tucniak's semi-dead blog
Re: tucniakov microlimit:)
rigged
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:rigged
ja som mal polovicu session taku, ale potom cervena pada, modra sa hupsla na 0 a skoncil som zdravo na -$30
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Tak, mam tu jednu ruku na zamyslenie. Vyzera pretty standard ale nie az tak asi:)
takze
CO: 46/7/1.4 WTSD 18 cca 90 ruk
SB:78/0/1.1 WTSD 28 cca 90 ruk
Fcbet obaja <50
Absolute Poker $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 53512
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $27.75
BB: $49.30
Hero (UTG): $27.76
MP: $9.61
CO: $19.65
BTN: $15.85
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with A A
Hero raises to $1, 1 fold, CO calls $1, 1 fold, SB calls $0.90, 1 fold
nachadzam AA a standard raisujem UTG
Flop: ($3.25) 8 7 3 (3 players)
SB checks, Hero bets $2.50, CO calls $2.50, SB calls $2.50
flop je prijemny, superom poskytuje aj nejake str8draws, verim ze ma peeluju s hocicim trafenym, s hociakym PP, s overs, ultrasiroke ranges na call cbetu -spatne si myslim, ze som v pohode mohol betnut trosku viac
Turn: ($10.75) 8 (3 players)
SB checks, Hero ???
turn je osmicka, v zasade by ma nemala obmedzovat v betovani, ak aj jeden z nich peeloval s nejakym random top pair (ja neviem 8x hocico), je to len mala cast ich range a podla mna to tam netriafaju casto
na druhej strane sa mi nepaci, ze som stale proti dvom a ak adekvatne betnem (tak 8.5 do 10 potu), ak ma CO reraisne all in (ma 16), ak to za nim callne aj SB je to uz cele ubersick a ubersuspicious,ak by ma pushol len CO a SB foldne su to sick odds a musim to zavolat.
a teda:
pokracovat v ruke a standardne valuebetovat proti takym uberdonkom (navyse su obaja pasivni, call mohol znamenat aj dva pary, whatever) a teda overplayovat svoje esa?(robim to rad som fish )
ceknut a snazit sa to nejak reasonable posrato dohrat, ze aha, parovany board?
takze
CO: 46/7/1.4 WTSD 18 cca 90 ruk
SB:78/0/1.1 WTSD 28 cca 90 ruk
Fcbet obaja <50
Absolute Poker $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 53512
SB: $27.75
BB: $49.30
Hero (UTG): $27.76
MP: $9.61
CO: $19.65
BTN: $15.85
Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with A A
Hero raises to $1, 1 fold, CO calls $1, 1 fold, SB calls $0.90, 1 fold
Flop: ($3.25) 8 7 3 (3 players)
SB checks, Hero bets $2.50, CO calls $2.50, SB calls $2.50
flop je prijemny, superom poskytuje aj nejake str8draws, verim ze ma peeluju s hocicim trafenym, s hociakym PP, s overs, ultrasiroke ranges na call cbetu -spatne si myslim, ze som v pohode mohol betnut trosku viac
Turn: ($10.75) 8 (3 players)
SB checks, Hero ???
turn je osmicka, v zasade by ma nemala obmedzovat v betovani, ak aj jeden z nich peeloval s nejakym random top pair (ja neviem 8x hocico), je to len mala cast ich range a podla mna to tam netriafaju casto
na druhej strane sa mi nepaci, ze som stale proti dvom a ak adekvatne betnem (tak 8.5 do 10 potu), ak ma CO reraisne all in (ma 16), ak to za nim callne aj SB je to uz cele ubersick a ubersuspicious,ak by ma pushol len CO a SB foldne su to sick odds a musim to zavolat.
a teda:
pokracovat v ruke a standardne valuebetovat proti takym uberdonkom (navyse su obaja pasivni, call mohol znamenat aj dva pary, whatever) a teda overplayovat svoje esa?(robim to rad som fish )
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No ja by som nebetoval a hral pot control. Ked sa pozries na to ich WTSD, tak to nie su ziadne giganticke cisla a ten board podla mna nie je dostatocne wet na to, aby si betova 2 streets po sebe a cakal, ze obaja maju dostatocne siroky callovaci range, aby sa to oplatilo. Proti jednemu by som este ano, ale proti dvom nie. Ten board by musel byt viac drawy a obsahovat vyssie karty, aby sa to dalo .. podla mna .
