Poker Stars
Re: re:
Do P****Stars som dal prachy cez pokerstrategy teda 50 dolacov...Rad by som sa opytal ci niekto nevie kolko FPP musim nahrat a ci tie FPP potom treba investovat do nejakych turnajov,, aby tie dolace zostali moje a aka je najlepsia cesta k ziskaniu toho urciteho poctu FPP (teda ake limity hrat atd..) Dik moc
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: re:
najrychlejsia cesta nahrat FPP je prasknut sa do nl50. avsak riziko obrovske a tvoja hra bude priposrata :)
ak si myslis ze nerobis chyby a dokazes sa dlhodobo udrzat v cashi okolo 0, ja by som hral nl25 s polovicnym stackom. ak skoncis s nuts v alline, budes lutovat , ze nemas plny stack, ale na druhej strane je rozdiel, ci mas 2x na buyin alebo 4x.
vyclearovat bonus na najnizsich limitoch je o drzku .
sng tiez mozes hrat ak ti idu. 1usd sng = 1 FPP.
ak si myslis ze nerobis chyby a dokazes sa dlhodobo udrzat v cashi okolo 0, ja by som hral nl25 s polovicnym stackom. ak skoncis s nuts v alline, budes lutovat , ze nemas plny stack, ale na druhej strane je rozdiel, ci mas 2x na buyin alebo 4x.
vyclearovat bonus na najnizsich limitoch je o drzku .
sng tiez mozes hrat ak ti idu. 1usd sng = 1 FPP.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: re:
Na cash hravam mikrolimity a pred chvilou som spravil za hodinu 10 dolacov do plusu...v cashi som kazdu seasion v pluse a sng hravam tiez rad...Moja otazka je kolko musim nahrat FPP za tie tri mesiace a co s tymi FPP musim spravit..Ci ich musim dat do nejakych turnajov atd... A dalsia otazka,,,co sa stane ak ich nenahram??? Zostane mi tych 50 dolkov co som ziskal cez poekrstrategy ????
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
Re: buschle
ja som hral na party poker a tam som musel nahrat 300 bodov ale to je asi trosku rozdielne aleskus si tam najst niekde bonus info a tam by ti malo pisat ze kolko bodov este muisis nahrat... ono to je tak ze mas 49 restricked $ a ostatne co mas naviac su availible cize tvoje a ak nahras tie vsetky body tak budes mat aj tych 49$ availible... ja som to hral na party poker hral som na NL4, to je masaker uz nikdy viac som to hral jak blbec strasne vela aj kedsomhral 4 stoly ale strasne dlho to trvalo a este ked chces mat tych dalsich 100 tak musis nahrat dalsich 800bodov tusim... na pokerstrategy by ti to malo niekde pisat v sekcii P****Stars
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
buschle
on sa pytal ako najrychlejsie a nie najbezpecnejsie :-D
to co pise igy je pravda, na mikrolimitoch budes mastit jak hluchy a FPP nikde :)
to uz radsej NL50 so shortstack strategy
v podstate darovane peniaze mozes vystavit aj vyssiemu riziku. strata az tak neboli
to co pise igy je pravda, na mikrolimitoch budes mastit jak hluchy a FPP nikde :)
to uz radsej NL50 so shortstack strategy
v podstate darovane peniaze mozes vystavit aj vyssiemu riziku. strata az tak neboli
- chipfeeder
spasskij
mozes este skusit inu strategiu, ktora nezohladnuje zasady bezpecneho BM. nahraj nieco na mikrolimitoch a na vyssi limit chod len so ziskom, na zaklad nesahaj. ak stratis vsetko, vratis sa na mikrolimit. ale podstata je, ze ti budu medzitym FPP naskakovat rychlejsie, co je tvoj ciel.
- chipfeeder
ciel
podla mna je jeho ciel zistit, ci musi nahrat FPP aby si mohol nechat tych 50 $. Odpoved je nie. Ja som sice mal prvu hernu F****Tilt ale mam na 99 pct dojem, ze nic take nebolo treba.
Sami pisu: There are no commitments to the money given as free starting capital by PokerStrategy.
Body bolo treba nahrat len na bonus, co su prachy plus a tam bolo obmedzenie 150 dni.
Snad si to pamatam dobre a nezavadzam ta.
Sami pisu: There are no commitments to the money given as free starting capital by PokerStrategy.
Body bolo treba nahrat len na bonus, co su prachy plus a tam bolo obmedzenie 150 dni.
Snad si to pamatam dobre a nezavadzam ta.
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.