Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdov blog

Odoslaťod wizdo 03 Mar 2009 14:24

johnmirow napísal:wizdo napísal:
... chcel by som ta poprosit o prispevok tvojich hier sem.

... toto je tvoj blog, ja mozem reagovat na tvoje ruky a mozeme sa bavit o nich

jendoducho by som rad videl aj tvoju hru:-)a ked teda nie...je tam 20 hands a mozes veselo kritizovat:P

johnmirow napísal:wizdo napísal:
Rad by som videl tvoj styl blufov, tricky play, hier s nuts, pot control atd.

mozem sa spytat, preco ta v prvom rade zaujima styl blufov a tricky play ?

lebo ma vzdy zaujimalo to anjtazsie a casto aj najmenej pouzivane.

Jednoducho mi slo o to vytiahnut z teba nieco:P nic ine. Chcel byc si kuknut ako co hras ty a podobne....tot vsio...

Btw planujem spravit nejake videjko, tak dufam ze neostane len pri planovani.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod johnmirow 03 Mar 2009 15:00

wizdo napísal: napísal:
jendoducho by som rad videl aj tvoju hru :-)a ked teda nie...je tam 20 hands a mozes veselo kritizovat:P

kritizovat si nedovolim; ja len podla mojho najlepsieho svedomia a vedomia mozno poradim alebo vyvolam diskusiu,
skor ma zaujima to, co ta viedlo k tomu, aby si zahral nejaku ruku tak ako si to zahral :)

Jednoducho mi slo o to vytiahnut z teba nieco :P nic ine. Chcel byc si kuknut ako co hras ty a podobne....tot vsio...

ako knizka :lol2:

chcem s tebou/hocikym diskutovat o PLO, to som ti aj napisal na zaciatku ... preto napisem svoj nazor a ocakavam nazor tvoj, nechcem sa hrat na nejakeho PRO playa, ked nim nie som ;)
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod wizdo 03 Mar 2009 17:22

Dnes....vyhlasujem pauzu...svoju prvu a realnu...

Co som dnes prehral nebolo mozne. Vsetci shorti ma obrali. Vsetci hraci ma obrali...

Na uvod swing dole 6BI. ked na total nic boardoch mali ten jediny draw ktory im na river, kde som uz na turne daval all in , lebo som bol tak hlboko comitnuty ze to nie je pravda doslo to co cakali.

6BI typu...
AAT5s vs 5678 mi preflop callne 7usd raise flop A34 no poserem sa ak mi tam hodi all in? river 7 :wall:
z UTG si limpnem JJ24s flop KJ2 turn 2 a tipek mi dava all in..hovorim si fajn ma asik 2J abo 2K...ee mal BTN limpnute AKKx...
5567ds flop 582 on 88 a vydrzi
KK87s flop KT7 on QJ89...mal som aj FD...turn A...aj tak som bol hlboko komited(preflop na 5rr flop on bet 7 ja raise pot on call ostavalo mi tak 10 usd na ten turn)

best hra dneska...reg ktory ma suckoutol asik 4hry fulBI(totalny imbecilny calling lucker ale na stoloch mal 500BB) mi callne 15usd rr preflop s 3467offsuit!!!!!!!!!!!!! ma jeblo ked dosiel flop 256 a on si hodi potbet(2 shorti boli all in) ale foldol som mu to lebo som s nim mal dlhu historiu s cim mi bolscpny callovat mocne rr...

JJxx vs JT98 flop J82...no jasne ze mu doslo Q na river
mam TOP 2 pary a FD on TP a lepsi FD..river jasne ze flush

vysplhal som sa na -1,5BI uplne easy a dorbou hrou ale dalsi setup na zhodil az na to co si rpecitate nizsie...

BTW dnes som hitol snad 50 setov, ale vsetky co mohli ybt zaplatene som prehral a ten zvysok som bol donuteny foldnut.
flush vs overflush atd....

Pod natlakom SKUR*****ej P****Stars ale musim padnut dnes 11BI a dostat sa total na dno pokrovych moznosti.... :O: :crazy: :x
vazne to dnes nebolo mozne...ta herna je prekliata...pre mna... :O:
wizdo

Odoslaťod wizdo 03 Mar 2009 17:26

johnmirow napísal:
jendoducho by som rad videl aj tvoju hru :-)a ked teda nie...je tam 20 hands a mozes veselo kritizovat:P

kritizovat si nedovolim; ja len podla mojho najlepsieho svedomia a vedomia mozno poradim alebo vyvolam diskusiu,
skor ma zaujima to, co ta viedlo k tomu, aby si zahral nejaku ruku tak ako si to zahral :)

Jednoducho mi slo o to vytiahnut z teba nieco :P nic ine. Chcel byc si kuknut ako co hras ty a podobne....tot vsio...

