Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Také problemy ,ako na tejto herni som ešte nikde nemal. Nie a nie vložiť si tam peniaze, nedá sa cez VISA ani Moneybookers.
Suport mi nijako rozumne nepomohol. Skuste niekto poradiť ,ako si sem vkladáte peniaze vy ?????????
Suport mi nijako rozumne nepomohol. Skuste niekto poradiť ,ako si sem vkladáte peniaze vy ?????????
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
v pohode cez MB ziaden problem ani zo supportom
- barth3z
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
swain napísal:Také problemy ,ako na tejto herni som ešte nikde nemal. Nie a nie vložiť si tam peniaze, nedá sa cez VISA ani Moneybookers.
jakto ze ti nejde vlozit cez moneybookers... , mas moneybookers email rovnaky ako email pri registracii do herne ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:swain napísal:Také problemy ,ako na tejto herni som ešte nikde nemal. Nie a nie vložiť si tam peniaze, nedá sa cez VISA ani Moneybookers.
jakto ze ti nejde vlozit cez moneybookers... , mas moneybookers email rovnaky ako email pri registracii do herne ?
Ano mam rovnaký e-mail , ale nejde mi to.
Ono ma to pri tom ako chcem vložiť vobec nepresmeruje na stranku Moneybookers a pošle ma to skusiť to znova , ale to už robím asi týžden a nič.
Niečo podobne sa mi stalo aj na P****Stars , len už si na to presne nepamatám. Ale tam mi vypísalo aby som skopíroval odkaz čo tam bol napísaný a vložil ho do noveho okna prehliadača a tam sa mi otvoril Moneybookers.
Nemám niečo nastavené vo Windovs ,nejakú bezpečnosť alebo čo , čo by som nemal mať ,aby ma to samo presmerovalo ?
- swain
skus cez iny prehliadac
-
načo prehliadač ved prachy sa vkladaju v herni , nie cez prehliadač........
- swain
Vidis chcu ti tu ludia poradit a este sa ti nepaci. Proste skus iny prehliadac ako ti poradil buschle.
Mne sa tiez velakrat stalo, ze niektore stranky ktore napr. FF nezobrazi IE s nimi nemalo ziaden problem a to nemam ziadne blokovania ani nic. Proste to skus a uvidis.
Mne sa tiez velakrat stalo, ze niektore stranky ktore napr. FF nezobrazi IE s nimi nemalo ziaden problem a to nemam ziadne blokovania ani nic. Proste to skus a uvidis.
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Luucifer napísal:Vidis chcu ti tu ludia poradit a este sa ti nepaci. Proste skus iny prehliadac ako ti poradil buschle.
Ved dobre , nie že sa mi nepáči , len neviem ,ako to urobiť s tým prehliadačom.
Možno som lama. Ved ked chcem vložiť peniaze na F****Tilt , otvorím si ich pokeroveho klienta a všetko robím v nom ,nie v internetovom prehliadači,hmmm......Nemám zapnutý žiadny IE alebo niečo iné.
Jak to je teda ???
- swain
ked , kliknes na zaplatenie cez moneybookers tak ta to presmeruje (aspon malo by ta to presmerovat na internetovy prehliadac) ktory mas ako defaultny prehliadac , mozno mas nieco zle nastavene v tom ktory pouzivas , preto je najlepsie nainstalovat Firefox alebo operu a ked sa ta to opyta na konci istalacii ze ci to ma byt defaultny prehliadac tak daj ano, mozno ti to cez neho pojde.
-
este ma napadlo ak mas IE, obcas ziada o povolenie takym riadkom, ktory sa zjavi hned pod menu explorera.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.