P*R Poker

Diskusia k herni P*R poker

Re: vyskusal som stiahnut

Odoslaťod 1zart1 25 Sep 2008 14:46

Ja som tam hraval a suhlasim s Rochem a mysli, ze uz to nie je taky rybnik ako kedysi, zhorsili teda predlzili vyber, posledne 2 ci 3 az po urgencii, sice takmer hned po nej, ale podla mna je to znak neserioznosti
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

to Zart

Odoslaťod Juraj25 25 Sep 2008 21:28

Ja som vyberal par krat na moneybookers a bez najmensieho problemu. Vacsinou hravam omahu, ale myslim si ze su tam dost slabi hraci, ale pozor na luck effect. Pre mna jedna vyhoda nie su tam rebuy turnaje.
Juraj25

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

P*R

Odoslaťod Pokermaster 29 Sep 2008 20:33

hram na P*R uz 3ti mesiac a som velmi spokojny celkovo aj so Softverom aj s Turnajmi aky si mozete na tejto herni zahrat. Softver neojebava ako na U***et a Ipokri a nieje tam tiez pravidlo ze A2 nabije moje KQ na flope s straight drawom alebo flush drawom, hovorim stane sa ale nie 3 krat po sebe... No P*R som verny Moj nick Skallo18 Gl
Pokermaster

Založený: Nov 2007

P*R

Odoslaťod iggbud 30 Sep 2008 07:01

Aj mne sa P*R celkom páči, celkom najlepšie je, že keď sa človeku nedarí, môže tresknúť päsťou do stola (/bosh) alebo niekoho zrušiť (/shutup) :-).
Dobré sú TERMINATOR turnaje, akasi kombinacia CG a MTT...aj keď človek skončí hlboko v poli porazených, môže byť v turnaji plusový...
Z osobnej skusenosti sa mi javi soft "spravodlivejsi", menej divokých bad beatov...
Vážnym problémom je občasná strata spojenia, niekedy fakt na slaktrafenie...
Ale grafika v porovnaní s inými herňami, tak to je úplne iný level, totálna jednička v online pokri!
iggbud

Založený: Apr 2007

Re: P*R

Odoslaťod akantis 01 Okt 2008 15:32

ludia prosim vas kay je najmenši vkald na P*R-ko rad by som i tam nieco poslal ale neviem kolko je minimum
akantis

Založený: Okt 2008

P*R Poker

Odoslaťod Juraj25 17 Okt 2008 20:07

Hra niekto Oktoberfest turnaje na P*R?
Juraj25

Re: P*R Poker

Odoslaťod party77 03 Nov 2008 17:07

tiez som uz hral s takymi typkami... nie na P*R ale na paradise kde hravam... a ten sa tiez dopracoval az k all in tak som len tak sedel so zatatymi zubami a potom som sa este 10 minut rehotal ze co je to za tlka... mal nejake 3 5 alebo take nic moz.... no som to mal proste problem pochopit...moj nazor je ze obycajne su to nejaky amateri ktory si myslia ze bluff je najdolezitejsi na tejto hre... :roll:
party77

Založený: Okt 2008

Odoslaťod eduard666 17 Dec 2008 15:50

Zdravim... tak som sa konecne odhodlal si vyskusat hranie v tejto poker herni, ale nejako sa nedari. Stiahnem si hernu, dam instal ktory je neskutocne dlhy a ked to konecne doinstaluje a ja sa snazim dat new account tak nic... nic sa nedeje... ziadna odozva... :sanka: kde sa mohla stat chyba? :wtf:
eduard666

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod vobluda 15 Feb 2009 14:10

one... som si to pre tu srandu stiahol... a mne sa to nepaci... neda sa tam to 3D vypnut? je to extremne neprehladne..... neda sa tam zapnut nejake jednoduche zobrazenie?
vobluda

Založený: Sep 2008

Odoslaťod mirolc 02 Jún 2009 14:53

kolko asi trva vyplatenie penazi z P*R na moneybookers? dal som si poslat peniaze v piatok a dnes je už utorok a stale nič :wall:
mirolc

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PKR Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!