Heado reborn bloq
Re: Obivanov (headko) bloq
moj prechod na NL25 ma stal 6BI na 2k rukach a to som nehral nijak katastrofalne a ani jeden BI som neodpalil tiltom
tak si znova hram NL10, budujem roll, pozeram coaching videa a snazim sa dostat aj z tohto limitu maximum kym nebudem mat 25-30BI na NL20
tak si znova hram NL10, budujem roll, pozeram coaching videa a snazim sa dostat aj z tohto limitu maximum kym nebudem mat 25-30BI na NL20
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
tucniiiiiiiiiiiiiiiiiiak ten k**** ma tam vybral tak dnes -82$.. jebat cely nl20
o tom ako trafil flush s 38s na moj set J je asi o nicom hovorit, a dalsia hra na nl10 typek calluje vsetko a backdoor flush na moju straight jeba...
o tom ako trafil flush s 38s na moj set J je asi o nicom hovorit, a dalsia hra na nl10 typek calluje vsetko a backdoor flush na moju straight jeba...
Naposledy upravil obivano dňa 13 Mar 2009 01:29, celkovo upravené 1 krát.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
tak ale to je len o tom mat roll a mat chut a cas tam s nim sediet dlho, nemoze to triafat vecne, ani flush mu tam na rivri nepride vecne po tom, co callne 5BB pre flop a pot na flope a pot na turne..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
poker je beh na dlhe trate..ak chces byt po 5000 rukach ultramegabrutal v pluse tak wake up
winning hraci maju v dlhodobych statistikach >100 tisic ruk winrate okolo 4-8bb/100 (2-4 ptbb)
hraj, studuj a vysledky sa dostavia..rozculovanie sa nad poslednymi 10 prehranymi all-in situaciami ta nikam neposunu
winning hraci maju v dlhodobych statistikach >100 tisic ruk winrate okolo 4-8bb/100 (2-4 ptbb)
hraj, studuj a vysledky sa dostavia..rozculovanie sa nad poslednymi 10 prehranymi all-in situaciami ta nikam neposunu
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Jasnacka ja viem ))) Ja to mam take chvilkove stavy, ono ma to hned prejde a uvedomim si ze som zahral dobre a to mi staci ;o))
ked tu napisem nadavku tak ma to strasne odventiluje:)))
padol som teda na 390$roll, vytiahnem na 500+$ a potom ho pofarmime .. ;o)))
Ale jednu vec som raz ze ma uz bad beaty na NL10 nezarazaju a berem to v poho. na NL20 to bolo nieco nove a s tym aj nove psychicke stavy ))
ked tu napisem nadavku tak ma to strasne odventiluje:)))
padol som teda na 390$roll, vytiahnem na 500+$ a potom ho pofarmime .. ;o)))
Ale jednu vec som raz ze ma uz bad beaty na NL10 nezarazaju a berem to v poho. na NL20 to bolo nieco nove a s tym aj nove psychicke stavy ))
-
Btw. ak v HM klikneš na ten graf pravým tlačidlom myši, tak ti ponúkne SAVE IMAGE AS... a môžeš si uložiť čisto iba graf, bez toho bordelu naokolo
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Wooot super uz to nebudem robievat cez top skicar
-
-
No dnesne session viac nez spokojnost, ruky pastnem neskor teraz uz spim )
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.