Double or Nothing

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Double or Nothing

Odoslaťod dzejkej 25 Jan 2009 15:03

petardo napísal:Niektore jeho zavery ma fakt prekvapuju.Kolko by mala byt uspesnost? Ja mam tusim nejakych 74%

Kolko by mala byt uspesnost? Najlepsie 100% ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod igy94 25 Jan 2009 17:45

95%+ je pretty good, 90% je good ale nie az tak, pod 90% je to zle...
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod m42orion 25 Jan 2009 21:20

Jaká by měla být u toho to typu turnaje ROI ? Jaký je rozdíl z pohledu ROI mezi DoN a SnG ?
Obrázok používateľa
m42orion

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod igy94 25 Jan 2009 21:57

m42orion napísal:Jaká by měla být u toho to typu turnaje ROI ? Jaký je rozdíl z pohledu ROI mezi DoN a SnG ?

ziadny rozdiel nie je, ak mas na norm. SnG ROI ovela vyssiu ako na DoN tak hraj klasicke, ak naopak tak hraj DoN, potom uz ide iba o dlzku trvania SnGcka
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod m42orion 25 Jan 2009 22:22

Ale vzdyt jsem to napsal blbbe , myslel jsem porovnani DoN a HU
Obrázok používateľa
m42orion

Založený: Okt 2007

Odoslaťod brano172 25 Jan 2009 22:29

No ten HU moze byt ziskovejsi (je to rychlejsie), ale zase bude viac zavisiet na vybere supera. To znamena, ze ked si v HU sadnes k solidnemu regularovi, tak to je menej ziskove, ako DoN stol s 2 solidnymi hracmi a zvysok fishky.
Takto to vidim ja, ale ja nahravam HU ani DoN, tak to ber s rezervou.
brano172

Založený: Nov 2008

Odoslaťod vlade 26 Jan 2009 04:17

Tiez si myslim ze DoN-ov sa da hrat naraz viac, neviem si predstavit ze by niekto hral 6 heads upov (aj ked zasa volakedy som si nevedel sam seba predstavit ze budem stihat hrat 6 stolov naraz)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod svkice666 26 Jan 2009 13:39

Tak ja ked som objavil DoN, sice u mna je to Cooler, lebo ich hravam iba na Paradise u Sportingbet, mal som malo na hernom ucte, a preto som videl velku sancu vyhrat na takýchto turnajoch. Cim viac som chcel vyhrat tim viac som prehraval. Dôvod: Zla taktika, nervozita a frustracia z neuspechu. :P
Tak som potom chvilu nehral tieto turnaje, ale len sledoval, ako hraju ostatny hraci. A hracov ako je CashinBar je v pokri dost. A podla mna su to dobry hraci, ked sa dokazu vyhrabat z blata a este aj bodovat. Ja som tiez par hier hral tak, ze som bol shortstacker a skocil som na platenych miestach a ako tu uz bolo viackrat napisane, chipleader sa porucal pred platenymi. Preto ak som ja chipleader, tak idem bud len s dobrymi kartami, alebo foldnem trebarz aj AA, pretoze chipsy, ktore mam, mam na hranie a nie na rozdavanie. Dost casto som videl, ze hrac shortstacker hru vyhral.

Otazka kde sa najlepsie hraju DoN nie je na mieste, to je prakticky jedno, stale ide o poker. Kazdy vieme aky mame bankroll, co si mozeme dovolit a ostatne veci s tym spolocne. Ak som unaveny a nervozny, tak nehram, to by bolo mrhanie casu a svojich penazi. Dost ma pobavilo to, ze niekdo zaspi nad pokrom. Aj na PS sa to urcite da hrat aj skorej ako o polnoci, alebo v skorych rannych hodinach. Ak som unaveny a nervozny, tak mam na pokrovom stole o protihraca na viac. A tym som sam sebe ja. To vedie vo vecine pripadoch k prehre.

Kazdy ma oblubene herne, v ktorych hravame a aj oblubenu hru, cashgames, MTT, alebo SNG. Teda jednemu ide to druhemu zase nieco ine. Su dni, ked Vam nic nejde a dni, ked vyhrate takmer so vsetkym. Takze takto sa nato hladim ja.

Nemam zatial nejaku velku statistiku, ale par turnajov DoN som uz odohral a posledne, ked som si povedal, ze kazdy den si zahram jeden, som vsetky vyhral, tak si myslim, ze to co som si povedal a aj ako ich hram, zatial vychadza. Zatial.

