Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Matejov skromny pokrovy blog
da sa na sharkscope pozerat databaza turnajov na U***et, v zozname herni ho nemozem najst
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
nikde tam nevidim spomenute ze by trackovali Prima/Microgaming network
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dneska na tom istom heads up turnaji som skoncil 6 ale bolo len 70 hracov tak to vynieslo len zhruba 30 €.. ale fakt odporucam sa ho zucastnit je to jazierko a velmi plytke takze rybky sa chytaju velmi lahko
- Matej Zavacky
kolko je podla Vas postacujuca vzorka MTT turnajov pri ktorej sa uz varriance prejavuje pomenej a prevlada skill? viem hypoteticka otazka a viem ze cim viac odohratych tym mensia variabilita ale predsa? su to 10tky? 100vky? 1000cky?
- Matej Zavacky
Nemam to nejak teoreticky zmaknute, ale musia to byt 1000ky imo. A to preto, ze 1000 je mala vzorka aj na SNG, a tu by to malo byt logicky viac. Ale zase zavisi, ak su to deepstacky tak to urcite neplati, lebo tam tam variance nie je taka obrovska, lebo prezijes vela situacii co by si na SNG turbe nemal sancu.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
zavisi od
- poctu ludi v MTT turnaji (cim viac tym vacsi pocet turnajov potrebujes odohrat)
- strukture blindov a dlzke levelov (cim rychlejsie stupaju blindy ty, viac turnajov potrebujes odohrat)
- kvality superov (cim lepsi superi tym nizsia edge a tym viac turnajov treba odohrat)
ak ide o online turnaje s 500-1000 ucastnikmi tak urcite su to tisice ako napisal 7castle, live turnaje s 100-200 ucastnikmi a pomalsou strukturou to budu stovky - ale stale budes akurat vediet ci si winner/looser, na zistenie skutocnej ROI by si potreboval niekolkonasobne viac turnajov a myslim ze je nerealne take mnozstvo odohrat bez toho ze by si sa nezlepsil a tym padom sa ti nezmenila ROI
- poctu ludi v MTT turnaji (cim viac tym vacsi pocet turnajov potrebujes odohrat)
- strukture blindov a dlzke levelov (cim rychlejsie stupaju blindy ty, viac turnajov potrebujes odohrat)
- kvality superov (cim lepsi superi tym nizsia edge a tym viac turnajov treba odohrat)
ak ide o online turnaje s 500-1000 ucastnikmi tak urcite su to tisice ako napisal 7castle, live turnaje s 100-200 ucastnikmi a pomalsou strukturou to budu stovky - ale stale budes akurat vediet ci si winner/looser, na zistenie skutocnej ROI by si potreboval niekolkonasobne viac turnajov a myslim ze je nerealne take mnozstvo odohrat bez toho ze by si sa nezlepsil a tym padom sa ti nezmenila ROI
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
v poslednych mesiacoch som akosi poker musel nechat bokom no cca pred dvoma tyzdnami som sa pre dostatok volneho casu rozhodol vratit naspat.. skusil som si najprv znova nieco postudovat a zistit co som zo svojho "umenia" zabudol . Chcem sa viac sustredit na live popripade na nete na nejake tie kvalifikacie. Po dvoch tyzdnoch znovu dostavania pokerovych informacii do hlavy som sa rozhodol ist na rybacku do Presova do Pokerklubu Monte Carlo. V piatok sa tam hral turnaj s Buy In 5O€. Nebol som tam asi 3 mesiace ale poviem Vam uroven "hracov" nestupla ani o jeden schodik. Celkovo som tam bol 6 krat z toho som 3 turnaje vyhral a raz skoncil 2. . Dvaja hraci su tam taky ze v pohode a nieco o tom vedia ale inak . Na tu 50 €prislo 25 hracov sa mi zda, na spociatku mi vobec nechodili karty no nakoniec po dlhom cakani sa karta obratila a final table uz bola pohoda lahoda.
Take rozhodujuce hry, ktore som si zapamatal :
1) tato ruka je ukazkou "schopnosti" niektorych hracov - blinds - neviem presne ale asi 600 - 1200
- ja BB stack asi 15x BB a na ruku mi prisli 88
- predo mnou dvaja hraci call prvy z LP asi 25- 30x BB druhy call z pozicie dealera, neviem aky mal stack
- ja po ziadnej akcii a len superovych calloch som dal pf AI vzhladom na to aky som mal stack, prvy hrac insta call druhy po dlhom rozmyslani fold
- moj oponent ukazal KK!! z neskorej pozicie slowplayoval KK avsak uz na flope mi prisla 8 a bolo vymalovane, samozrejme on hned na to ze do pi.. ze jak to hrajem ze ked to neviem tak mam na to kaslat a podobne, darmo som mu mohol vysvetlovat ze slowplayovat KK pf je blbost jak drevena palica...
po tejto hre som vsak este padol dost nizko ale prisla nasledujuca hra:
ja BB stack 12x BB, na ruke K6s
dvaja hraci limp jeden z EP a druhy z MP ja samozrejme len check
flop : 9 10 K dve rovnakej farby ale nie tej mojej - tu som si povedal ze mam 12x BB a nemam co stratit top pair je celkom good a ze to zahram na check raise pretoze som si bol isty ze niektory z hracov po mojom checku betne - to bole pri ich style hry viac nez jasne
- hned hrac za mnou betol asi 1/3 potu a dalsi call - hovorim si hmmm maju prinajlepsom ten prvy ma K s niecim a ten dalsi hoci co vratane FD ci SD, avsak pri mojom stave chipov som bol ochotny ist do konfontacie 5O na 50 s FD
- takze po bete a calle nasledoval moj rychly AI s tym ze aj ked ma niekto z nich K tak na takomto koordinovanom flope po mojom insta AI ho foldne.