ako knizka :lol2:

chcem s tebou/hocikym diskutovat o PLO, to som ti aj napisal na zaciatku ... preto napisem svoj nazor a ocakavam nazor tvoj, nechcem sa hrat na nejakeho PRO playa, ked nim nie som ;)

bohuzial john sklamem ta, ale padol som tak hlboko, ze proste konec rozumnej hry...
no tilt...dokonca aj pri -6BI som si udrzal nervy a netiltoval...pri -9 to uz ale enslo a posledne 2 BI som 50:50 mohol aj usetrit....
budem musiet zase budovat z NL 10 svoj BM...tak mi drz palce...na NL 10 budem hrat ABC, ziadne tricky...vlastne si mozem otvorit tak 15 stolov a len cakat na ruky....
wizdo

Odoslaťod johnmirow 03 Mar 2009 18:23

wizdo napísal:bohuzial john sklamem ta, ale padol som tak hlboko, ze proste konec rozumnej hry...
no tilt...dokonca aj pri -6BI som si udrzal nervy a netiltoval...pri -9 to uz ale enslo a posledne 2 BI som 50:50 mohol aj usetrit....
budem musiet zase budovat z NL 10 svoj BM...tak mi drz palce...na NL 10 budem hrat ABC, ziadne tricky...vlastne si mozem otvorit tak 15 stolov a len cakat na ruky....

STOOOOOOOOOOOP

ziadne NL10 ...
ak chces hrat PLO, tak davaj hrat PLO, aj tam su nanostakes 6max, zacni hrat tam, aspon ziskas spravne navyky !!! a tam mozes hrat tiez ABC poker, pociatocne limity su 0.01/0.02 max BI je tusim $5 ;)
takto si NL navyky prenesies na PLO a to nie je to co chces, ehm teda si myslim ...

samozrejme toto vsetko plati jedine v pripade, ked chces hrat PLO ako svoju hlavnu cinnost :D
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod wizdo 03 Mar 2009 18:39

Myslel som ovsemze PLO 10 usd...

Ake spravne navyky??...porad co povazujes za spravny navyk...a co naopak za nespravny...
wizdo

Odoslaťod tucniak 03 Mar 2009 18:50

cize budes mat na stole zase 2/3 brollu? :wall:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod johnmirow 03 Mar 2009 18:51

wizdo napísal:Myslel som ovsemze PLO 10 usd...

Ake spravne navyky??...porad co povazujes za spravny navyk...a co naopak za nespravny...

to je na dlho ... ale skus si precitat toto, a mas tam aj TOP30 hands ... http://www.pokerlistings.com/strategy/O ... ide-part-2

http://www.pokerlistings.com/poker-stra ... cles/omaha

toto je druhy najlepsi sposob ako zacat, prvy je kupit si aspon jednu knihu, co som ti napisal ...
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod petardo 03 Mar 2009 21:31

Wizdo co keby si to skusil so SSS strategiou.Neriskujes nic iba ten uvodny vklad. Dnes moja posledna hra na ruke cez 40$ chlapik 29 tusim. Na flope som mal silne draw ale on to tvrdo raisoval.Drzal AAxx. Flop nieco ako 842. Ja samozrejme celu spodnu skupinu na ruke.Vsetko som to mal vo farbe. 7653 ,Vsetko co som riskoval bolo tych ubohych 5$ ,tak call na flope turn 4 a allin od neho.Vravim si pes hnusny ,keby si neraisoval tak ti uverim nieco ako 88 alebo tak. Call samozrejme.Za 5$ taky pot je nemozne zahodit.River nula bodov.On ukazal mal iba to AA. Keby to malo byt mojich 40$ asi by som si rozmyslel ten move. To nevravim o prvej ruke ked som isiel allin na turne s parmi 6 5 voci AA a KK. Netrafili a 15$ bolo na svete. Celkovo asi 20 minut roboty a 70$ s 5$.Skus to.Inak skus inu hernu aj mna sere ta PS(myslim v turnajoch). Kazdy SSS ti pojde allin ak ma draw alebo nieco chyti,je to proste taka taktika.Zvykni si na to.Ako som vyhral tych 15$ na prvej ruke tak na druhej sa do mna obul short. Ja som mal straight na flope a dalsiu vyssiu kartu takze po tejto stranke to bolo ok ale on drzal flush draw s uplne malymi kartami.No keby prislo stacilo by mu to na mna.Ked som mal 30$ som foldol straight na flope.Jednoducho preto lebo traja hraci sli allin.Urobil som samozrejme dobre.Bola tam flush draw a nakoniec mal jeden fullhouse.Keby to bolo na turne idem tam s nimi.Ale 3 hraci a turn a river pred sebou to je privela iba so straightom.Zasadne nehravam FR v omahe,na bingo radsej chodim live. Uvidis ake je to v pohodke hrat SSS.Treba hlavne zvladnut prvu ruku a minimalne zdvojnasobit.
8-)
:gl:
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod APminer 03 Mar 2009 21:53

wizdo napísal:... Co som dnes prehral nebolo mozne. Vsetci shorti ma obrali. Vsetci hraci ma obrali...

to ja mam skoro dnes a denne ;) klidek :good:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!