Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: re:

Odoslaťod Spasskij 22 Aug 2008 16:15

Do P****Stars som dal prachy cez pokerstrategy teda 50 dolacov...Rad by som sa opytal ci niekto nevie kolko FPP musim nahrat a ci tie FPP potom treba investovat do nejakych turnajov,, aby tie dolace zostali moje a aka je najlepsia cesta k ziskaniu toho urciteho poctu FPP (teda ake limity hrat atd..) Dik moc
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: Re: re:

Odoslaťod chipfeeder 22 Aug 2008 16:52

najrychlejsia cesta nahrat FPP je prasknut sa do nl50. avsak riziko obrovske a tvoja hra bude priposrata :)

ak si myslis ze nerobis chyby a dokazes sa dlhodobo udrzat v cashi okolo 0, ja by som hral nl25 s polovicnym stackom. ak skoncis s nuts v alline, budes lutovat , ze nemas plny stack, ale na druhej strane je rozdiel, ci mas 2x na buyin alebo 4x.

vyclearovat bonus na najnizsich limitoch je o drzku .

sng tiez mozes hrat ak ti idu. 1usd sng = 1 FPP.
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: re:

Odoslaťod Spasskij 22 Aug 2008 17:53

Na cash hravam mikrolimity a pred chvilou som spravil za hodinu 10 dolacov do plusu...v cashi som kazdu seasion v pluse a sng hravam tiez rad...Moja otazka je kolko musim nahrat FPP za tie tri mesiace a co s tymi FPP musim spravit..Ci ich musim dat do nejakych turnajov atd... A dalsia otazka,,,co sa stane ak ich nenahram??? Zostane mi tych 50 dolkov co som ziskal cez poekrstrategy ????
Spasskij

re

Odoslaťod buschle 22 Aug 2008 18:17

chip naozaj skvela rada NL50 s 50tkou ako startcapital.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

buschle

Odoslaťod Spasskij 22 Aug 2008 18:21

Dokazal by si mi prosim ta odpovedat na moje otazky ??? Rad by som bol v obraze,,,,dik moc
Spasskij

Re: buschle

Odoslaťod igy94 22 Aug 2008 18:44

ja som hral na party poker a tam som musel nahrat 300 bodov ale to je asi trosku rozdielne aleskus si tam najst niekde bonus info a tam by ti malo pisat ze kolko bodov este muisis nahrat... ono to je tak ze mas 49 restricked $ a ostatne co mas naviac su availible cize tvoje a ak nahras tie vsetky body tak budes mat aj tych 49$ availible... ja som to hral na party poker hral som na NL4, to je masaker uz nikdy viac som to hral jak blbec strasne vela aj kedsomhral 4 stoly ale strasne dlho to trvalo a este ked chces mat tych dalsich 100 tak musis nahrat dalsich 800bodov tusim... na pokerstrategy by ti to malo niekde pisat v sekcii P****Stars
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007

buschle

Odoslaťod chipfeeder 22 Aug 2008 18:52

on sa pytal ako najrychlejsie a nie najbezpecnejsie :-D

to co pise igy je pravda, na mikrolimitoch budes mastit jak hluchy a FPP nikde :)

to uz radsej NL50 so shortstack strategy

v podstate darovane peniaze mozes vystavit aj vyssiemu riziku. strata az tak neboli
chipfeeder

spasskij

Odoslaťod chipfeeder 22 Aug 2008 18:57

mozes este skusit inu strategiu, ktora nezohladnuje zasady bezpecneho BM. nahraj nieco na mikrolimitoch a na vyssi limit chod len so ziskom, na zaklad nesahaj. ak stratis vsetko, vratis sa na mikrolimit. ale podstata je, ze ti budu medzitym FPP naskakovat rychlejsie, co je tvoj ciel.
chipfeeder

ciel

Odoslaťod Sunwu 22 Aug 2008 21:05

podla mna je jeho ciel zistit, ci musi nahrat FPP aby si mohol nechat tych 50 $. Odpoved je nie. Ja som sice mal prvu hernu F****Tilt ale mam na 99 pct dojem, ze nic take nebolo treba.

Sami pisu: There are no commitments to the money given as free starting capital by PokerStrategy.

Body bolo treba nahrat len na bonus, co su prachy plus a tam bolo obmedzenie 150 dni.

Snad si to pamatam dobre a nezavadzam ta.
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Re: ciel

Odoslaťod Sunwu 22 Aug 2008 21:27

pozrel som este raz, musis nahrat bonus, aby si ich mohol vytiahnut. Cize to je 500 FPP. Skus vela stolov SSS, tam si v kuse all-in takze to rychlo nahras
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!