Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Matejov skromny pokrovy blog

Odoslaťod Matej Zavacky 04 Feb 2009 19:14

Vcera viac menej z nudy a kvoli tomu ze som nemohol ist spat lebo frajerka sa ucila na skusku a tak som nesmel zhasnut svetlo som sa regol na turnaj s BI 3$ 6 max na U***et, zucastnilo sa ho 627 ludi a viac menej som pocital s tym ze na zaklade vysky BI nemozno ocakavat nejaku extra kvalitnu hru, ale tych turnajov na U***et je ako safranu a nic ine sa akurat nehralo. Povedal som si ze skusim super AGRO style v ramci novej taktiky, ktorou sa snazim pozmenit svoju strategiu v turnajoch. Nakoniec som tento turnaj vyhral co vynieslo 470$ co za take vstupne je myslim si potesitelne. Aj ked to bol teda riadny vyse 4hod. maraton. Robim si vacsinou aj poznamky k turnajom tentoraz som sa vsak musel okrem neho venovat aj preskusavaniu priatelky tak z toho vzislo. Co si pamatam tak od zaciatku mi chodili brutalne dobre karty az po prvu prestavku asi 5x AA 2x KK 3x AK a vela strednych a nizkych parov este lepsie vsak bolo ze som dost casto flopol set combo draws a este k tomu mi tie esa a kingy chodili v situaciach ked superi drzali QQ AK a podobne, to sa teda hralo :-D ... Ked sme zostavali 6O tak som sa stal cheapleadrom a ostalo to uz az do momentu ked sme ostali traja, tam som trosku klesol ale nakoniec sa postastilo.

Taka zaujimava a dost dolezita ruka ktoru si pamatam: posledni 3 hraci, blindy 5000 - 10000, moj stack okolo 400000, super okolo 600000

Dealer fold
SB raise na 3, 5 BB
Ja som bol BB karty - 10dJd - call
Flop - 825 vsetko clubs
SB - check
Ja - bet 40000
SB - call
turn - A zasa v rovnakej farbe
SB - bet 70000
Ja- raise 170000
SB- po dlhom rozmyslani fold

Na vysvetlenie - read na supera - dost opatrny a celkom dobry hrac. Po jeho raise PF ked bol SB si myslim ze mohol mat siroky range ale znacna cast toho range mohlo byt nejake Ax trebars A5 A10 a podobne. Po flope som si povedal hmm nic moc ak betne tak to foldnem, lenze od neho prisiel necakany check tak si hovorim 1) moze mat bud to netrafene eso a boji sa dat cbet kedze nema poziciu, 2) ma FD ale to by asi betol skor, tak som betol po jeho checku ja 40000 chips, a on call to ma utvrdilo v tom ze ma FD alebo nejaky stredny par alebo AK - A10, no ale po turne tej istej farby a po jeho dost masivnom bete 70000 som mu vysoky flush jednoducho verit nemohol ved naco by ma asi tak chcel vyhnat s takou rukou. Tak som skusil totalny bluff a navysit ho na 3x jeho bet... po dlhom rozmyslani foldol. Co mu typujete co mohol mat? Flush ale nie az taky vysoky? alebo mal to A skor a chcel ma vyplasit?
Prílohy
turnaj.jpg
za 3$ tych 470 potesi :-)
turnaj.jpg (171.63 ) Zobrazená 3602 krát
turnaj1.jpg
zaverecna ruka turnaja
turnaj1.jpg (163.28 ) Zobrazená 3594 krát
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod yegon 04 Feb 2009 19:49

gratz - very nice
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 05 Feb 2009 00:34

musis priatelke vysvetlit, ze by mala mat castejsie skusky, urcite sa potesi ;)
grats
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Renegade 05 Feb 2009 01:38

Gratulacia :good: moc pekny vysledok :) co na to vravela frajerka :srdce:
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod buschle 05 Feb 2009 08:34

:buschle3: pekne ;)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 06 Feb 2009 01:09

v ramci pripravy na pokerportal heads up champions som si zapol dnes multi tourney heads up turnaj na pokergalaxy (palo to je ten co som ti vravel ze tam hraju same fishky a nie je problem sa umiestnit ITM) zucastnilo sa ho 89 hracov musim povedat ze som mal fakt stastie na rybacinky tak sa to podarilo vyhrat - mimochodom uz 2 krat ale poprve na pokergalaxy... najviac som sa zapotil asi v prvom kole kde som klesol az pod polovicu stacku ale potom to slo viac menej bez problemov skoda zasa som nemal zapnutu camtasiu ani poznamky som si nerobil neviem aku ruku by som vyzdvihol - slubujem ze sa v tomto polepsim
Prílohy
heads up turnaj.jpg
fakt tento turnaj kazdemu odporucam - sice zdlhave cakanie z kola na kolo ale kvoli fishkam sa oplati
heads up turnaj.jpg (115.26 ) Zobrazená 3394 krát
Matej Zavacky

Odoslaťod Ricta 06 Feb 2009 02:02

hm, koukám že tvrdě trénuješ.. :) Já do toho pujdu bez přípravy, aspoň mě to vypadnutí v prvnim kole pak nebude mrzet... :lol2:
Obrázok používateľa
Ricta

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod buschle 06 Feb 2009 07:31

Tak teba nechcem v prvom kole Matej Zavacky . :|

Btw - ty pocuvas Mariku Gombitovu ? 8-)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 06 Feb 2009 09:06

buschle napísal:Tak teba nechcem v prvom kole Matej Zavacky . :|

Btw - ty pocuvas Mariku Gombitovu ? 8-)

buschle zasadne pocuvam jemnu muziku pri pokri ktora ma ukludnuje a nie nabudzuje, keby som si dal nejaky tvrdy rock tak idem AI pri prvej ruke
Matej Zavacky

Odoslaťod palo1973 06 Feb 2009 09:19

-super,pekny vysledok, :Bravo: snad sa niekedy premozem,a skusim to aj ja,ale teraz nemam na to cas,a ten soft ma tiez odradza
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!