Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdov blog

Odoslaťod wizdo 23 Feb 2009 22:25

Kedze sm zistil ze Holdem ma uz nejako nebavi...vratil som sa k svojej starej laske OMAHE :srdce:

jedna nice handa...po rivri som tusil split ale po flope som dufal ze to vezmem cele..

Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Omaha Hi/Lo - 8 players - View hand 47217
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG+1: $10.60
MP1: $47.20
Hero (MP2): $15.10
CO: $21.65
BTN: $11.25
SB: $36.85
BB: $49.05
UTG: $25.95

Pre Flop: ($0.75) Hero is MP2 with 2 :heart: A :heart: A :club: K :diamond:
3 folds, Hero raises to $15.10 all in, 3 folds, BB calls $14.60

Flop: ($30.45) 8 :club: Q :heart: 4 :heart: (2 players - 1 is all in)

Turn: ($30.45) T :diamond: (2 players - 1 is all in)

River: ($30.45) 4 :club: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $30.45
Hero shows 2 :heart: A :heart: A :club: K :diamond: (HI: two pair, Aces and Fours)
BB shows 5 :diamond: K :club: A :spade: A :diamond: (HI: two pair, Aces and Fours)
BB wins $14.50
Hero wins $14.45
(Rake: $1.50)

a este sa mi podarilo s AA vyhrat all in po flope AQJ ..turn J :evil:
hitol som 2 TOTOZNE sety na TOM ISTOM STOLE...v 2 po sebe iducich handach....
shortstackom som nic neveril a stalo ma to vela chipov...
celkom mi to vyhovuje na fullringoch....
kombinujem HI a HI-LO...je to sranda zistovat na akom stole som... :crazy:
ultra nasral jendeho rega...kedze ma nevedel reraisnut na floep all in tak na turne mi ostavalo 2usd:D a do potu 38 usd to s odds 1:19:D:D: ship it in....btw mal som A862 on QJT3 ja A6srdce on JT flop K95 2 srdcia a moj gutshot on QJT a slabsi FD a doslo 5 5 keby posledna 5 nebola v mojej farbe vyhram na HI card:D:D:D a zobrat v OMAHE pot 42 usd s HI card A is good hlavne ak bol showdown:D:D:D:...

no na OMAHE cibrim trpezlivost...lebo som tam za bojka....tak cakam a cakam....a potom tlacim a tlacim... :x :x
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Feb 2009 22:35

Hehe, ja som na omahu uplna lama, ale ta postflop hra bola expertna :D . S Omahou je to inak dobry napad - menej ludi Ti tu bude do toho kecat, i ked stale sa najdu mudrlanti ako ja :lol2: .

Omaha zacina posobit coraz zaujimavejsie, btw. Len vidim to stahovanie velkych internetovych borcov z NL na PLO a ked dostanem svoje NL schopnosti na nieco, za co sa nebudem hanbit, tak pojdem robit fishku tam :lol3: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod wizdo 23 Feb 2009 23:13

no co ti budem hovorit OMAHA je fajna...mne sa lubi leo tam vazne nemusis uvazovat ci tu ruku ma abo nema...do NL ťé nebue ziadna tricky play zrejma...
neviem ale mne sa omaha fullring paci lebo si skludom mozem pockat na ruku a nemusim sa nikam hnat....
jedine co mje nerpijemne su silne ruky typu AAxx a KKxx double suited...

inak JK ak ces skus to...fishku robit nebudes, hraj tight a hraj len meganuts a nic ine...:-)

a ano...aspon mi tu nikto nebude rypat do OMAHY...hehe :lol2:
wizdo

Odoslaťod Horsey7 23 Feb 2009 23:39

omaha je celkom vtipna..akurat som si par hier zvykal ze pri FR a megaloose hre je flush take minimum co je potrebne mat na vyhru :D FH a quads na teba lietaju z jednej strany na druhu

ale zato som asi pri 10. ruke v omahe ever hitol prvy royal a tiez som vyhral prve 2 omaha sng z 2..takze ak budem mat nejake horsie NLHE obdobie tak budem urcite relaxovat pri omaha sngckach za centiky :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Feb 2009 23:41

Mam taku otazku .. Co beries v omahe hi/lo ako MEGAnuts a ako si to stoji napr. proti 6789? :angel:
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod keso26 24 Feb 2009 01:18

wizdo napísal:jedine co mje nerpijemne su silne ruky typu AAxx a KKxx double suited...

