Dnes....vyhlasujem pauzu...svoju prvu a realnu...
Co som dnes prehral nebolo mozne. Vsetci shorti ma obrali. Vsetci hraci ma obrali...
Na uvod swing dole 6BI. ked na total nic boardoch mali ten jediny draw ktory im na river, kde som uz na turne daval all in , lebo som bol tak hlboko comitnuty ze to nie je pravda doslo to co cakali.
6BI typu...
AAT5s vs 5678 mi preflop callne 7usd raise flop A34 no poserem sa ak mi tam hodi all in? river 7
z UTG si limpnem JJ24s flop KJ2 turn 2 a tipek mi dava all in..hovorim si fajn ma asik 2J abo 2K...ee mal BTN limpnute AKKx...
5567ds flop 582 on 88 a vydrzi
KK87s flop KT7 on QJ89...mal som aj FD...turn A...aj tak som bol hlboko komited(preflop na 5rr flop on bet 7 ja raise pot on call ostavalo mi tak 10 usd na ten turn)
best hra dneska...reg ktory ma suckoutol asik 4hry fulBI(totalny imbecilny calling lucker ale na stoloch mal 500BB) mi callne 15usd rr preflop s 3467offsuit!!!!!!!!!!!!! ma jeblo ked dosiel flop 256 a on si hodi potbet(2 shorti boli all in) ale foldol som mu to lebo som s nim mal dlhu historiu s cim mi bolscpny callovat mocne rr...
JJxx vs JT98 flop J82...no jasne ze mu doslo Q na river
mam TOP 2 pary a FD on TP a lepsi FD..river jasne ze flush
vysplhal som sa na -1,5BI uplne easy a dorbou hrou ale dalsi setup na zhodil az na to co si rpecitate nizsie...
BTW dnes som hitol snad 50 setov, ale vsetky co mohli ybt zaplatene som prehral a ten zvysok som bol donuteny foldnut.
flush vs overflush atd....
Pod natlakom SKUR*****ej P****Stars ale musim padnut dnes 11BI a dostat sa total na dno pokrovych moznosti....
vazne to dnes nebolo mozne...ta herna je prekliata...pre mna...