Hufelix, tak ak ta zaujimali moje myslienkove pochody, tak ti to rad upresnim
hru mam ulozenu, tak by som len trochu chcel upresnit niektore detaily, ktore si neuviedol moc presne
blindy boli 1000/500
pri stole 6 hracov
Hufelix: 7 265
Hakespo: 16 280
Ja na UTG som siel Raise 2xBB s A2s.
Toto je uznavam jediny moment ktory sa tu da teraz rozoberat ci bolo vhodne alebo blbost ist v tejto situacii s mini-raise. To by sme este museli analyzovat aj vysku stackov ostatnych a ich sposob hry.
Ty na pozici za mnou ALL-IN ostatni FOLD.
A tu nastala teda situacia, kedy som sa potreboval rozhodnut co s tym. V pote bolo nejakych 10k a rozhodnutie bolo ci dorovnat 4k na all-in. Vzhladom na tvoj stack, ktory bol uz len 7xBB je normalne, ze sa hrac pusti do all-in aj s niecim ako je KQ, kde by bola vyhoda na mojej strane. Pocital som samozrejem ze zrejme mas nejake vysoke Ax alebo nejaku dvojicu, vtedy by som bol v nevyhode ja. Ked si to prepocitame k tvojmu AJs, pravdepodobnost na vyhru som mal 33.4%, pomer dorovnania k vyske potu bol cca 40%. Bol som v urcitej nevyhode, ale dorovnanie na all-in v tomto pripade zasa az taka brutalna blbost teda nebola. Bohuzial, v tomto pripade som sa do tych mojich 33.4% sance, samozrejme so stastim nejako vtesnal ;/
Uz by som len chcel dodat, ze poker sa v podstate stale len ucim, takze dik aj za tento nazor.
Hufelix, mnoho zdaru v dalsich hrach a samozrejme aj ostatnym.