S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
uff to by som asi nepolozil
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:uff to by som asi nepolozil
no ja som sa stretol s 3 nazormi a zatial kazdy uuuplne iny a reku, ze vyber si
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
..mne to zas vychadza na QQ, co ine by mohol tak sialene taky nit zahrat
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
No ja som pocital range z jeho UTG raise a fold to 3bet a vyslo mi to okolo 99+, AQ+. Kedze ne4betuje ani prd, tak to zuzit nejak neviem. Ak by takto hral 99+, tak je otazka, ci by takto zahral AK dostatocne casto, aby to bol na riveri call. Ak by tak zahral AK v 1/4 pripadov, tak je to prakticky break-even call, ak sa nemylim. Ak takto AK nehra, tak je to easy fold. Neviem, do akej miery su moje uvahy spravne.
Otazka teraz je .. ak calluje dajme tomu tych 99+, AQ+, je 3bet namieste? Je taktiez ok hra na flope a turne? Chcel by som vediet ako by ste hrali JJ proti takemuto nitovi pred flopom, pripadne na flope v raisovanom pote a ak ste sa vybrali 3bet cestou, co by ste urobili. JJ sucks.
Otazka teraz je .. ak calluje dajme tomu tych 99+, AQ+, je 3bet namieste? Je taktiez ok hra na flope a turne? Chcel by som vediet ako by ste hrali JJ proti takemuto nitovi pred flopom, pripadne na flope v raisovanom pote a ak ste sa vybrali 3bet cestou, co by ste urobili. JJ sucks.
-
dzejkej napísal:JJ sucks.
s tymto suhlasim..
nerad 3betujem JJ/AQ nitty hraca ked som IP (ak ma 4betne som dead)..vsetko ostatne tak ako ty
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-
Je mile, ze si si dal s tou analyzou tolko prace .
No je to $15 do $42 potu, ak to teda nieco zmeni . Ja som hore napisal tie ranges a by ma zaujimalo, ci si naozaj myslis, ze tam dostatocne casto vyhravam na ten call. Taktiez by som rad vedel, ci to 3betujes proti 9% UTG raiserovi JJ a ci by si flop a turn hral tak isto a rozdiel je teda na riveri. Ty si 2x zopakoval, ze by si to nepolozil, lenze si nenapisal, ci by si sa do tej situacie vobec dostal .
No je to $15 do $42 potu, ak to teda nieco zmeni . Ja som hore napisal tie ranges a by ma zaujimalo, ci si naozaj myslis, ze tam dostatocne casto vyhravam na ten call. Taktiez by som rad vedel, ci to 3betujes proti 9% UTG raiserovi JJ a ci by si flop a turn hral tak isto a rozdiel je teda na riveri. Ty si 2x zopakoval, ze by si to nepolozil, lenze si nenapisal, ci by si sa do tej situacie vobec dostal .
-
ja by som zahral bud call PF , alebo 3,5usd 3bet, 5,5usd CB /Fold asi. Je pravda ze asi dostanes casto na bendžo v tomto spote ak reraisujes Utg openera s JJ. hlavne s 11PFR , ale ked uz callnes ten C/R na flope tak nemozes uz foldnut ak sa ti sparuju overkarty.
jojo 42pot , uz to ale nebudem opravovat , nechcem nicit originalnu malbu - > stratila by na hodnote.
jojo 42pot , uz to ale nebudem opravovat , nechcem nicit originalnu malbu - > stratila by na hodnote.
-
hmm PF sa to da aj flatnut ale kedze otvara skoro cely svoj range aj na UTG tak aj 3bet je v pohode imo.
Ten c/r na flope od nita je neprijemny tam by som to asi aj polozil. Nerad odovzdavam stack nitom
Najskor by som povedal ze trafil set 999 podla toho ako to hral Ten zaverecny fold je diskutabilny dostavas 1:3 ale tiez neviem co tam bijes
Ten c/r na flope od nita je neprijemny tam by som to asi aj polozil. Nerad odovzdavam stack nitom
Najskor by som povedal ze trafil set 999 podla toho ako to hral Ten zaverecny fold je diskutabilny dostavas 1:3 ale tiez neviem co tam bijes
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Pozdravujem z cvik z uctovnictva
Presne to si myslim aj ja - jednak som mohol radsej callovat preflop, ak teda nemam pri stole 143 fishiek, co sa tam napchaju a ak som 3betol, tak ten c/r od nita asi nebude dostatocne casto horsia ruka, aby sa to oplatilo callovat alebo nebodaj 3betovat na flope - pretoze sa modlim, aby checkoval 2 dalsie streety, nerad vidim Q+, T a proste je to zbytocne narocny spot na NL25, kde je vacsina prijmu niekde inde.
Buschle - jasne nemen, to je veldielo - na fotopapier a sup zaramovat .
Presne to si myslim aj ja - jednak som mohol radsej callovat preflop, ak teda nemam pri stole 143 fishiek, co sa tam napchaju a ak som 3betol, tak ten c/r od nita asi nebude dostatocne casto horsia ruka, aby sa to oplatilo callovat alebo nebodaj 3betovat na flope - pretoze sa modlim, aby checkoval 2 dalsie streety, nerad vidim Q+, T a proste je to zbytocne narocny spot na NL25, kde je vacsina prijmu niekde inde.
Buschle - jasne nemen, to je veldielo - na fotopapier a sup zaramovat .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.