B**n upgrade
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
B**n upgrade
nejde mi prihlasit co sa deje ani na hlavnej stranke nikde ??
- skmatt
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: B**n Poker
skmatt napísal:nejde mi prihlasit co sa deje ani na hlavnej stranke nikde ??
Ano, ani mne to nejde, inak pekna stylizacia vety.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
B**n dnes rekonštruuje, bude upgrade... snáď k lepšiemu. zajtra by už mal ísť.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
haha hufelix ver mi ze novy update bude to najhorsie co si si predstavoval no more 8x bonuses
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
AHOJ
vcera vecer som hral na B**n-e cash game NL 50 FR na 5-ich stoloch a zrazu to zmrzlo a mam po peniazoch (cca 300$)
stalo sa to aj niekomu z vas???
na podporu zak. som uz pisal ale este ziadna odpoved...
vcera vecer som hral na B**n-e cash game NL 50 FR na 5-ich stoloch a zrazu to zmrzlo a mam po peniazoch (cca 300$)
stalo sa to aj niekomu z vas???
na podporu zak. som uz pisal ale este ziadna odpoved...
- balu
- Založený: Mar 2008
Ak bol problem na ich strane, tak ta urcite odskodnia, ale ak bol nejaky problem na tvojej strane (vypadok internetu, tak nie). Ak hras cash game a vypadne ti internet, tak samozrejme sa stanes pri stole sitout a dalej neposielas stavky, po urcitom case ta to automaticky od stola odsadi celkom. Neviem si predstavit ako by sa mohlo stat, ze by ti vsetky peniaze vlastne zmizli.
Samozrejme nieco podobne sa obcas stane, ja sam som bol uz par krat odskodneny ked som hral turnaje a zrazu nastal nejaky problem v herni.
Samozrejme nieco podobne sa obcas stane, ja sam som bol uz par krat odskodneny ked som hral turnaje a zrazu nastal nejaky problem v herni.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
problem bol na ich strane, na chate bola sprava od admina ze sa vyskitol problem na serveri a ze okno bude zavrete(na vsetkych 5 stoloch to iste)
- balu
Ongame siet vcera lagovala, ja som tiez hral. Niekedy to zamrzlo aj na 30-40sekund, ale vzdy sa to rozbehlo odtial kde to zamrzlo a ani raz mi to nefoldlo alebo ma sitoutlo. + Zatvarolo randomne stoly , ale vzdy az po dohranej partii. Nadaval som "ako pohan" som musel stale tableselectovat. Aj ked robilo to co robilo vlastne sa nestracalo nic. Dialo sa to vsetkym , stacilo si pozriet chat v lobby. Dufam ze si o tych 300 neprisiel .. , pozeral si to uz dnes na webe ?
Neviem mna ten ongame v poslednej dobe tiez pekne serie, Tower zacal novy reward system vypada to pekne akurat tak graficky , clovek si kupuje bonusy ktore clearuje v peknom pointshope, ale uz to niesu Bonusy 8x ale nieco ako 17-18 x .. cca 15% rb
navyse mi ostalo asi 7000 bodov za ktore si uz nemozem nic kupit neskutocne ... pretoze ked si kupim nejaky nezmyselny bonus za dajme tomu 1500 bodov musim ho clearnut tak ze nahrajem dalsich 1500 a tych 7K bodov mi stale ostane. Predtym sa za to dali kupovat BI do turanjov, ale teraz si z hracov robia srandu a tak aj dopadnu .. uz tam nehrajem.
Neviem mna ten ongame v poslednej dobe tiez pekne serie, Tower zacal novy reward system vypada to pekne akurat tak graficky , clovek si kupuje bonusy ktore clearuje v peknom pointshope, ale uz to niesu Bonusy 8x ale nieco ako 17-18 x .. cca 15% rb
navyse mi ostalo asi 7000 bodov za ktore si uz nemozem nic kupit neskutocne ... pretoze ked si kupim nejaky nezmyselny bonus za dajme tomu 1500 bodov musim ho clearnut tak ze nahrajem dalsich 1500 a tych 7K bodov mi stale ostane. Predtym sa za to dali kupovat BI do turanjov, ale teraz si z hracov robia srandu a tak aj dopadnu .. uz tam nehrajem.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
som videl v nejakom vlakne na 2+2 chlapika co sa stazuje ze ma 200 000 Points . No mna by porazilo .
Na im dat
Na im dat
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ano pred tym to padalo, sekalo ale nic sa nestalo tak ako pises, az kym to nezmrzmlo uplne...
stav konta je stale nezmeneny
stav konta je stale nezmeneny
- balu
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.