vyber herne
Počet príspevkov: 29 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
vyber herne
takze som sa kvoli rakebacku rozhodol zmenit U***et za inu hernu a zaujimaju ma vase tipy
chcem hrat klasika NLHE CG 6max, najlepsie s:
NIE P****Stars a F****Tilt (zial som regnuty bez moznosti rakeback zatial)
fungovanie s HEM bez akychkolvek problemov
bez potreby hand grabberov (mam len pacific hg)
stabilny software
jednoduchy layout (na sposob U***et), tj. co najviac priestoru pre HUD a co najmenej grafickych veci (3D layout, "stolicky" a pod)
idealne realizovatelne clearnutie bonusu aj na NL10 pri 15k hands/mes.
co najvyssi rakeback, idealne cez rakebrain.com (nie nutne)
idealne depozit v eurach
pohodovy money management (mam moneybookers, paypal, visa)
prip. ak su v herni moznosti zliav/bonusov na rozne coaching sites (CR a spol.)
snad nie som narocny
chcem hrat klasika NLHE CG 6max, najlepsie s:
NIE P****Stars a F****Tilt (zial som regnuty bez moznosti rakeback zatial)
fungovanie s HEM bez akychkolvek problemov
bez potreby hand grabberov (mam len pacific hg)
stabilny software
jednoduchy layout (na sposob U***et), tj. co najviac priestoru pre HUD a co najmenej grafickych veci (3D layout, "stolicky" a pod)
idealne realizovatelne clearnutie bonusu aj na NL10 pri 15k hands/mes.
co najvyssi rakeback, idealne cez rakebrain.com (nie nutne)
idealne depozit v eurach
pohodovy money management (mam moneybookers, paypal, visa)
prip. ak su v herni moznosti zliav/bonusov na rozne coaching sites (CR a spol.)
snad nie som narocny
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: vyber herne
tak to by ma zaujimalo k comu si dosiel lebo ja som mal tento problem asi pred mesiacom a nejak som sa z neho nevysomaril.
rakeback nepooskytuje az tak vela herni a z tych co ano tak mozno dve solidne a z toho jednu/FTP/nechces.zvysne su bud s3D,alebo s 500 hracmi na CG,alebo s otrasnym softom resp.neseriozne kde neormalny clovek peniaze nevlozi./AP a UB/
mas to tazke
rakeback nepooskytuje az tak vela herni a z tych co ano tak mozno dve solidne a z toho jednu/FTP/nechces.zvysne su bud s3D,alebo s 500 hracmi na CG,alebo s otrasnym softom resp.neseriozne kde neormalny clovek peniaze nevlozi./AP a UB/
mas to tazke
- HOLINO
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
HOLINO napísal:resp.neseriozne kde neormalny clovek peniaze nevlozi./AP a UB/
Ehm, tak ja neviem, ale na UB/AP je nas tu viac a na neserioznost sa nikto z nas nestazoval. Maju nepeknu minulost, ale aspon sa o nej vie a mozes cakat, ze si daju znacny pozor, aby sa to neopakovalo .
Ja som osobne s UB bol spokojny - rakeback + bonusy boli velmi fajn a soft tiez. Som mal downswing a pre zmenu chuti vyskusal LuckyAce a tam to je tak fishy, ze sa mi to zapacilo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:HOLINO napísal:resp.neseriozne kde neormalny clovek peniaze nevlozi./AP a UB/
Ehm, tak ja neviem, ale na UB/AP je nas tu viac a na neserioznost sa nikto z nas nestazoval. Maju nepeknu minulost, ale aspon sa o nej vie a mozes cakat, ze si daju znacny pozor, aby sa to neopakovalo .
Ja som osobne s UB bol spokojny - rakeback + bonusy boli velmi fajn a soft tiez. Som mal downswing a pre zmenu chuti vyskusal LuckyAce a tam to je tak fishy, ze sa mi to zapacilo .
ja som myslel tu aferu asi s pred roka,ked to tam niekto vyberal a videl pri tom karty.myslim ze nejaky zamestnanec to bol.
v pohode.nemusi byt zla.ale ja by som sa trosku bal
- HOLINO
Ja viem, ktore aferky myslis. Ja sa osobne nebojim, lebo som si jednak isty, ze nechcu riskovat dalsi drahy pruser a daju si na to pozor a taktiez superuser konta na NL25 a NL50 podla mna az tak hrozbou nie su .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
tak ja dufam ze taky sprosty nesu aby si to dovolili este raz.to by mohli rovno hernu zavret.ale aj tak sa cudujem ze sa ich to nejako velmi /co sa tyka odlivu hracov/nedotklo.
- HOLINO
Ja som tiez spokojny na lucky ace len co mi chyba je fakt clearovanie bonusu postupne a hlavne nejaky ten VIP system :/
Siel by som F****Tilt alebo stars no tam uz ucty mam samozrejme bez rakebacku a bonusu tak to sux :/
Siel by som F****Tilt alebo stars no tam uz ucty mam samozrejme bez rakebacku a bonusu tak to sux :/
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Horsey7 napísal:..
1.UB
2. ongame
3. NOIQ - je vyborny pre first depositera ale az tak od NL25,
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:1.UB
2. ongame
3. NOIQ - je vyborny pre first depositera ale az tak od NL25,
1. s UB sa nekamaratime
2. ongame..chjo tu som taky rozpolteny, vyborny deal vs. OTRASNY soft
3. NOIQ kuknem
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Prosim vas poradte mi nejaku slusnu poker hernu kde mozem vyberat penize cez visa electron kartu lebo takych herni vela nie je.
CO sa tyka MB tak vo vecsine herni ked chcem vybrat prachy musim najskor vlozit ale toto nemusim robit ked chcem vyberat cez kartu . Diky.
Popripade ak mate skusenosti kolko stoji withdraw cez Visa electron. Myslim kolko si uctuje platobna spolocnost
CO sa tyka MB tak vo vecsine herni ked chcem vybrat prachy musim najskor vlozit ale toto nemusim robit ked chcem vyberat cez kartu . Diky.
Popripade ak mate skusenosti kolko stoji withdraw cez Visa electron. Myslim kolko si uctuje platobna spolocnost
- x_armstrong
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 29 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.