Phil Galfond alias OMGClayAiken

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Phil Galfond alias OMGClayAiken

Odoslaťod dzejkej 16 Feb 2009 00:44

A Hansen za den prehral 1.2 miliona, Antonius prehral za mesiac takmer 2 miliony, taktiez ICallSoWhat, David Benyamine, atd. mali mesiace, kde boli v minuse miliony. Proste brutalna variance. KRANTZ tiez spominal, ze je to psycho, ked tam clovek prehra za 15 minut 3 buy-iny, co je suma, ktoru nasetril na nie nosebleed limitoch za mesiac :omg: .

Ale tak Ty si sa rozhodol, ze je to bad player a mna on neplati ako obhajcu. Ono ta diskusia stratila uz davno zmysel, ale tak uvedomujem si to bohuzial az teraz :fish: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Feb 2009 00:55

Lizu84 napísal:ale nikto z nich neprehral za mesiac viac nez 3,5 M tak co tu :fish: radsej sa pridaj na stranu :gl: :gl: :gl: :gl: a tiez raz mozno budes v profite

Neda mi to .. nemozem spat a mam chut pisat :wall: .

Mas pravdu, ze neprehrali tolko, lenze ani tolko predchadzajuci rok nezarobili, ked si to prepocitas na percenta zo zisku za minuly rok, tak zistis, ze nie je na tom najhorsie ;) .

A ja sa netuzim pridat na tu stranu, moje vedomosti su na urovni jednobunecnych organizmov v porovnani s tymi hracmi a ked Phil Ivey povie, ze durrrr je minimalne vyrovnany super, tak sa s nim hadat nebudem. A kazdy vie, ze Phil Ivey je poloboh :crazy: .

No ja sa do toho zoznamu najblizsich par zivotov nechystam. Ja si vystacim skromne s NL1K :angel: :D .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 16 Feb 2009 01:28

Lizu84 napísal:..dufam ze Ivey vyhra v tom challenge proti durrrr...to je vsetko

no ja netuzim, aby vyhral ktokolvek z nich .. kludne moze niekto z toho HU odist uplne svorc a nechcel by som, aby sa z hracov inspirujucich zvysok stali nejaki bezdomovci :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod buschle 16 Feb 2009 08:02

Zaujimava tabulka :)
Musim sa polepsit
Prílohy
highstakes08.jpg
highstakes08.jpg (31.95 ) Zobrazená 2386 krát
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod buschle 16 Feb 2009 08:11

Inak teraz ma Top formu Sami Kelopuro aka "Larsluzak" -nikto sa nejak nema snim hrat na FT 500/1000 HU
dokonca si myslim ze mozno prijme durrrovu stavku.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Feb 2009 09:48

Si trafil .. uz cca mesiac je to zname ;).

Also, in an interview with CardPlayer, Dwan reveals another player who will join Benyamine, Antonius and Ivey: Finnish poker pro Sami Kelopuro, also known as LarsLuzak will also play against durrrr.

http://www.pokerstrategy.com/news/world ... rrrr_14400
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Komedia 16 Feb 2009 16:28

to je fajn si tak verit...vlozit do hry s kazdym hracom 1.5mega a prípadne vyhrať 0.5 mega...vlozí do celej hry zatial 6 mega s ocakavanou vyhrou 2 melony...vyhodné... :wall:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Veľká zvada včera na Gusovom PLOH stole.

Odoslaťod scorpiorado 20 Mar 2009 11:06

Včera bola brutálna zvada na slole Gusa Hansena, keď Gus "zda sa" obvinil Galfolda (omgclayaiken) a danga (uridangera) z podvádzania. Trosku do ohňa prilievali Phill Ivey, pichol si aj durr. neskutočne silné obsadenie na gusovom stole 500/1000 PLOH. Bol plný stôl ( 8 ludi ).

Podstata problému: Hansen betoval $3,500 preflop s Jd 9s 8d 7h. Dang za ním call s Qs Qh 8s 8c, Phil call a Galfond reraise na $18,000 with As Ac Ks7c.
Hansen urobil call a Urindanger all in $48,144, phil fold, OMGClayAiken All in s $167,432, a Hansen dorovnal čo mal na stole 80,985 stack.

Board K 7 4 5 2 and OMGClayAiken zobral $251 615.

Na čo si hráči napísali:

Gus Hansen: too suspicious for me
Gus Hansen: nice play guys
Gus Hansen: and somehow they both were quiet
Phil Ivey: definitely collusion lol
Urindanger: you're an idiot
Gus Hansen: If you think the QQ88 is a good play
there you wouldnt have any money
Gus Hansen: thats why it is strange
Gus Hansen: but hey whatever I just have to quit
Phil Ivey: nooo
Phil Ivey: i will transfer u the 85k u jus lost
Phil Ivey: call it a gift

Vraj nie je celkom jasné či Hansen bol len v extremnom tilte albo či skutočne obvinil OMGClayAiken a Urindanger z kolúzie.

Pre úplnosť treba povedať, že to by nebol durr aby si nepichol do gusa a nezačal obhajovať dangov all in.

Asi by tak nesoptil keby posledna karta bola 6.

A tak sa chlapci bavia.

Chcel som ale iné. Hrať online pri súčasných telekomunikačných možnostiach môže byť niekedy dosť nebezpečné a preto si pri výbere stole resp počas hry treba všímať aj take detajy ako mesto, štát, podozrivé all iny.
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 20 Mar 2009 11:36

-mas pravdu a vsetko podozrive napisat hned na support,vcera v DoN sme mali traja rovnake stacky a jeden bol masivny CL,jeden z hracov pisal,ze potrebuje tie $$$ a ze je broke,a aby mu foldoval ked je on BB a ten mu pisal ze ok,a aj to naozaj asi 3x urobil,myslim,ze je to jasna collusion a aj som napisal na live chat,otazka je vsak,ci to herne naozaj nejako riesia
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Pepi 20 Mar 2009 12:00

palo1973 napísal:myslim,ze je to jasna collusion a aj som napisal na live chat,otazka je vsak,ci to herne naozaj nejako riesia

riesia... A toto bude dost jasny pripad. Treba napisat na support.
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!