Holdem manager
Re: Holdem manager
Vie mi niekto poradit ci Holdem Manager + HUD funguje s Lucky Ace Poker ? Na ich stranke som cital ,ze treba dokupit nejaky HandGraber na import hands , ale o HUDe nebola zmienka
- kendy11
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Pouziva niekto na jednom pocitaci Poker Tracker 3 a aj Holdem Manager ? Viem , ze obidve aplikacie pouzivaju PostgreSQL. Niekedy davno ked som este nemal kupeny PT3 som skusal aj HM a chcelo to zadanie uzivatela do databazy ktoreho som vytvoril pri instalacii PostgreSQL. Co v situacii ked mam uz databazu rozbehnutu s PT3 , ako vytvorit dalsieho uzivatela v databaze pre HM ?
- kendy11
Ja používam a ide to v pohode. Oboje dvoje... jediné čo akosi neviem, je zmazať vytvorené databázy v HM. Nie vyprázdniť, ale úplne odstrániť. To neviem ako sa robí...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Hufelix napísal:Ja používam a ide to v pohode. Oboje dvoje... jediné čo akosi neviem, je zmazať vytvorené databázy v HM. Nie vyprázdniť, ale úplne odstrániť. To neviem ako sa robí...
Prosim ta vies mi aj poradit ako vytvorit do databazy toho dalsieho uzivatela pre HM ? Pretoze netusim aky login a heslo ma user ktory sa pripaja na SQL z PT3 . dik
- kendy11
Hufelix napísal:Ja používam a ide to v pohode. Oboje dvoje... jediné čo akosi neviem, je zmazať vytvorené databázy v HM. Nie vyprázdniť, ale úplne odstrániť. To neviem ako sa robí...
pgAdmin ... drop database "nazov_databazy" ... nazov_databazy musi byt v "" ... najrychlejsia cesta
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Ja som to použil tak, ako to bolo v návode, čo je k HM. Presne si to už nepamatám. Jo a dik za to mazanie... už v tom mám jasnejšie.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
inac sa to da aj priamo v HEM, database management a tam si v okne nastavujes primarnu, mozes robit export a mozes aj deletovat..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Btw platil niekto HM cez moneybookers? A druha vec je to na furt alebo je casovo omedzene ten buy.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
mam v HM vsetko popustane a na stoloch mi nepise ziadne statistiky, uz neviem co pustit (
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.