Heads Up Liga
Počet príspevkov: 38 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Heads Up Liga
som skor za presne stanovene pravidla
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:som skor za presne stanovene pravidla
-pravidla ano,ale bi si mozu dohodnut sami hraci,relevantny bude vysledok,bud 3:0 alebo 2:1 a body do tabulky
-stanovi sa trebars 5 $ a ked sa dohodnu na inom je to na nich,ak jeden neshuhlasi ostene to 5 $
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Môj názor, jednotný BI v rámci Turnaja (napr. 20$ => 1 Správca Prizepoolu(Admin)), Herňa dohodou hráčov (dvojica sa dohodne) , pravidlá NLHE HU Turba Play Money alebo dohoda hráčov na $$$ ale to je mimo turnaja a berie sa výsledok do celkovej tabuľky(5 min, nemusia byť práve turba aj 10min lvl. je v poho), do skupín určite ( podľla počtu ľudí), v skupine každý s každým 2x (doma a vonku ), v playoff 3x alebo 5x , vyplácanie podľa počtu ľudí+ tak ako yegon povedal nejaký avatar je prize ako vyšitá alebo niečo v takomto zmysle.
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
myslim ze ak by sa mali hrat tabulky tak potom nie best of 3 ale normalne 1 HU kazdy s kazdym a potom postup do single KO pavuka povedzme najlepsich 8
ja som to povodne myslel ako single KO pavuk od zaciatku (tak ako byvaju bezne HU turnaje) akurat teda obohatene o to best of 3 aby to nebolo take o nahode
pevne pravidla a BI by boli samozrejme stanovene ale neviem ako by sme zabranili aby si to niekto odohral tak ako sa dohodne so superom - ked budu hrat dvaja 4tablujuci regulari tak kludne nech si daju aj best of 11 ked sa na tom dohodnu a stihnu to odohrat za tie predpisane 2-3 dni co budu na jedno kolo
pri 128 clovekovom pavukovi by to vychadzalo na 7 kol (ak sa nemylim) a pri 4-5 dnoch na kolo by nam to vydalo cca na mesiac a snad kazdy bude schopny odohrat 3 HU za 5 dni
a celkom som zabudol na cenu = supa dupa tricko s napisom PokerPortal.sk 2009 HeadsUp champion
ja som to povodne myslel ako single KO pavuk od zaciatku (tak ako byvaju bezne HU turnaje) akurat teda obohatene o to best of 3 aby to nebolo take o nahode
pevne pravidla a BI by boli samozrejme stanovene ale neviem ako by sme zabranili aby si to niekto odohral tak ako sa dohodne so superom - ked budu hrat dvaja 4tablujuci regulari tak kludne nech si daju aj best of 11 ked sa na tom dohodnu a stihnu to odohrat za tie predpisane 2-3 dni co budu na jedno kolo
pri 128 clovekovom pavukovi by to vychadzalo na 7 kol (ak sa nemylim) a pri 4-5 dnoch na kolo by nam to vydalo cca na mesiac a snad kazdy bude schopny odohrat 3 HU za 5 dni
a celkom som zabudol na cenu = supa dupa tricko s napisom PokerPortal.sk 2009 HeadsUp champion
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
hmm idem do toho tricko vyzera dobre
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Ono keby sa to podarilo urobit tak, ze by vsetci hrali len v jednej herni, tak by sa dala vybavit aj nejaka dotacia turnaja, nejake stovky dolarov navyse k cenam by mozno stali za to, nie?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Ono keby sa to podarilo urobit tak, ze by vsetci hrali len v jednej herni, tak by sa dala vybavit aj nejaka dotacia turnaja, nejake stovky dolarov navyse k cenam by mozno stali za to, nie?
-to by bolo fajn,myslim,ze vtedy by sa kazdy rad prisposobil
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ja bych sa snad tiez nejako prisposobil:-)
sa hlásim do turnaja:-)
a myslím si že je dať to niekam naPS. HU za 5 usd by mohlo byť v pohodke...
sa hlásim do turnaja:-)
a myslím si že je dať to niekam naPS. HU za 5 usd by mohlo byť v pohodke...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
pri micromicromicro BI jdu do toho - dalsi HU
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Já jsem taky HU (i normální ) , ale jelikož jsem pro každou špatnost, tak jdu do toho... Kdyby byla nějaká ta dotace, tak by se to určitě mělo odehrát v jedné herně... Jinak pravidlům se přispůsobim..
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Počet príspevkov: 38 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.