..a preto ich hras tymto stylom ? :lol:
wizdo napísal:Pre Flop: ($0.75) Hero is MP2 with 2 :heart: A :heart: A :club: K :diamond:
3 folds, Hero raises to $15.10 all in
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod wizdo 24 Feb 2009 14:32

Horsey7 napísal:omaha je celkom vtipna..akurat som si par hier zvykal ze pri FR a megaloose hre je flush take minimum co je potrebne mat na vyhru FH a quads na teba lietaju z jednej strany na druhu

ale zato som asi pri 10. ruke v omahe ever hitol prvy royal a tiez som vyhral prve 2 omaha sng z 2..takze ak budem mat nejake horsie NLHE obdobie tak budem urcite relaxovat pri omaha sngckach za centiky

gratulujem...no na OMAHE je to zle ze par na stole a 4 a viac v hre znamena ze niekto to trips ma, popripade rovno full....a hej ja tiez hravam trosku viac loose....
jedna vec je halvna mat backdoor nieco, tj str8 a FD zaroven....minule som hitol hypernuts na flope mal som TT98 a flop T76 rainbow!!!....tak som to nejak netlacil...turn K a 2 vo farbe...tam som to uz natlacil all in a tipek s KQJT a QJ vo farbe KT na stole a zrazu uz som nebol az taky isty svojou vyhrou :lol2: :lol2:
alebo minule flopnem str8flush a na turne mi dojde nuts full...kurna s tym neslo hrat :O: :O:

ale inak je omaha SNG a aj cash hodne haluska...len je tam vysoka variancia....
dzejkej napísal:Mam taku otazku .. Co beries v omahe hi/lo ako MEGAnuts a ako si to stoji napr. proti 6789?

skludom sa pytaj aj dalej....meganuts je AA23 a AA24 obe double suited(double suited = Ax a Ax vo farbe)....
a ruky medzi 5-J skoro nerhavam...je to zbytocnost..ak ti nieco pride bud je am LO alebo nas kvantum ruk bije...

keso26 napísal:
wizdo napísal:jedine co mje nerpijemne su silne ruky typu AAxx a KKxx double suited...

..a preto ich hras tymto stylom ? :lol:
wizdo napísal:Pre Flop: ($0.75) Hero is MP2 with 2 :heart: A :heart: A :club: K :diamond:
3 folds, Hero raises to $15.10 all in

toto bolov OMAHE HI LO!!! a tam AA2 aspon jeden suit alebo aj off je ruka s ktorou treba ist rpeflop all in, mozno sa ti to zda divne...ale callne ta nieco ako AAxx, A2xx a spol minule tiepk calol s 23KJ a pod...ale ide o toze AA2x je dosti fajn ruka na all in preflop vs 1 hrac, tam su moje sanca obrovske, a po vselijakych flopoch sa z ludi tazko tahaju peniaze

na zaver som si spomenul na jednu peknu hru...ja A348 preflop raise na 3BB a 5ti call...
FLOP - 885 ja ako SB check, za mnou bet, raise,fold a all in hovorim si no all in je 55(85 by to len callol), ten raise bude 8xxxa prvy ebt vyzera na A2...a co potrebujem?..vyhodit A2 a pomodlit sa nech pride 2 a jedna z mojich kariet....
a zaver? A2 zmysla som jediny s A2 takze ak vyhram mam doubleup tak idem tam, 8x ak trafim berem....
doslo T a J....a 55 si zobralo 4ty up a sitoutol sa od stolu:D
wizdo

Odoslaťod wizdo 24 Feb 2009 14:36

a este poznamka...to AAxx a KKxx je take ze musis hitnut aby si mal co hrat...

vcera specialitka...ja TTJQ super AAK9 flop 9TA turn J a river 3 ...na rivri boli 3 vo farbe a AJT a si hovorim ak nema AA mal KQJ abo FD a tym padom som prehral:D...ale polozit to jednoducho neslo...
aby som nezabudol v tej hre sme sli all in na flope lebo to bol shortstack...
wizdo

Odoslaťod johnmirow 24 Feb 2009 17:55

... rad by som s Tebou diskutoval na temu Omaha, Omaha8, kedze sa trosku o tieto pokrove varianty zaujimam, len by som od Teba potreboval vzdy vediet, ktory post je o ktorej verzii Omahy, kedze raz tam vidim O8 a niekde aj O hi, alebo sa mylim?
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod wizdo 24 Feb 2009 23:17

johnmirow napísal:... rad by som s Tebou diskutoval na temu Omaha, Omaha8, kedze sa trosku o tieto pokrove varianty zaujimam, len by som od Teba potreboval vzdy vediet, ktory post je o ktorej verzii Omahy, kedze raz tam vidim O8 a niekde aj O hi, alebo sa mylim?

okej skludom budem pisat co z ktorej varianty bolo...ale teraz nebude velmi tricky play...

ja neviem rpeco rad hram halfstacka...hra sa mi jednoudchsie...

ty co hravas? turnaje , cash?...ake limity?...
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!