tucniak napísal:ked mysli..hlavne, ze tam ma plno..2 portaly boli malo pre velke slovensko:D
Kazdopadne ten navod je kus roboty.
tucniak napísal:ked mysli..hlavne, ze tam ma plno..2 portaly boli malo pre velke slovensko:D
igy94 napísal:Kde moze byt chyba ked zapnem SnG na Ipokri (ministoly), ale na stole mi neukazuje vobec staty, v Import mi pise ze kazdych 5s importuje ale nic neimportuje, dam stop a potom dam zase a tie ruky co som zahral mi tam nahadze do trackera a zas nic a na stole mi neukazuje staty, kde moze byt chyba?
zapnem HU CG otvorim table manager a mam tam ten stol, zahral som jednu ruku dal sa sitout a stale mi vypisuje ze nenaslo ziadne 'unattached hands' ked dam table finder
dzejkej napísal:No chce od Teba presuvat stare ruky. Ak si das konfigurovat auto-import foldre (v menu niekde to mas ), tak je mozne si nastavit presun spracovanych ruk niekam inam. Ja to mam pre vsetky foldre zapnute a presuvam si to mimo prave preto, aby sa mi to nehromadilo a nepokusal sa to HM stale dokola spracovavat.
tucniak napísal:a to vsetko preto, aby po precitani 1200 suboirov zistil, ze 1999 je uz v databaze:)
Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.