Xaress Poker Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Xaress Poker Blog

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 16:50

Z dowswingu si nic nerob :). Ja som na UB za 24K ruk -10 buy-inov a nemam pocit, ze by som bol prilis na prilis vysokom limite, kde ma hraci strasnym sposobom pwnuju :-D. Ak Ta to ukludni, tak bude aj horsie :lol3: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Xaress 29 Jan 2009 17:05

Tak to ma teda ukľudnilo, že môže byť aj horšie. :D Rozmýšľam že si dám pauzu do 1.Februára, čo si otom mysliš? Pomôže to, alebo vôbec má to nejaký vplyv na Downswingy aka "Badrunning" ? (3 dni = -10 BI :bad: )
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 17:07

lol, ja som mal 10 BI dole aj za jednu session :ROFL:

Ci je pauza dobra zalezi od Teba. Ak mas pocit, ze si pod tlakom a nehras dobre alebo si znechuteny a nechce sa Ti hrat, tak rozhodne. Ak mas chut hrat a myslis, ze hras dobre, tak nemas dovod si davat pauzu. To, ze par dni vynechas ovplyvni Teba, ale nie "stastie" :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Xaress 29 Jan 2009 17:11

Myslím si, že hrám v podstate dobre ale viem že robím chyby ktoré sú dôsledkom "škaredých" suckoutov (samozrejme že robím aj chyby :fish: , ktoré sa snažím odstrániť pokiaľ ich zistím :evil:, veď niesom Phil Hellmuth :D)
Xaress

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 17:13

Xaress napísal:Myslím si, že hrám v podstate dobre ale viem že robím chyby ktoré sú dôsledkom "škaredých" suckoutov (samozrejme že robím aj chyby :fish: , ktoré sa snažím odstrániť pokiaľ ich zistím :evil:, veď niesom Phil Hellmuth :D)

no Phil Hellmuth na CG sucks, btw :-D

a ak robis chyby aj na zaciatku novej session kvoli "starym" suckoutom, tak pauzu daj, ak robis chyby v session, ktora zacne zle, tak sa nauc skoncit co najskor, ak vies, ze uz nehras tak ako by sa patrilo - nie kazdy je ako skala (ako TuKE) .. a ked sa to naucis, tak to potom nauc mna :good: .. pripadne sa nauc hrat stale dobre a aj to ma potom nauc :angel:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod buschle 29 Jan 2009 17:32

ked bude robit Tuke nejaky seminar o tom ako robit Comebacky v session ,v ktorych uz bezny clovek rozbija Hardware tak mi povedzte , rad sa zucastnim :lol2:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Xaress 29 Jan 2009 18:11

No ono to vlastne je takto, príklad som +1BI v session, prídu 3 ruky v ktorých som favorit na flope pošlem to tam a ich zázračne vyseká turn aj river a som -1,5BI, potom nič nechodí hrám čo sa dá, dostanem sa na -0,5BI/+0,5BI a zase príde ruka napr. KK vs 72 a opäť to prehrám (turn 7 a river 2) :D a toto sa deje posledné 3-5 dní. (Určite sú tam zahrané ruky zle viď hore CALL overbet na rivri)
Dnes sa mi stalo že regulár mi položil AK proti mojemu setu 5-iek na boarde 5 :heart: T :club: K :diamond: a mi povedal "Wtf? I have AK", fishky po dlhšom čase strávenom pri table skladajú keď ich 3Betnem, to isté regulári/niti (neskladajú iba keď majú AA,KK,QQ), nechápem čím to je, na flope stačí ak dám "lacný" minraise (ťah čo robia :fish: keď majú draw :lol2: ). Mám zmeniť hru? Čo mám robiť? :cry: HELP
Xaress

Odoslaťod Horsey7 29 Jan 2009 18:24

sprav video 2-4 stoly 40min a postni..snad sa nejaka dobra dusa/guru (yegon a spol.) na teba kukne ;)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 18:30

Nevidim problem .. ked Ti zacnu vsetci skladat, tak to vyuzi vo svoj prospech. Hraj sirsi range ruk, po case sa prisposobia a budu viac platit a Ty znova mozes hrat svoj standard. Alebo v podobnej situacii, kde super zlozi silnu ruku, tak ukaz bluff a uvidis :evil: . Davat lacny minraise ako bluff s tym, ze Ti zlozia - to by som sa neozaj nestazoval, ale by som to zacal robit aj ako bluff :D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod hulmazas2 29 Jan 2009 20:04

Ak ti mozem ja poradit, daj si tu pauzu. Pozri nejake videjka, precitaj nejake clanky, oddychni si...2 - 3 dni bez pokru a dostanes taku chut vyhravat, ze to pojde samo. Takymito suckoutmi jednoducho musis byt ovplyvneny...postni graf aj s cervenou a modrou a taktiez nejake sirsie stats, yegon ti z toho vyvesti ako ako z cajovych listkov :D
Inak ten flush by som asi zahodil...a to len kvoli tomu, ze v poslednej dobe so´m sice len raz prehral na nizsi flush, ale 2, alebo tri krat som mal na showdowne nizsi FD ako super, takze luscky me. A samozrejme s taklym nizkym agg faktorom by neisiel All in s so str8om.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!