Keso26 pokrovy blog
Re: Keso26 pokrovy blog
jaky je najlepsi rb na Ipoker ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
na sunpokri momentalne asi
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
LOL LOL LOL
kvoli tomuto tupcovi tam sedim..diiiiiiky moc, akoze wtf ?..nech sa uz nad sebou zamyslia
-
No tak toto je chutny material .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
preboha..a to si mohol vybrat ktory FH na teba otoci
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ano ano dalsia chutovka v podani iPokru
..nas sutaziaci je 58/32/7 s call PFR 67 prosim pekne !!!
otvaram na 3USD, betujem full pot 6USD a co ma caka na turne ?..jeho gutshooooot, dakujem ale neprosim si ..dalsi obrazok ilustruje skvelu hru toho isteho donka proti inemu chudakovi ..KASLEM VAM NA CELY VAS UZASNY REWARD SYSTEM A 50% RB KED SA TAM NEDA VYHRAT ..netvrdim to len ja, ale kazdy jeden reg co tam hra.
Tolko moje iPoker bad beatnik okienko
otvaram na 3USD, betujem full pot 6USD a co ma caka na turne ?..jeho gutshooooot, dakujem ale neprosim si ..dalsi obrazok ilustruje skvelu hru toho isteho donka proti inemu chudakovi ..KASLEM VAM NA CELY VAS UZASNY REWARD SYSTEM A 50% RB KED SA TAM NEDA VYHRAT ..netvrdim to len ja, ale kazdy jeden reg co tam hra.
Tolko moje iPoker bad beatnik okienko
-
no moment .. Cereus sa spojil s iPoker sietou ? mi to pride ako keby si pisal pribehy z UB
i ked musim priznat, ze posledne hodiny UB vyplacalo regom odmeny .. ja som s TT riverol peknu vec proti QQ - AQTxT a 200BB stacky isli dnu najma na riveri, hehe .. taktiez tucniak dnes trafil s 33 proti AA Ax3x3 .. rychlo vsetci na UB, kym to vypnu
i ked musim priznat, ze posledne hodiny UB vyplacalo regom odmeny .. ja som s TT riverol peknu vec proti QQ - AQTxT a 200BB stacky isli dnu najma na riveri, hehe .. taktiez tucniak dnes trafil s 33 proti AA Ax3x3 .. rychlo vsetci na UB, kym to vypnu
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:no moment .. Cereus sa spojil s iPoker sietou ? mi to pride ako keby si pisal pribehy z UB
..to nie ze kym to vypnu, ved to je standard ..len vy luckeri ste boli prave na tej spravnej strane a teda brutal underdog
..jaaaaaj a este som zabudol spomenut AK vs 88 kde flopujem konika, lenze na turne prichadza co ?..2 outeeeeeer ked uz sme boli AI
-
..ja som este nikdy v zivote nehral s tak zlymi hracmi, este aj tie lamy na party al. PS su proti tymto expertom vyskoskoleny pokrovy skilleri. Az teraz som pochopil, ked mi w4x posielal ruky s toweru kde na flopoch silne push overbetoval svoje TPTK a overpairs, ako je mozne ze mu to zaplatia s akoukolvek sprostostou. Tu to tiez lietalo jedna radost, oni sa tam stackuju s osmickami pf, rozne kombinacie vysokych kariet a dnes som si s AK nabehol do pf AI proti J7s kde sa na flope objavilo J. To ale berem ako normal, kedze je to len 60/40 ..Naozaj som nikdy nevidel/nehral s tak slabymi hracmi.
-
-keso26 nemal by som to tu asi pisat,ale co ten sun so mnou robi je nieco neuveritelne,v poslednom case som hral asi na 4-5 herniach:
-stars ROI takmer 30%
-AP tiez vysoko v pluse
-FT tesne v pluse
-LA okolo 15%
-bodog tiez slusny plus
-neboli to sice ziadne reprezentacne vzorky(cca 200-300 sng),ale aj tak
-na SUN pokri po 200 sng minus 15 %
-napr.vcera som CL so 4k,najprv prehram polku stacku s AA vs 66 a v dalsej hre dorovnam superov push s AK,na flope sa objavi K73 raibow a on drzi 68,turn T,river 9.....
-vazne zvazujem odchod odtial,lebo som sa dostal do total tilt a zacal som hrat 30 a 50 $ superturba,nastastie som prave dva vyhral a este aj doobedu asi 120 $ v CG HU NL50,takze som na povodnych 400 euro
-stars ROI takmer 30%
-AP tiez vysoko v pluse
-FT tesne v pluse
-LA okolo 15%
-bodog tiez slusny plus
-neboli to sice ziadne reprezentacne vzorky(cca 200-300 sng),ale aj tak
-na SUN pokri po 200 sng minus 15 %
-napr.vcera som CL so 4k,najprv prehram polku stacku s AA vs 66 a v dalsej hre dorovnam superov push s AK,na flope sa objavi K73 raibow a on drzi 68,turn T,river 9.....
-vazne zvazujem odchod odtial,lebo som sa dostal do total tilt a zacal som hrat 30 a 50 $ superturba,nastastie som prave dva vyhral a este aj doobedu asi 120 $ v CG HU NL50,takze som na povodnych 400 euro
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.