Xaress Poker Blog
Re: Xaress Poker Blog
Z dowswingu si nic nerob . Ja som na UB za 24K ruk -10 buy-inov a nemam pocit, ze by som bol prilis na prilis vysokom limite, kde ma hraci strasnym sposobom pwnuju . Ak Ta to ukludni, tak bude aj horsie .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Tak to ma teda ukľudnilo, že môže byť aj horšie. Rozmýšľam že si dám pauzu do 1.Februára, čo si otom mysliš? Pomôže to, alebo vôbec má to nejaký vplyv na Downswingy aka "Badrunning" ? (3 dni = -10 BI )
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
lol, ja som mal 10 BI dole aj za jednu session
Ci je pauza dobra zalezi od Teba. Ak mas pocit, ze si pod tlakom a nehras dobre alebo si znechuteny a nechce sa Ti hrat, tak rozhodne. Ak mas chut hrat a myslis, ze hras dobre, tak nemas dovod si davat pauzu. To, ze par dni vynechas ovplyvni Teba, ale nie "stastie" .
Ci je pauza dobra zalezi od Teba. Ak mas pocit, ze si pod tlakom a nehras dobre alebo si znechuteny a nechce sa Ti hrat, tak rozhodne. Ak mas chut hrat a myslis, ze hras dobre, tak nemas dovod si davat pauzu. To, ze par dni vynechas ovplyvni Teba, ale nie "stastie" .
-
Myslím si, že hrám v podstate dobre ale viem že robím chyby ktoré sú dôsledkom "škaredých" suckoutov (samozrejme že robím aj chyby , ktoré sa snažím odstrániť pokiaľ ich zistím , veď niesom Phil Hellmuth )
- Xaress
Xaress napísal:Myslím si, že hrám v podstate dobre ale viem že robím chyby ktoré sú dôsledkom "škaredých" suckoutov (samozrejme že robím aj chyby , ktoré sa snažím odstrániť pokiaľ ich zistím , veď niesom Phil Hellmuth )
no Phil Hellmuth na CG sucks, btw
a ak robis chyby aj na zaciatku novej session kvoli "starym" suckoutom, tak pauzu daj, ak robis chyby v session, ktora zacne zle, tak sa nauc skoncit co najskor, ak vies, ze uz nehras tak ako by sa patrilo - nie kazdy je ako skala (ako TuKE) .. a ked sa to naucis, tak to potom nauc mna .. pripadne sa nauc hrat stale dobre a aj to ma potom nauc
-
ked bude robit Tuke nejaky seminar o tom ako robit Comebacky v session ,v ktorych uz bezny clovek rozbija Hardware tak mi povedzte , rad sa zucastnim
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
No ono to vlastne je takto, príklad som +1BI v session, prídu 3 ruky v ktorých som favorit na flope pošlem to tam a ich zázračne vyseká turn aj river a som -1,5BI, potom nič nechodí hrám čo sa dá, dostanem sa na -0,5BI/+0,5BI a zase príde ruka napr. KK vs 72 a opäť to prehrám (turn 7 a river 2) a toto sa deje posledné 3-5 dní. (Určite sú tam zahrané ruky zle viď hore CALL overbet na rivri)
Dnes sa mi stalo že regulár mi položil AK proti mojemu setu 5-iek na boarde 5 T K a mi povedal "Wtf? I have AK", fishky po dlhšom čase strávenom pri table skladajú keď ich 3Betnem, to isté regulári/niti (neskladajú iba keď majú AA,KK,QQ), nechápem čím to je, na flope stačí ak dám "lacný" minraise (ťah čo robia keď majú draw ). Mám zmeniť hru? Čo mám robiť? HELP
Dnes sa mi stalo že regulár mi položil AK proti mojemu setu 5-iek na boarde 5 T K a mi povedal "Wtf? I have AK", fishky po dlhšom čase strávenom pri table skladajú keď ich 3Betnem, to isté regulári/niti (neskladajú iba keď majú AA,KK,QQ), nechápem čím to je, na flope stačí ak dám "lacný" minraise (ťah čo robia keď majú draw ). Mám zmeniť hru? Čo mám robiť? HELP
- Xaress
sprav video 2-4 stoly 40min a postni..snad sa nejaka dobra dusa/guru (yegon a spol.) na teba kukne
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Nevidim problem .. ked Ti zacnu vsetci skladat, tak to vyuzi vo svoj prospech. Hraj sirsi range ruk, po case sa prisposobia a budu viac platit a Ty znova mozes hrat svoj standard. Alebo v podobnej situacii, kde super zlozi silnu ruku, tak ukaz bluff a uvidis . Davat lacny minraise ako bluff s tym, ze Ti zlozia - to by som sa neozaj nestazoval, ale by som to zacal robit aj ako bluff .
-
Ak ti mozem ja poradit, daj si tu pauzu. Pozri nejake videjka, precitaj nejake clanky, oddychni si...2 - 3 dni bez pokru a dostanes taku chut vyhravat, ze to pojde samo. Takymito suckoutmi jednoducho musis byt ovplyvneny...postni graf aj s cervenou a modrou a taktiez nejake sirsie stats, yegon ti z toho vyvesti ako ako z cajovych listkov
Inak ten flush by som asi zahodil...a to len kvoli tomu, ze v poslednej dobe so´m sice len raz prehral na nizsi flush, ale 2, alebo tri krat som mal na showdowne nizsi FD ako super, takze luscky me. A samozrejme s taklym nizkym agg faktorom by neisiel All in s so str8om.
Inak ten flush by som asi zahodil...a to len kvoli tomu, ze v poslednej dobe so´m sice len raz prehral na nizsi flush, ale 2, alebo tri krat som mal na showdowne nizsi FD ako super, takze luscky me. A samozrejme s taklym nizkym agg faktorom by neisiel All in s so str8om.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.