Tak ja ked som objavil DoN, sice u mna je to Cooler, lebo ich hravam iba na Paradise u Sportingbet, mal som malo na hernom ucte, a preto som videl velku sancu vyhrat na takýchto turnajoch. Cim viac som chcel vyhrat tim viac som prehraval. Dôvod: Zla taktika, nervozita a frustracia z neuspechu.
Tak som potom chvilu nehral tieto turnaje, ale len sledoval, ako hraju ostatny hraci. A hracov ako je CashinBar je v pokri dost. A podla mna su to dobry hraci, ked sa dokazu vyhrabat z blata a este aj bodovat. Ja som tiez par hier hral tak, ze som bol shortstacker a skocil som na platenych miestach a ako tu uz bolo viackrat napisane, chipleader sa porucal pred platenymi. Preto ak som ja chipleader, tak idem bud len s dobrymi kartami, alebo foldnem trebarz aj AA, pretoze chipsy, ktore mam, mam na hranie a nie na rozdavanie. Dost casto som videl, ze hrac shortstacker hru vyhral.
Otazka kde sa najlepsie hraju DoN nie je na mieste, to je prakticky jedno, stale ide o poker. Kazdy vieme aky mame bankroll, co si mozeme dovolit a ostatne veci s tym spolocne. Ak som unaveny a nervozny, tak nehram, to by bolo mrhanie casu a svojich penazi. Dost ma pobavilo to, ze niekdo zaspi nad pokrom. Aj na PS sa to urcite da hrat aj skorej ako o polnoci, alebo v skorych rannych hodinach. Ak som unaveny a nervozny, tak mam na pokrovom stole o protihraca na viac. A tym som sam sebe ja. To vedie vo vecine pripadoch k prehre.
Kazdy ma oblubene herne, v ktorych hravame a aj oblubenu hru, cashgames, MTT, alebo SNG. Teda jednemu ide to druhemu zase nieco ine. Su dni, ked Vam nic nejde a dni, ked vyhrate takmer so vsetkym. Takze takto sa nato hladim ja.
Nemam zatial nejaku velku statistiku, ale par turnajov DoN som uz odohral a posledne, ked som si povedal, ze kazdy den si zahram jeden, som vsetky vyhral, tak si myslim, ze to co som si povedal a aj ako ich hram, zatial vychadza. Zatial.
Taktika je jasna, mate 9 hracov a potrebujete zistit, kdo ako hra a zistit na zaciatku asi kolko bude trvat turnaj a to sa tiez da. Prvu hru na turnaji uz dlhsi cas nehram aj keby som bol na blindoch s dobrymi kartami, trebarz aj s AA, alebo si to dobre premyslim, ale u mna v 80% to znamena prehru. Jednak vsetci maju rovnako chipsov a neviem od koho co mozem ocakavat, teda s cim ide a plus u herneho softu, dost casto prehravaju hraci s lepsou kombinaciou. Takze zistujeme, kdo a ako casto a ak sa ukazu karty aj s cim chodi, ci je stol pasivny, vtedy to bude turnaj trvat dlhsie, alebo aktivny a vtedy turnaj tak dlho trvat nemusi.
Ono je najlepsie, ked su na stole vyraznejsie rozdiely v chipsoch, vtedy to az take opatrne byt nemusi, ako ked su len nepatrne rozdiely. Ked su male rozdiely a opatrna hra, tak sa vacsinou caka na dvoch hracov, ktorym pridu dobre karty a ty sa pobiju a mozno niekto aj vypadne a potom sa to uz hadam aj pohne, ak ten druhy co prehral si to v dalsich hrach nevynahradi.
P.S.: Najlepsie sa dostat na stol a vytvorit si image ako mne sa podarilo minule, par hier som len siel a vzdy som vyhral. Par krat ukazalo aj karty a potom fakt stacilo len betnut, alebo raisnut a vsetko to foldlo a to sa potom hra. Lenze takych hier vela nie je.
Tak vsetkym