OPT 4
Re: OPT 4
zajtra bude mesiac od posledneho turnaja na opt 4.. po peniazoch na ucte ani chyru ani slichu... po pohari ani slichu ani chyru... hmmm... nebola lehota nahodou 14 dni? clovek by chcel hrat na viacerych herniach no a caka a caka a nic...
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
7castle napísal:Chalani nechcem byt zly ale dnes je uz fakt mesiac od posledneho turnaja...
Nejak sa mi zda ze hazardujete s dobrym menom PP, co je dost skoda.
hoši, klídek, já dostal penízky za OPT 1 až po delší době PP za to nemůže, to je v kompetenci heren
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Ani neviete ake mi je to trapne, ale co mozem urobit ine okrem cakania?
Zatial peniaze vzdy prisli, mozno to bolo tento krat sposobene tym ze OPT skoncilo vazne v nevhodny datum (sviatky, dovolenky, uzavierka uctovnictva alebo neviem co este).
Priznavam, je to hanba a vobec sa mi to nepaci a mam pocit ze prave z tychto dovodov dalsie OPT bude v inych herniach. Neni predsa mozne aby to tak dlho trvalo
Zatial peniaze vzdy prisli, mozno to bolo tento krat sposobene tym ze OPT skoncilo vazne v nevhodny datum (sviatky, dovolenky, uzavierka uctovnictva alebo neviem co este).
Priznavam, je to hanba a vobec sa mi to nepaci a mam pocit ze prave z tychto dovodov dalsie OPT bude v inych herniach. Neni predsa mozne aby to tak dlho trvalo
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-k tomu snad len tolko,ze by bolo zrejme naozaj na zvazenie prehodnotit vyber herni,hlavne ked vieme ako tazko si vybudovat dobry image a dobre meno,ktore pokerportal nepochybne ma a ako lahko ho je stratit
-ja osobne som pisal mail so otazkou na jednu z herni,preco ma vylucili z turnaja asi pred dvomi mesiacmi-ziadna odpoved,stale chodia len tie trapne maily so "skvelymi" akciami,ktore potom za 3 dni zrusia
-a ani zastupcovi tej herne nie som hodny toho aby odpovedal na moje otazky na fore a ani na sukromnu spravu
-plus samozrejme vdaka tejto herni je cela seria neregulerna a moj cas a snaha vysla navnivoc
-takze ja si pockam na peniaze(ak vobec pridu) a hernu definitivne odinstalujem
-ja osobne som pisal mail so otazkou na jednu z herni,preco ma vylucili z turnaja asi pred dvomi mesiacmi-ziadna odpoved,stale chodia len tie trapne maily so "skvelymi" akciami,ktore potom za 3 dni zrusia
-a ani zastupcovi tej herne nie som hodny toho aby odpovedal na moje otazky na fore a ani na sukromnu spravu
-plus samozrejme vdaka tejto herni je cela seria neregulerna a moj cas a snaha vysla navnivoc
-takze ja si pockam na peniaze(ak vobec pridu) a hernu definitivne odinstalujem
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
vlade napísal:Ani neviete ake mi je to trapne, ale co mozem urobit ine okrem cakania?
Tak mi to nedalo a napisal som obom manazerom herni. Pravda je taka ze chyba vobec nebola v herniach ani manazeroch a za ten vyrok ktory citujem sa herniam ospravedlnujem. Vsetko je teraz vybavene, U***et posiela peniaze este dnes, mozno dnes alebo zajtra budu na ucte, pri Bwine ocakavam podobny priebeh.
Ospravelnujem sa taktiez vsetkym ktori na tie peniaze cakali, bohuzial nemal som pravdive informacie o tom ako to v skutocnosti je.
Dufam ze v dalsej serii nam zachovate priazen, je mi luto ze to tento krat s tym vyplacanim odmien dopadlo takto a verim ze dnes - zajtra uz budu odmeny tam kde maju byt.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.