P*R Poker
Re: vyskusal som stiahnut
Ja som tam hraval a suhlasim s Rochem a mysli, ze uz to nie je taky rybnik ako kedysi, zhorsili teda predlzili vyber, posledne 2 ci 3 az po urgencii, sice takmer hned po nej, ale podla mna je to znak neserioznosti
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
P*R
hram na P*R uz 3ti mesiac a som velmi spokojny celkovo aj so Softverom aj s Turnajmi aky si mozete na tejto herni zahrat. Softver neojebava ako na U***et a Ipokri a nieje tam tiez pravidlo ze A2 nabije moje KQ na flope s straight drawom alebo flush drawom, hovorim stane sa ale nie 3 krat po sebe... No P*R som verny Moj nick Skallo18 Gl
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
P*R
Aj mne sa P*R celkom páči, celkom najlepšie je, že keď sa človeku nedarí, môže tresknúť päsťou do stola (/bosh) alebo niekoho zrušiť (/shutup) :-).
Dobré sú TERMINATOR turnaje, akasi kombinacia CG a MTT...aj keď človek skončí hlboko v poli porazených, môže byť v turnaji plusový...
Z osobnej skusenosti sa mi javi soft "spravodlivejsi", menej divokých bad beatov...
Vážnym problémom je občasná strata spojenia, niekedy fakt na slaktrafenie...
Ale grafika v porovnaní s inými herňami, tak to je úplne iný level, totálna jednička v online pokri!
Dobré sú TERMINATOR turnaje, akasi kombinacia CG a MTT...aj keď človek skončí hlboko v poli porazených, môže byť v turnaji plusový...
Z osobnej skusenosti sa mi javi soft "spravodlivejsi", menej divokých bad beatov...
Vážnym problémom je občasná strata spojenia, niekedy fakt na slaktrafenie...
Ale grafika v porovnaní s inými herňami, tak to je úplne iný level, totálna jednička v online pokri!
- iggbud
- Založený: Apr 2007
Re: P*R Poker
tiez som uz hral s takymi typkami... nie na P*R ale na paradise kde hravam... a ten sa tiez dopracoval az k all in tak som len tak sedel so zatatymi zubami a potom som sa este 10 minut rehotal ze co je to za tlka... mal nejake 3 5 alebo take nic moz.... no som to mal proste problem pochopit...moj nazor je ze obycajne su to nejaky amateri ktory si myslia ze bluff je najdolezitejsi na tejto hre...
- party77
- Založený: Okt 2008
Zdravim... tak som sa konecne odhodlal si vyskusat hranie v tejto poker herni, ale nejako sa nedari. Stiahnem si hernu, dam instal ktory je neskutocne dlhy a ked to konecne doinstaluje a ja sa snazim dat new account tak nic... nic sa nedeje... ziadna odozva... kde sa mohla stat chyba?
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
one... som si to pre tu srandu stiahol... a mne sa to nepaci... neda sa tam to 3D vypnut? je to extremne neprehladne..... neda sa tam zapnut nejake jednoduche zobrazenie?
- vobluda
- Založený: Sep 2008
kolko asi trva vyplatenie penazi z P*R na moneybookers? dal som si poslat peniaze v piatok a dnes je už utorok a stale nič
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.