Holdem manager
Re: Holdem manager
prip. postni sem nejake screeny nastaveni
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
takze na P****Stars ti HUD ide?
-
jj tu ano presne s tym istym nastavenim nevim ale aspon to frci len nech mi skoncil ten loss streak :/
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:jj tu ano presne s tym istym nastavenim nevim ale aspon to frci len nech mi skoncil ten loss streak :/
tak -2 buy-iny za 1400 ruk je uplne zanedbatelna vzorka, cakaju Ta omnoho horsie skusenosti .. niekedy dowswing trva 10 tisice ruk a je to aj 20+ buy-inov
tym som Ti chcel dodat optimizmu
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Hmmm )))
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
pouziva niekto HUD na U***et (Prima) a hrava sng/mtt?
v CG HUD vidim, v sng nie
HUD sa mi zobrazuje pri min 0 nahratych hands, v player preferencies mam standardne zaskrtnute vsetky typy hier a sites..
moze to nejak suvisiet s preferred seating? dikz
v CG HUD vidim, v sng nie
HUD sa mi zobrazuje pri min 0 nahratych hands, v player preferencies mam standardne zaskrtnute vsetky typy hier a sites..
moze to nejak suvisiet s preferred seating? dikz
-
Pokial viem, tak U***et v HM funguje len na CG.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
páni, tak sa rozhodujem, či kúpiť HM alebo nie.
Chcem sa opýtať tých, čo už s ním majú skúsenosti: Hrávam SNG aj na Bodogu a na istej stránke som sa dočítal, že pri používaní HM bude s Bodogom problém, pretože sa z Bodogu nedá hand history ukladať na hard disk a tým pádom HM nevie sťahovať hand history, čiže mi pri hre na Bodogu bude nanič.
Na druhú stranu na oficiálnej stránke HM ( http://www.holdemmanager.net/ ) som Bodog našiel medzi supported sites, takže som teraz zmätený
Viete mi v tom urobiť niekto jasno? A do akej miery dokážem na Bodogu využiť HM, ak sa z neho nedá sťahovať hand history do HM?
Chcem sa opýtať tých, čo už s ním majú skúsenosti: Hrávam SNG aj na Bodogu a na istej stránke som sa dočítal, že pri používaní HM bude s Bodogom problém, pretože sa z Bodogu nedá hand history ukladať na hard disk a tým pádom HM nevie sťahovať hand history, čiže mi pri hre na Bodogu bude nanič.
Na druhú stranu na oficiálnej stránke HM ( http://www.holdemmanager.net/ ) som Bodog našiel medzi supported sites, takže som teraz zmätený
Viete mi v tom urobiť niekto jasno? A do akej miery dokážem na Bodogu využiť HM, ak sa z neho nedá sťahovať hand history do HM?
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.