-
2nd barrel urcite na push easy fold
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:2nd barrel urcite na push easy fold
a co davas obom fishkam s tym ich WTSD do ich turn bet callovacieho range-u, ze dokopy budu mat dostatocne siroky range, aby sa to oplatilo?
-
turn pot cca 11
2nd barrel nech 8 (lepsie 9 ale )
povedzme ze, CO za mnou pushen svojich 16..
mna stoji 8 aby som vyhral 11+8+8 cize mam 27:8 aka 3,37:1..to je dost sick polozit podla mna..
chcem sa tam commitnut? a potom zlozit?to mi prave prislo ako najhorsia alternativa
ak by za CO este aj SB callol/pushol tak je to uz uplne psycho
2nd barrel nech 8 (lepsie 9 ale )
povedzme ze, CO za mnou pushen svojich 16..
mna stoji 8 aby som vyhral 11+8+8 cize mam 27:8 aka 3,37:1..to je dost sick polozit podla mna..
chcem sa tam commitnut? a potom zlozit?to mi prave prislo ako najhorsia alternativa
ak by za CO este aj SB callol/pushol tak je to uz uplne psycho
-
hm asi som fish ale proti typkom s vpip 48-nekonecno betujem turn $6-7 a skladam jedine ak CO AI a SB call AI, az vtedy verim ze som dead..ak callne/u turn tak valuebetujem river ak nepride 7 al.3
a teraz ma rozmetajte na kusy
a teraz ma rozmetajte na kusy
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
No take passivne fishky tam nebudu mat v pushovacom range nic horsie ako Tvoj overpair IMO a mas 2 outs. Na to pot odds nemas. Mne sa seriozne nepaci call pushu a nepaci sa mi ani ten bet proti dvom .
-
hmm co tuke?
Absolute Poker $0.5/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 53512
SB: $111
Hero (UTG): $111,04
CO: $78,6
Pre Flop: ($1.5) Hero is UTG with A A
Hero raises to $4, 1 fold, CO calls $4, 1 fold, SB calls $3.5, 1 fold
Flop: ($13) 8 7 3 (3 players)
SB checks, Hero bets $10, CO calls $10, SB calls $10
Turn: ($43) 8 (3 players)
SB checks, Hero ???
na druhej strane sa mi nepaci, ze som stale proti dvom a ak adekvatne betnem , ak ma CO reraisne all in, ak to za nim callne aj SB je to uz cele ubersick a ubersuspicious,ak by ma pushol len CO a SB foldne su to sick odds a musim to zavolat.
a teda:
Absolute Poker $0.5/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 53512
SB: $111
Hero (UTG): $111,04
CO: $78,6
Pre Flop: ($1.5) Hero is UTG with A A
Hero raises to $4, 1 fold, CO calls $4, 1 fold, SB calls $3.5, 1 fold
Flop: ($13) 8 7 3 (3 players)
SB checks, Hero bets $10, CO calls $10, SB calls $10
Turn: ($43) 8 (3 players)
SB checks, Hero ???
na druhej strane sa mi nepaci, ze som stale proti dvom a ak adekvatne betnem , ak ma CO reraisne all in, ak to za nim callne aj SB je to uz cele ubersick a ubersuspicious,ak by ma pushol len CO a SB foldne su to sick odds a musim to zavolat.
a teda:
Naposledy upravil tucniak dňa 01 Mar 2009 23:34, celkovo upravené 2 krát.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.