ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
nj bol som trosku rozlietany v sob. som bol v hrone ale vybral som sa tam neskoro nieco pred polnocou tak uz som ti nevolal
Bud vikend som na SVK tiez, dokonca uz od stvrtka vecer.
este doplnok> rovnica zle online dobre live naozaj plati
Bud vikend som na SVK tiez, dokonca uz od stvrtka vecer.
este doplnok> rovnica zle online dobre live naozaj plati
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ferkan napísal:este doplnok> rovnica zle online dobre live naozaj plati
No tak sa pochval ! Cez vikend si bol na obede s Billom Gatesom a coskoro Ta Forbes predstavi v 100ke najbohatsich ludi?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:ferkan napísal:este doplnok> rovnica zle online dobre live naozaj plati
No tak sa pochval ! Cez vikend si bol na obede s Billom Gatesom a coskoro Ta Forbes predstavi v 100ke najbohatsich ludi?
hh, no to nie, ale na zuvacky bude.
Tak teda v skratke
Dosiel som hralo 5 ludi 1/2e, celkom zaujimave stacky boli na stole tak som sa dal deep za 500eciek. Obsadenie stola bolo docela fajn. Najviac deep typka som nepoznal ale po par hrax vyzeral byt hodne loose 500-600eur stack, dalsi tight 400 asik, potom docela laggy reg 150e, unknown asi 200, dalsi tight 300e.
Par zaujimavych hier...
Otvoril som J9s tusim na CO, standartne na 10eciek. Dvaja zakaznici, na oboch mam poziciu. Flop mi prinasa FD, check, laggy reg bet 12e ja call, prvy fold. Na turne chytam k FD este aj OESD, on zase bet 12, kedze je to rozumny hrac predpokladam ze moze obcas aj polozit tak reraise 70 co je prenho vlastne pozvanka skoro do allinu, on fold.
Otvaram A5s, tight OOP call. Flop K 10 5, jedna z mojej, ja bet asi 15 on reraise 40 hmmm mam poziciu, rr nuts, aj 5ka moze vykuknut, plus sme deep, tak ze este jednu pozrieme Turn uz mam nuts FD, on dava 50 to sa uz neda nedoplatit. River Yersey top diler nesklamal - nuts, on 50 ja 200 on insta call K 10.
Tato hra ho trosku vytiltila, par hier nato chytam na BTN AKs, on otvara na 10 ja reraise 30 on allin asi 150 ja insta call. Flop nadherny T J mala, royal draw, miliarda outov kedze on mal 77 ale nic nedoslo. Teda nieco doslo, ale nic pre mna
Inak hram docela aktivne, malokedy limpujem skoro vsetko raisujem co xcem hrat, co je asi kazda 4ta ruka. Vyhrazaju sa mi ze ma budu zakazdym reraisovat ale stalo sa tak iba raz
Medzicasom dostavam KK, typek UTG laggy reg otvara 10, ja hned za nim iba call, dufam ze z toho nebude nejaky 5-way pot, pripadne ze ten loose typek to trosku vytuni. Nakoniec iba unknown call. Flop 567, je tam FD, laggy reg bet asi 15, ja call, som este zvedavy co spravi unknown ten pushuje asi 120e, laggy reg calluje. Hmm ja nakoniec fold, turn 4 river 3. Unknown 44, laggy reg A7. Cize na flope som bol najlepsi mal som asi platit ale mal som z toho zly pocit
Koniki mi ale dosli este raz v lepsom spote a.k.a. hra vecera.
Ja otvaram 10e, loose typek reraise 30, ja reraise 130 robim to prenho jednoduche nech to ma na jeden cip Flop Q mala mala
ja 100 on call, ma este asi 200, ja ho pushujem on call, river J, on AQ.
Mam uz celkom zaujimavy stack, takze v pohode sa hrajkam dalej.
Som vo viacerych mensich hrach , raz tak raz tak.
Potom z CO kradnem mississipi s Q8s 20e, missi call, reg call. Flop AQQ check, ja check, missi 50e. Reg po dlhsom uvazovani fold. Ja call. Turn 10. Ja check, missi check. River A vrr, ja check, missi 60, ja s tazkym srdcom call, lebo typek malokedy bluffuje ale tentokrat ano. Btw reg zahodil slabe eso.
