Ako správne hrať A2-A9

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ako správne hrať A2-A9

Odoslaťod Komedia 11 Feb 2009 17:30

Komedia napísal:Tento lanok ste sem nemali radsej ani pisat lebo je radost hrat s ludmi co calluju 3bet mojho AK s A8off obzvlast ked flop prinesie A :Bravo:

Hravam iba live, internet mi nejako nesedí takze proti frantikom moc nehravam :P ale aj slovaci to maju v oblube :fish:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Hakespo 12 Feb 2009 16:18

Hufelix, tak ak ta zaujimali moje myslienkove pochody, tak ti to rad upresnim ;)
hru mam ulozenu, tak by som len trochu chcel upresnit niektore detaily, ktore si neuviedol moc presne

blindy boli 1000/500
pri stole 6 hracov
Hufelix: 7 265
Hakespo: 16 280

Ja na UTG som siel Raise 2xBB s A2s.
Toto je uznavam jediny moment ktory sa tu da teraz rozoberat ci bolo vhodne alebo blbost ist v tejto situacii s mini-raise. To by sme este museli analyzovat aj vysku stackov ostatnych a ich sposob hry.

Ty na pozici za mnou ALL-IN ostatni FOLD.

A tu nastala teda situacia, kedy som sa potreboval rozhodnut co s tym. V pote bolo nejakych 10k a rozhodnutie bolo ci dorovnat 4k na all-in. Vzhladom na tvoj stack, ktory bol uz len 7xBB je normalne, ze sa hrac pusti do all-in aj s niecim ako je KQ, kde by bola vyhoda na mojej strane. Pocital som samozrejem ze zrejme mas nejake vysoke Ax alebo nejaku dvojicu, vtedy by som bol v nevyhode ja. Ked si to prepocitame k tvojmu AJs, pravdepodobnost na vyhru som mal 33.4%, pomer dorovnania k vyske potu bol cca 40%. Bol som v urcitej nevyhode, ale dorovnanie na all-in v tomto pripade zasa az taka brutalna blbost teda nebola. Bohuzial, v tomto pripade som sa do tych mojich 33.4% sance, samozrejme so stastim nejako vtesnal ;/

Uz by som len chcel dodat, ze poker sa v podstate stale len ucim, takze dik aj za tento nazor.

Hufelix, mnoho zdaru v dalsich hrach a samozrejme aj ostatnym.
Hakespo

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 12 Feb 2009 16:36

moj pohlad na vec:

1.miniraise s A2 na utg je najhorsie co moze byt,co takym move chces dosiahnut?

2.ak spravne pocitam,mal si dorovnat 5200,cim si riskoval polovicu stacku

3.ano so 7 BB je v jeho resteal range aj KQ,mozno KJ(mozno ani to nie,lebo raisujes z UTG,a musi predpokladat,ze nieco mas,ine by bolo keby to bolo CO vs.Button alebo SB vs BB),ale ovela castejsie su to pary a vyssie A a taketo dorovnanie urcite nebude dlhodobo ziskove,nehovoriac o tom,ze Hufelix ma pomerne tight image,a ak si ho aj nepoznal,nepredpokladam,ze by sa v tom turnaji nejako blaznil,cize ak si uz aj urobil na zaciatku ten sialeny miniraise,mal si to jednoznacne zlozit :fish:

4.ten call vzhladom na vysku potu by bol snad ok,keby si mal nejakych 25k stack,ale nie 16k,hlavne ked si bol voci jeho range beznadejne pozadu
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod mr_kaktus 12 Feb 2009 16:50

chcel som napisat nieco velmi podobne ako palo.....btw. trochu som si pozrel % v poker kalkulacke a najlepsie co ti vychadzalo bolo cca 60:40 v tvoj prospech (v pripade QKo a horsich kariet s ktorymi mohol ist AI) aj v pripade ze odhliadneme od toho minraisu je to podla mna dost zly move - to dorovnanie AI.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Hakespo 12 Feb 2009 18:52

njn, tak som to dokonca teraz aj zle uviedol, jasne ze na dorovnanie bolo 5200. Takze uznavam, ze aj ten vstup do hry aj ten call na all-in z mojej strany nebolo teda nic moc. :poklona:
Hakespo

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 12 Feb 2009 19:50

Hakespo napísal:njn, tak som to dokonca teraz aj zle uviedol, jasne ze na dorovnanie bolo 5200. Takze uznavam, ze aj ten vstup do hry aj ten call na all-in z mojej strany nebolo teda nic moc. :poklona:

-to bol len detail tych 5200,miesto 4000,horsi bol ten miniraise a aj ten call,dolezite je,ze sa poucis z toho,kukni moj blog,tam je dost podobna situacia,kde som pushol AJ a nestacilo,cize A2 pri takejto vyske stackov a blindov je z UTG VZDY FOLD !!!

-gl :gl: ,snad sa niekedy stretneme pri stole
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!