Taktika je jasna, mate 9 hracov a potrebujete zistit, kdo ako hra a zistit na zaciatku asi kolko bude trvat turnaj a to sa tiez da. Prvu hru na turnaji uz dlhsi cas nehram aj keby som bol na blindoch s dobrymi kartami, trebarz aj s AA, alebo si to dobre premyslim, ale u mna v 80% to znamena prehru. Jednak vsetci maju rovnako chipsov a neviem od koho co mozem ocakavat, teda s cim ide a plus u herneho softu, dost casto prehravaju hraci s lepsou kombinaciou. Takze zistujeme, kdo a ako casto a ak sa ukazu karty aj s cim chodi, ci je stol pasivny, vtedy to bude turnaj trvat dlhsie, alebo aktivny a vtedy turnaj tak dlho trvat nemusi.
Ono je najlepsie, ked su na stole vyraznejsie rozdiely v chipsoch, vtedy to az take opatrne byt nemusi, ako ked su len nepatrne rozdiely. Ked su male rozdiely a opatrna hra, tak sa vacsinou caka na dvoch hracov, ktorym pridu dobre karty a ty sa pobiju a mozno niekto aj vypadne a potom sa to uz hadam aj pohne, ak ten druhy co prehral si to v dalsich hrach nevynahradi.

P.S.: Najlepsie sa dostat na stol a vytvorit si image ako mne sa podarilo minule, par hier som len siel a vzdy som vyhral. Par krat ukazalo aj karty a potom fakt stacilo len betnut, alebo raisnut a vsetko to foldlo a to sa potom hra. Lenze takych hier vela nie je.
Tak vsetkym :gl: 8-)
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod petardo 23 Feb 2009 20:14

Neda mi to tu nenapisat.Za poslednych odohratych 20 DoN sme skoncili iba raz na limite 200BB. Vsetko ostatne min 250 ,priemer 400. Uz som si skusil aj 800BB. 350BB 8 hracov pri stole co s tym? To uz neni poker ale loteria. Kde su tie casy ked sa koncilo na 100BB alebo 150BB.Tusim by to chcelo superturbo DoN. Ake mate skusenosti vy? Presediet a nehrat az do konca je uz nemozne.(Vravim o PS).Vsetko pri stoloch zname tvare.Allini su totalna loteria.Je to asi jedno co ma clovek na ruke lebo co som videl za posledne tri dni to hadam neni ani mozne.Tak som sa nasmial na tych kombinaciach.Zmenil som dnes zase taktiku.Limp vsetky neparove vysoke karty vratane AK v malych blindoch zo skorych pozicii a 3BB raise z neskorych pozicii(Iba AK,AQ,AJ,KQ,KJ,QJ)potom podla flopu hram dalej.Pri velkych blindoch ak nie som shortstack ,skore pozicie fold(okrem suited a AK AQ tieto limp) ,neskore PF raise podla stacku a na flope bet ,pripadne reraise superovho betu.Samozrejme nie callingstations. Toto mi dnes zachranilo kozu. Multi allin iba s AA (KK,QQ,JJ fold).Uz som tolko krat vyletel na allin s AQ a AK,ze nechodim s nimi all in iba ako shortstack.V zasade vyhnut sa allinu co najviacej.Ziskat double na zaciatku a hrat iba nutne hry.Dalej su vyborne BB ked clovek trafi flop.Dnes som tak chytil poker s 6-kami a jeden som foldol s SB ked som mal na ruke 10 7. Vela superov robi chyby,ze neraisuje shortsacky na BB.Podla seba viem ake je to ked ma raisne big stack a ja som short a mam na ruke trash.Avsak ked ma neraisne a zbadam flop ma smolu.Minule ma tak neraisol s JJ s SB na flope som chytil monster s 10 3 na ruke a uz tam mal allin odomna.Samozrejme call ale uz bolo neskoro.Keby ma raisol tak urcite nebudem triezvy hrat s 10 3 unsuited.Snazim sa selektovat hracov a citat hru.Este sa mi dobre hralo na B**365 kde neni ANTE ale je tam vysoky poplatok.
Ako je to u vas? Aka taktika a ake skusenosti v poslednej dobe?
:gl:
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 23 Feb 2009 20:23

-petardo pls nevymyslaj nic nove,pred casom tu bol clanok o DoN,ak sa ho budes drzat mal by si hravo porazat vsetky limity do 10 $
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!