Dalsia ja AQ, reg mississipi, ja raise 20 on call. Flop 633, ja check on check, turn 8 dava aj FD, ja 25 tusim on call, river 6, ja check, on 50, ja call, on 33
Zaujimave ze ked nepijem, kolko hier z vecera si pamatam
Tot asi vsjo po 5 hodkax hry zatvaram so stackom 1200+ eciek.
Naposledy upravil ferkan dňa 09 Mar 2009 09:36, celkovo upravené 1 krát.
- ferkan
este doplnok> rovnica zle online dobre live naozaj plati [/quote]
tak to som prešvihol, bo moj graf sa za posledné 2 dni podobá tvojmu...
tak to som prešvihol, bo moj graf sa za posledné 2 dni podobá tvojmu...
-
pindo22 - Príspevky: 30
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Vcera absolutny doomswitch na P****Stars ! Papagaj a.k.a. kanarik varuje Tukeho !
Za 3k ruk -11BI s won at showdown 44% absolute sickest day na PS ever.
Trosku som sa neovladol a odtiltoval 2-3 BI.
Vzdy ked mam kk/aa tak zhrabnem SB, maximalne BB. V tom lepsom pripade mam jedneho zakaznika ktory zarucene hitne set, uz ani nemam xut vsadzat lebo viem ze ho hitol ale vzdy sa o tom samozrejme presvedcim.
S AK nevyhram jeden flip, na AQ mi pride vzdy flop JKx.
No mam 10 dni nato aby som zachranil even mesiac ale bude to chciet nejaky heater konecne. Cez vikend skusim aj nejake turnaje lebo tento pridrbany rigged cash mi leze strasne na nervy uz.
Za 3k ruk -11BI s won at showdown 44% absolute sickest day na PS ever.
Trosku som sa neovladol a odtiltoval 2-3 BI.
Vzdy ked mam kk/aa tak zhrabnem SB, maximalne BB. V tom lepsom pripade mam jedneho zakaznika ktory zarucene hitne set, uz ani nemam xut vsadzat lebo viem ze ho hitol ale vzdy sa o tom samozrejme presvedcim.
S AK nevyhram jeden flip, na AQ mi pride vzdy flop JKx.
No mam 10 dni nato aby som zachranil even mesiac ale bude to chciet nejaky heater konecne. Cez vikend skusim aj nejake turnaje lebo tento pridrbany rigged cash mi leze strasne na nervy uz.
- ferkan
na povzbudenie ti posielam moj januarovi graf , pad 23BI za 5K ruk ... este sa mas stale co ucit , da sa padat aj strmsie
najhorsie nie je ked nechodia ruky , ale ked chodia a superom chodia este lepsie.
najhorsie nie je ked nechodia ruky , ale ked chodia a superom chodia este lepsie.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle je Picasso
inac gratz k prekonaniu krizy a tiez k non showdownom omg
inac gratz k prekonaniu krizy a tiez k non showdownom omg
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ale pekne si sa z toho vyhrabal
Ja som teraz niekde na tom najspodnejsom cipe v tvojom grafe.
Pride mi ale neskutocne ze za take mnozstvo hier som niekoho stackol 2krat. Mam xut po takejto session si clearnut aspon ten 1500$ bonus a nesetrit na ten 4k ale uvidim ako pojde cez vikend.
Ja som teraz niekde na tom najspodnejsom cipe v tvojom grafe.
Pride mi ale neskutocne ze za take mnozstvo hier som niekoho stackol 2krat. Mam xut po takejto session si clearnut aspon ten 1500$ bonus a nesetrit na ten 4k ale uvidim ako pojde cez vikend.
- ferkan
Stop loss nic? Po 4 BI zatvorit a srat na to. Tie pretiltene 2-3 BI je zase par tisic ruk naraz na dohananie break evenu.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Hello telátko,
týždeň som odpočíval, teda ak sa to ničenie pečene a zabíjanie mozgových buniek sa dá nazvať odpočinkom a zajtra plánujem nastúpiť do úradu, takže pevne dúfam, že to bude OK
týždeň som odpočíval, teda ak sa to ničenie pečene a zabíjanie mozgových buniek sa dá nazvať odpočinkom a zajtra plánujem nastúpiť do úradu, takže pevne dúfam, že to bude OK
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.