Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod swain 14 Feb 2009 20:24

Také problemy ,ako na tejto herni som ešte nikde nemal. Nie a nie vložiť si tam peniaze, nedá sa cez VISA ani Moneybookers.
Suport mi nijako rozumne nepomohol. Skuste niekto poradiť ,ako si sem vkladáte peniaze vy ?????????
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod barth3z 14 Feb 2009 21:04

v pohode cez MB ziaden problem ani zo supportom
barth3z

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 14 Feb 2009 21:10

swain napísal:Také problemy ,ako na tejto herni som ešte nikde nemal. Nie a nie vložiť si tam peniaze, nedá sa cez VISA ani Moneybookers.
Suport mi nijako rozumne nepomohol. Skuste niekto poradiť ,ako si sem vkladáte peniaze vy ?????????

jakto ze ti nejde vlozit cez moneybookers... , mas moneybookers email rovnaky ako email pri registracii do herne ?
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod swain 14 Feb 2009 23:00

buschle napísal:
swain napísal:Také problemy ,ako na tejto herni som ešte nikde nemal. Nie a nie vložiť si tam peniaze, nedá sa cez VISA ani Moneybookers.

jakto ze ti nejde vlozit cez moneybookers... , mas moneybookers email rovnaky ako email pri registracii do herne ?

Ano mam rovnaký e-mail , ale nejde mi to.
Ono ma to pri tom ako chcem vložiť vobec nepresmeruje na stranku Moneybookers a pošle ma to skusiť to znova , ale to už robím asi týžden a nič.
Niečo podobne sa mi stalo aj na P****Stars , len už si na to presne nepamatám. Ale tam mi vypísalo aby som skopíroval odkaz čo tam bol napísaný a vložil ho do noveho okna prehliadača a tam sa mi otvoril Moneybookers.
Nemám niečo nastavené vo Windovs ,nejakú bezpečnosť alebo čo , čo by som nemal mať ,aby ma to samo presmerovalo ?
swain

Odoslaťod buschle 15 Feb 2009 00:17

skus cez iny prehliadac
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod swain 15 Feb 2009 01:00

načo prehliadač ved prachy sa vkladaju v herni , nie cez prehliadač........
swain

Odoslaťod Luucifer 15 Feb 2009 02:40

Vidis chcu ti tu ludia poradit a este sa ti nepaci. Proste skus iny prehliadac ako ti poradil buschle.
Mne sa tiez velakrat stalo, ze niektore stranky ktore napr. FF nezobrazi IE s nimi nemalo ziaden problem a to nemam ziadne blokovania ani nic. Proste to skus a uvidis. ;)
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod swain 15 Feb 2009 09:59

Luucifer napísal:Vidis chcu ti tu ludia poradit a este sa ti nepaci. Proste skus iny prehliadac ako ti poradil buschle.
Mne sa tiez velakrat stalo, ze niektore stranky ktore napr. FF nezobrazi IE s nimi nemalo ziaden problem a to nemam ziadne blokovania ani nic. Proste to skus a uvidis. ;)

Ved dobre , nie že sa mi nepáči , len neviem ,ako to urobiť s tým prehliadačom.
Možno som lama. Ved ked chcem vložiť peniaze na F****Tilt , otvorím si ich pokeroveho klienta a všetko robím v nom ,nie v internetovom prehliadači,hmmm......Nemám zapnutý žiadny IE alebo niečo iné.
Jak to je teda ???
swain

Odoslaťod buschle 15 Feb 2009 10:39

ked , kliknes na zaplatenie cez moneybookers tak ta to presmeruje (aspon malo by ta to presmerovat na internetovy prehliadac) ktory mas ako defaultny prehliadac , mozno mas nieco zle nastavene v tom ktory pouzivas , preto je najlepsie nainstalovat Firefox alebo operu a ked sa ta to opyta na konci istalacii ze ci to ma byt defaultny prehliadac tak daj ano, mozno ti to cez neho pojde.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod buschle 15 Feb 2009 10:44

este ma napadlo ak mas IE, obcas ziada o povolenie takym riadkom, ktory sa zjavi hned pod menu explorera.
Obrázok používateľa
buschle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!