Phil Galfond alias OMGClayAiken

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Phil Galfond alias OMGClayAiken

Odoslaťod 7castle 13 Feb 2009 12:26

palo1973 napísal:-inak ani ja takychto prilis sebavedomych 20tnikov,ktori si myslia,ze im patri svet nemusim,avsak tu mu davam zapravdu,ze urcite musel byt nastvany,ked tvorcovia uprednostnia radsej hraca ako Mike Matusow,lebo vela kecia alebo Sammyho Farhu,pretoze jeho VPIP sa blizi ku 100 %

Palo z coho usudzujes ze je prilis sebavedomy?

Ja som si precital len ten jeden jeho clanok co je tu linknuty, ale na to ze je predpokladam jeden z top 5-10 online cash hracov je velmi skromny...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod TexasHoldi 13 Feb 2009 13:07

Tipujem ze mal za sebou solidne zazemie, kedze zacinal tam kde vacsina z nas chce skoncit...na NL 1000 ;)
TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 13 Feb 2009 13:17

-podla vyjadreni ako tieto:o tom naramku,ako ho vyhral,a ciastocne aj o tej jeho kritike na HSP,myslim,ze by mohol mat trochu viac pokory,zdrave sebavedomie je fajn vlastnost,avsak musi mat iste hranice(priznavam,ze ho natolko nepoznam,tak neviem,ci ich prekracuje)

-avsak ten suboj hola crew vs.kid,gus,phill hellmuth by bol zaujimavy,a najlepsie dvojkolovo,live a aj online,
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 13 Feb 2009 13:34

-este dodam,ze yegon bude mat asi pravdu,ked s nim videl nejake rozhovory,ja totiz len citam a aj to v nemcine,cize aj prekladom to moze vyzniet inak

-ale vyjadrenie:"viem,aky je naramok ceneny,tak som si aj ja jeden vyhral" je dost odvazne,pri pocte hracov aky tam hra,nehovoriac o tom,ze mnoho naozaj dobrych hracov sa snazi ovela dlhsie a nepodari sa im to,cize podla mna je ovela dolezitejsie a viac svedci o kvalite hraca,pravidelne zarabat pokrom niekolko 10-tok tisic $ mesacne ako vyhrat(casto je nevyhnutne stastie) ten bracelet
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod MiskoKvo 14 Feb 2009 12:33

chlapci ja len to ze skuste ist na highstakesdb (databaza profitov) a dajte si profity za posledny rok (viac ako 365dni) .... na prvom mieste je OMGClayAiker skoro 8 000 000$ na druhom Phil Ivey s 7,5m ... podla mna je to jeden z top 5 hracov na svete ... kludne mozem povedat ze by som ho priprovnal k Phil Iveymu ... jediny rozdiel je ze on kasle na niaku reklamu a multimedizaciu,nehrava tolko live preto neni tak znamy ako Ivey ...ale skilovo je uricte na rovnakej mozno vysej urovni ...chlapcovi patri uplny respekt a podla mna ma viac ako 100% pravdu ze henty grinderi co sa vygrindili postupne na tie vyoske limity vedia take veci o ktorych sa hracom ako Brunson,Helmuth,Farha ani nesnivalo... nehram cash game ale fim ze taky brunson vo svojich knihach moc nespominal o 3bet a milion inych statistikach ktore sa vyuzivaju pri HUD a ktory tito mladici ovladaju a davaju neskutocne ready len vdaka niakym cisielkam o ktorych live velikani nemaju ani paru... takze sa priklanam k jeho nazoru ze top online hraci schovaju do vrecka profi live hracov... sa kuknite kdo teraz vyhrava WSOP a podobne sutaze? 21 rocny Dan ...druhy bol 23 rocny rus ... ktory skoncil 2hy na WSOP europe etc...
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod MiskoKvo 14 Feb 2009 12:37

a este k ludom co napisu nieco na sposob... ze live hraci davaju live ready podla toho ako betujes,potis sa etc....

tak natoto rychlo zabudnite ... taky profi netovy multytableri robia rozhodnutia do par sekund s kludnou hlavou a este ich to aj bavi... dat nanom opodstatneny read je nemozne ....

SAMOZREJME MYSLIM CASH GAME nie TURNAJe... bo v turnajoch vplyva viac stress kvoli blajndom,bubble....
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Odoslaťod yegon 14 Feb 2009 12:44

"viem,aky je naramok ceneny,tak som si aj ja jeden vyhral"

no tak to bol skoro urcite bud zly preklad alebo si robil srandu

inak vyhral myslim 5k PLO rebuy alebo nejaku taku podobnu hodne drahu zverinu kde nebolo az tolko hracov ale zase vsetko co tam hralo boli zname hlavy

tiez by som povedal ze nieco hovori aj fakt ze durrr vo svojej HU "open" challenge vyslovene povedal ze galfond je jediny hrac proti ktoremu hrat nebude

inak od 16-teho bezi poker after dark cash game kde hra raptor/cts/greenplastic (vsetko high stakes online instruktori z cardrunners) proti live hracom NL 200/400 so 100k stackmi. Myslim ze hraju proti brunsonovi/elezrovi + typkovi so uvadza HSP

celkom sa na to aj tesim
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod MiskoKvo 14 Feb 2009 12:52

durrrr v jednom rozhovore zdvovodnil ze su s Aikenom velmo dobry kamarati a preto proti nemu nechce hrat a v tomto clanku je tiez spomenute ze su velmo dobry kamosi
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Odoslaťod palo1973 14 Feb 2009 12:57

MiskoKvo napísal:durrrr v jednom rozhovore zdvovodnil ze su s Aikenom velmo dobry kamarati a preto proti nemu nechce hrat a v tomto clanku je tiez spomenute ze su velmo dobry kamosi

-myslim,ze to bol pravy dovod,neviem vsak ci v sa aj v normalnych online partiach vzajomne vyhybaju,myslim,ze asi nie
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 14 Feb 2009 13:04

-misko a s tym co si napisal sa da len suhlasit(live vs.online) akurat s tym poslednym moc nie,ze vyhravaju stale mladi,vyhravaju preto,ze ich je drviva vacsina,ja mam 36 a na turnajoch napr. so 100 ludmi patrim vzdy medzi 10 najstarsich,takze je pravdepodobnejsie,ze to vyhra mlady
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!