- prvy hrac ma okamzite dorovnal druhy po dlhom rozmyslani fold
-super ukazal AA! na turne ma vsak zachranil na moje velke stastie druhy K...
- prave tento super je jeden z tych mala ktory v PO poker hrat vedia a tak si aj priznal ze slowplay prinasa svoje rizika... ano mal som v tomto pripade velke stastie lenze ide o to ze ma pustil do hry zadarmo
PONAUCENIE - NO SLOWPLAY PF
- nakoniec som sa s tymto hracom prebojoval az do zaverecneho HU kde sme mali zhruba rovnaky pocet zetonov a tak sme sa dohodli na splite - 50 na 50
koniec koncov - + 363 € na zaciatok potesi a len som sa utvrdil v tom ze tento club musim navstevovat ovela castejsie... because there are so many
Take rozhodujuce hry, ktore som si zapamatal :
1) tato ruka je ukazkou "schopnosti" niektorych hracov - blinds - neviem presne ale asi 600 - 1200
- ja BB stack asi 15x BB a na ruku mi prisli 88
- predo mnou dvaja hraci call prvy z LP asi 25- 30x BB druhy call z pozicie dealera, neviem aky mal stack
- ja po ziadnej akcii a len superovych calloch som dal pf AI vzhladom na to aky som mal stack, prvy hrac insta call druhy po dlhom rozmyslani fold
- moj oponent ukazal KK!! z neskorej pozicie slowplayoval KK avsak uz na flope mi prisla 8 a bolo vymalovane, samozrejme on hned na to ze do pi.. ze jak to hrajem ze ked to neviem tak mam na to kaslat a podobne, darmo som mu mohol vysvetlovat ze slowplayovat KK pf je blbost jak drevena palica...
po tejto hre som vsak este padol dost nizko ale prisla nasledujuca hra:
ja BB stack 12x BB, na ruke K6s
dvaja hraci limp jeden z EP a druhy z MP ja samozrejme len check
flop : 9 10 K dve rovnakej farby ale nie tej mojej - tu som si povedal ze mam 12x BB a nemam co stratit top pair je celkom good a ze to zahram na check raise pretoze som si bol isty ze niektory z hracov po mojom checku betne - to bole pri ich style hry viac nez jasne
- hned hrac za mnou betol asi 1/3 potu a dalsi call - hovorim si hmmm maju prinajlepsom ten prvy ma K s niecim a ten dalsi hoci co vratane FD ci SD, avsak pri mojom stave chipov som bol ochotny ist do konfontacie 5O na 50 s FD
- takze po bete a calle nasledoval moj rychly AI s tym ze aj ked ma niekto z nich K tak na takomto koordinovanom flope po mojom insta AI ho foldne.
- prvy hrac ma okamzite dorovnal druhy po dlhom rozmyslani fold
-super ukazal AA! na turne ma vsak zachranil na moje velke stastie druhy K...
- prave tento super je jeden z tych mala ktory v PO poker hrat vedia a tak si aj priznal ze slowplay prinasa svoje rizika... ano mal som v tomto pripade velke stastie lenze ide o to ze ma pustil do hry zadarmo
PONAUCENIE - NO SLOWPLAY PF
- nakoniec som sa s tymto hracom prebojoval az do zaverecneho HU kde sme mali zhruba rovnaky pocet zetonov a tak sme sa dohodli na splite - 50 na 50
koniec koncov - + 363 € na zaciatok potesi a len som sa utvrdil v tom ze tento club musim navstevovat ovela castejsie... because there are so many
- Matej Zavacky
yegon napísal:yegon Po Feb 09, 2009 12:55 am
..kokos, vtedy bola dobra zima, chvala bohu ze je jun ..srry za spam
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Matej Zavacky napísal:z neskorej pozicie slowplayoval KK avsak uz na flope mi prisla 8 a bolo vymalovane, samozrejme on hned na to ze do pi.. ze jak to hrajem ze ked to neviem tak mam na to kaslat a podobne, darmo som mu mohol vysvetlovat ze slowplayovat KK pf je blbost jak drevena palica...
..lepsie je povedat "mas pravdu, mal som stastie" imo. Naco im hovorit ako maju hrat, aj tak to nepochopia, nikdy neuznaju a este sa aj s donkom pohadas
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
takze klucove hry si uluckoval doggy situacie to preto si taky dobry aha:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.