To stacknutie zalezi od vysky potu a ake mam draw samozrejme.Vcera som sa stackol ked som mal 6666
takze tam nebol problem.Asi tyzden a pol dozadu som naliezol do potu ked som mal AQJ not suited a flop bol AJT rainbow. Tam sli dvaja 10$ a 12$ shortstacky allin.Ja som mal vtedy 50$ ,jeden 43$ ,druhy 92$ a treti 25$ co prave prisiel.Este tam boli dead money bb a pod. Turn 4 a 25$ chlapik allin dvaja call a ja klasika raise allin.Ani ti nemusim vravet co prislo na river
Jediny som mal A high straight
Finta je v tom ,ze riskujem stale iba 4 alebo 5$.Ked si to vypocitas je to vzdy ziskove.Ja mam skor problem v turnajoch,tam je to katastrofa.Urobim na DoN klasika 3000 a aj tak to prehram.Ja nevydrzim sediet a zahadzovat dobre karty. Teraz hravam hlavne tak,ze calujem pf raise ,chytim dva pari a je po esach.Dnes som iba raz tak prehral voci esam ked na river dosiel par.So svojimi esami som tiez prehral proti 2 4.Taky je zivot.Keby som Ti ukazal ruky ked idem so 4$ allin tak sa postis od smiechu. Superi sa vyblafuju ked je velky pot a hotovo
Inak vacsinou chytim nuts
Ja to hrajem tak ako som si to precital a dari sa.Vcera prisiel shortstack co to hral ako ja a za asi 20 ruk mal 65$.Vydrzali mu pokial mi ich neodovzdal pri tom mojom 6666
Hlavne je to zabava a bez stresu.Neviem si predstavit ,ze by som hral full so svojimi a mal by som takto riskovat.Vcera 190 eur a tusim 25$ ,dnes zatial iba 71$ ale mam robotu a hlavne sa nehraje fullring co ma dost brzdi.
Inak mohol by mi tu niekto napisat aky bankroll potrebujem na
0.25/0.5
0.5/1
1/2
2/3
Mozno som zbytocne dole.Vcera som iba kuk na 0.25/50 a po druhej ruke ked som zdvojnasobil som radsej utekal prec.Ale tie vyse 100$ stacky co tam mali mi nedali zaspat