras a budes smutny. Musis vediet, proti komu to mozes reprezentovat a proti komu nie. K tym clankom...hod do googla to co potrebujes a najde ti clankov viac nez dost (ak vies anglicky) Ak nie, poje dostatok ceskych a slovenskych stranok.
- hulmazas2
petardo napísal:Tu je priklad.Pozrite si PF toho hraca a po mojom raise to zahodil.Ktovie co chudak mal na ruke. Ked som zbadal tu flush na stole a mal som A tak som ho skusil otestovat raise 10BB co ma . No asi mal podla vsetkeho KK alebo podobne.Mozno mal aj Axx ale zlakol sa flashu.Takto to mam stale dokola.Mozem sem postnut stryri ruky neskor ten isty scenar akurat ,ze som chytil Q na flope ale to bolo vsetko zahodil moj 88BB reraraise jeho 30BB raise.Inak ked som nehral ja on ich tam vyberal.Ruku predtym chytil set JJJ ale nezaplatil som mu foldol som jeho reraise.Ja som tam chytil par 8 na turne tak som mu dal iba 6BB.
Hero mucks 4 A
Hero wins $0.56
1. fold pf na raise
2. fold na reraise uz na 100%
3. jeho ruku nemozes stanovit konkretne, tzn. ma KK, alebo ma AX. Ty musis stanovit jeho range. Cize subor ruk, s ktorymi super pri danych stats je schopny urobit dany move (uz mam trosku , takze dufam ze nepisem somariny). Keby ma KK, alebo AX isto ti to nepolozi na tomto limite a nepolozil by to ani s X2d. To vsak neznamena, ze nemas byt s TPBK na jednofarebnom flope agresivny.
4. ja osobne nedonkujem, cize nebetujem do origin raisora (vacsinou). Hraj ch/r a ak nic nema ziskas viac, ak Cbetne.
- hulmazas2
petardo napísal:Ja som zatial videl jednok video od yegona.Dost mi pomohlo. Len stale hladam clanok alebo video kde je vysvetlene kedy sa ma a kolko betovat a raisovat. Potom ked tomu nerozumiem ,nerozuniem ani ja vasim raisom a betom ,cbetom a pod.Dam call pride mi monsters a vy ste smutny Keby som vedel,ze mam foldnut tak to foldnem (mozno)
Kde najdem taky clanok?
Pozri sa na http://www.myholdemtips.com/Lessons.aspx . Su to volne dostupne videjka v anglictine, ktore obsahuju naozaj zakladne veci k hre. Klikaj si na jednotlive temy a pod tym mas videa. Len pozor, je tam vcelku dost reklamy, tak si na to musis zvyknut. No nic podobne free v bookmarkoch nemam.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzokej nebud mudry
"Ruku predtym chytil set JJJ ale nezaplatil som mu foldol som jeho reraise"
WOW dufam ze ti to neukazal ale precital si ho ako spravny pro
"Ruku predtym chytil set JJJ ale nezaplatil som mu foldol som jeho reraise"
WOW dufam ze ti to neukazal ale precital si ho ako spravny pro
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:dzokej nebud mudry
to vies, wc4444x, niekto to musi za Teba dohnat
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
kokos sak ty si stale online ... sak si daj 3$ superturba na FT namiesto toho casu co tu len spamujes
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.